Ja w Cro kuny wymieniałem na poczcie, za 100€ płacili 751kun, w kantorze 740, w PL kuny kupowałem po 0.57zł, 428pln = 751kun, czyli praktycznie to samo.
To już pewnie korek się rozjedzie.
Początek hen hen przed bramkami , potem stłuczka, no i pierwszy tunel...
+- 50 km z małymi przerwami
Info z powrotu wczoraj po południu.
Generalnie pogoda w ubiegłym tygodniu słabiutka. Deszcz padał kilka x, w tym ze dwie ulewy.
Trafił mi się Trogir. Daję 4+.
www.k-mot.pl
Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
Autoholowanie.
Robert Kulma
dzisiaj kolejny udany dzień się zapowiada. Słońce wysoko i je widać :szeroki_usmiech
Tak się zapowiadało, a już od godziny u mnie w Baska Voda pada sobie deszczyk.
Dobrze, że ja w hotelu mam basen zewnętrzny i wewnętrzny, tak więc mi to nie przeszkadza.
Generalnie polecam miejscowość, na plażach tłoczno ale wystarczy 5 min w stronę Makarskiej i jest już bardziej cywilizowanie.
Ja przyjechałem w zeszłą sobotę i jechałem w sumie 15,5 gpdz, z Łodzi przez Austrię i Słowację (z ominięciem autostrady), korek dopiero na wylocie z autostrady w SLO, który ominąłem nadrabiając trochę drogi ale za to fajne dróżki zaliczyłem, później korek przed Zagrzebiem do drugich bramek, później około 50 km jechałem średnio 80 km/h bo bo Ci Słowacy, Czesi i Węgrzy na autostradach nie potrafią jeździć. Polaka od razy było widać jak wyprzedza prawym pasem, który okazywał się szybszy.
Co do pogody to będąc 7 raz na Bałkanach faktycznie takiej jeszcze nie było - ale mi to nawet pasuje bo nie lubię upałów no i przede wszystkim po deszczy się nie kurzy :-)
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
JerzyM73, u mnie już świeci słońce (Stanici przy Omiś) więc u Ciebie chwila moment też powinno być :szeroki_usmiech
Też jechałem w sobotę, a właściwie w niedzielę bo była 1 w nocy jak wystartowałem i po 14h z 3 przystankami byłem na miejscu, korków brak, też w Słowenii nie dałem zarobić na autostradzie
Powrót w sobotę zobaczymy jak będzie z korkami :?
[ Dodano: Nie 03 Sie, 14 16:38 ]
a wczoraj byłem w Makarskiej maja promocje na Ożujsko w tym Konzumie co się na Tucepi jedzie (powyżej Lidla), za 2l płaciłem 16,99K i winogrona po 12,99
JerzyM73, u mnie już świeci słońce (Stanici przy Omiś) więc u Ciebie chwila moment też powinno być :szeroki_usmiech
Też jechałem w sobotę, a właściwie w niedzielę bo była 1 w nocy jak wystartowałem i po 14h z 3 przystankami byłem na miejscu, korków brak, też w Słowenii nie dałem zarobić na autostradzie
Powrót w sobotę zobaczymy jak będzie z korkami :?
[ Dodano: Nie 03 Sie, 14 16:38 ]
a wczoraj byłem w Makarskiej maja promocje na Ożujsko w tym Konzumie co się na Tucepi jedzie (powyżej Lidla), za 2l płaciłem 16,99K i winogrona po 12,99
U mnie też się już przejaśniło, zaraz wybieram się do Podgory na obiad - poleci ktoś dobra restauracyjkę ???
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
JerzyM73, ja nic nie polecę bo jestem w wieku świńskim, znaczy moje dzieci to małe świnki i wstyd gdziekolwiek iść. Do tego nerwy że coś popsują, zmajstrują, wszędzie wejdą i zaglądną. Więcej za nimi biegam niż siedzę i się cieszę potrawami... Spróbuj na forum Cro.pl tam jest sporo recenzji konoba
Komentarz