leszekmw, w Stanici zaraz przy Omi¹. U mnie wygrała ekonomia. Za sypialnię smyków, naszą, pokój z aneksem i łazienką płacę 45€ tyle, ze miejscowość stroma i schodów dużo na plażę
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Dla ewentualnych zainteresowanych zdjęciami i filmikami z moich tegorocznych wycieczek po MNE i Albanii to linki umieściłem w wątku o mojej Czeszce na str 27 (sorki ale nie chce mi się tego od nowa pisać tutaj :P ) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...4897&start=650
Na YT jeszcze zamieszczę (w późniejszym terminie) przejazdy Kanionem Moracy i Kanionem Tary
i 2 zatrzymania za przekroczenie dozwolonego V w MNE :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dylan80no co z tą pogodą do jasnej...
Ale to co stało się w drodze powrotnej to było przegięcie...
Wyobraźcie sobie, że od Makarskiej gdzie zaczęło padać, deszcz a często ulewa/oberwanie chmury towarzyszyło nam do... Breclav-ia... :shock:
Z ręką na sercu ! Non stop !!! Ludzie tablice rejestracyjne gubili bo woda im zmywała na autostradzie... Nocleg w Breclav i na drugi dzień do Pragi. No i co ? DESZCZ ! ULEWA !
Ale na szczęście tuz przed miastem odpuściło i zwiedzanie mieliśmy bardzo udane. Potem już przy ładnej pogodzie dotarliśmy przez Świecko do Polski...
Jeszcze mi się nigdy w życiu nie zdarzyło jechać autem w ciągłym deszczu przez 700km !!! :shock:
Męczące doświadczenie...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
... nie grzeszyłem przez ostatnie miesiące, to może i kary żadnej nie bedzie :lol:
[ Dodano: Pią 01 Sie, 14 23:55 ]
U mnie dzisiaj pogoda była Chorwacka :diabelski_usmiech
Euro wymienialne dzisiaj 1€=7.40Kuna
[ Dodano: Pią 01 Sie, 14 23:56 ]
Wybaczcie moja pisownie. Pisze z tableta, bo do lapka nie mogę się dorwac a to kolejne ustrojstwo które wie lepiej co i jak chce napisac :evil:Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
A nie lepiej wypłacić tam z bankomatu ? Od 3 lat tak robię i jest OK. Kurs też lepszy niż w "mjeniacnicy" :-)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
blackrs, zobacz cenę € i Kun, ja Podalem przelicznik na miejscu i wyjdzie Tobie co lepiej. Wg mnie lepiej € bo wezmiesz ich 1000 (ja tak zrobiłem) i masz 7400Kun, a jakbyś chciał wziąć 7400Kun kupionych w Pl to chyba wyszloby więcej 8)
[ Dodano: Sob 02 Sie, 14 00:09 ]
looker, to tez jest wyjście. Płacimy karta za co się da na resztę mam kieszonkowe :diabelski_usmiechPisał Sebastian
Komentarz
-
-
panowie nie mogę sobie przypomnieć jak wymieniałem kase 2 lata temu tzn czy opłacało sie tu kupić euro i tam na kuny wymieniać czy po prostu w cro zł wymienić na kuny? jak to teraz jest?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtadfi, daj namiary , może się przyda.. . oczywiście widok na morze jest z tarasu/balkonu..?
SS gdzie jesteś ?
W miejscu powyżej. Polecam, ale jeśli ktoś lubi nocne życie, to odpada, ponieważ miejsce jest bardzo spokojne. My mieszkamy w apartamencie Sole.
W tym roku jestem na Chorwacji już chyba ostatni raz. Zjeździliśmy prawie całe wybrzeże od Puli do Dubrownika. Teraz zależało nam na niewielkiej odległości od Dubrownika i zwiedzeniu również przy okazji BIH.
Komentarz
-
Komentarz