Mimo wszystko ta - niedaleka od Sv Jure trasa wydaje się straszniejsza z uwagi na to że jedzie się po zboczu góry a nie warstwicami. Tyle że jest szerzej. Może w tym roku będę miał możliwość porównania
Dzisiaj aktualizowałem mapy navi w mojej Nokii i zauważyłem, że doszedł spory kawałem S69. czy ktoś wie, jak jest naprawdę - to moja trasa do Zwardonia. Czy powstało cos więcej niż dotychczasowe kawałki: obwodnica BB, browar Zywiec i Wiadukt do granicy?
Dzisiaj aktualizowałem mapy navi w mojej Nokii i zauważyłem, że doszedł spory kawałem S69. czy ktoś wie, jak jest naprawdę - to moja trasa do Zwardonia. Czy powstało cos więcej niż dotychczasowe kawałki: obwodnica BB, browar Zywiec i Wiadukt do granicy?
Sprawdź od razu, czy działa wyznaczanie trasy bez połączenia z internetem. Z polskiego forum Pentaksa dowiedziałem się, że w ostatnią wersję map wkradł się błąd: http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=43243
Chce w tym roku wrescie na urlop pojechac :roll: i namawiam zone na chorwacje.
2 + 2 dzieci z tym ze chcialbym pojechac w miejsce w ktorym beda jakies atrakcje wodne dla dzieci...gdybym sam jechal to pewnie mialbym to w nosie ale zona sie upiera by maly mial jakis basen zjezdzalnie itp...
Jakis moze polecany hotel macie? Albo jakies miejsce gdzie mozna wynajac apartament w okolicy takich atrakcji?
pozdrawiam
Diagnostyka i tuning hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG www.tune-up.pl
namawiam zone na chorwacje.
2 + 2 dzieci z tym ze chcialbym pojechac w miejsce w ktorym beda jakies atrakcje wodne dla dzieci
----> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=962297#962297 a może Włochy? Wakacje w Caorle lub Cavallino Sant’Angelo Village - dla dzieciaków to "raj" ( jak by co to na PW lub w podanym wątku odpiszę w szczegółach. Wbrew pozorom Chorwacja cenowo jest już zbliżona do Włoch...ale zaplecze "wypoczynkowe" we Włoszech jest zdecydowanie lepsze!
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
rob555, Na dużych campingach typu "Adriatiq" są animacje i place zabaw dla dzieci. Jeśli namiot Cię nie interesuje, to na campach są także mobilhome'y. Ale tutaj cena jest wyższa niż na kwaterach.
Sprawdź od razu, czy działa wyznaczanie trasy bez połączenia z internetem. Z polskiego forum Pentaksa dowiedziałem się, że w ostatnią wersję map wkradł się błąd:
czyli co, nie można za free korzystać? Fakt, że jak nigdy aktualizacja zawiesiła się na długo. Czy padło darmowe znalezienie pozycji na początku, czy w ogóle :?
czyli co, nie można za free korzystać? Fakt, że jak nigdy aktualizacja zawiesiła się na długo. Czy padło darmowe znalezienie pozycji na początku, czy w ogóle :?
Dalej jest za darmo, ale nie działa :-) Ponoć jest jakiś bug, który powoduje, że do wyznaczenia trasy potrzebne jest połączenie z internetem.
Sprawdź od razu, czy działa wyznaczanie trasy bez połączenia z internetem. Z polskiego forum Pentaksa dowiedziałem się, że w ostatnią wersję map wkradł się błąd:
właśnie na balkonie sprawdziłem:
1) wyznaczenie pozycji
2) dwie wyznaczone trasy
Na telefonie jest 0,0 KB. Za jakiś czas sprawdzę na stronie Orange - biling.
Jeśli by ten błąd był to straszna kicha. W zeszłym roku w Cro, BiH i SLO korzystałem z navi w mojej Nokii i było to super i za darmo.
Dzisiaj jeszcze kilka razy sprawdziłem - działa offline, głos jest, nie pobiera opłat. Tylko nie bardzo moge dojść jak sprawdzić wersję mapy (Nokia E 52).
Ja myślę ze się zdecydowałem na Pakostane w tym roku . Koniec sierpnia ,początek września pewnie. Jak ktoś będzie w tym terminie gdzieś w okolicy to proponuje piwko jakieś . Jeśli ktoś ma namiary na fajna kwaterę w tej okolicy to będę wdzięczny. Jak ktoś tam był to tez będę wdzięczny za podpowiedz co do trasy z Polski i ogólnie wszystkiego na temat tej miejscowości i okolic
Koledzy i Koleżanki. Potrzebuję Waszej pomocy, bo zwariuje. Od dłuższego czasu przeglądam oferty noclegów w Chorwacji i nie mogę nic konkretnego znaleźć tzn. nie mam pewności co do warunków i jakości plaż i miasteczka. Cięgle coś znajomym nie pasuje, a jak nie im to żonce.
Proszę o jakieś sprawdzone namiary na miejscowości i kwatery.
Wymagania:
Liczba osób: 4 dorosłe + 2 dzieci (4 letnie). Mogą być kwatery 2+1 lub 4+2.
napisz kiedy jedziesz. ja jeździłem poczatek sierpnia i szukałem na miejscu po 1.5 h znalazlem co to chciałem i oglądałem na żywo więc nie było rozczarowania :s
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz