Jark7, właśnie do 15.12 jestem w Vorarlbergu w Bludenz, także Silvretta Strasse zaliczona w ostatnim momencie przed zamknięciem.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBJark7, właśnie do 15.12 jestem w Vorarlbergu w Bludenz, także Silvretta Strasse zaliczona w ostatnim momencie przed zamknięciem.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
piramida, zaraz będą
Widoki dupy nie urywają bo parking jest na 2040m a szczyty które widać na zdjęciach mają od 2700 do 3000m. :szeroki_usmiech
Dołożyłem zdjęcie z muzeum Rolls-Royce z Dornbirn oraz z Rapplochschlucht i Alplochschlucht też w okolicy tego miasteczka (te bez śniegu :szeroki_usmiech ).Załączone pliki- 20121117_140716_207.jpg (168,4 KB, 125 odsłon)
- 20121117_140028_844.jpg (166,0 KB, 125 odsłon)
- 20121117_134652_946.jpg (33,7 KB, 125 odsłon)
- 20121117_134100_801.jpg (118,7 KB, 125 odsłon)
- zdjcie0608_181.jpg (185,3 KB, 114 odsłon)
- zdjcie0602_411.jpg (176,1 KB, 114 odsłon)
- zdjcie0573_190.jpg (197,4 KB, 114 odsłon)
- zdjcie0559_159.jpg (188,5 KB, 114 odsłon)
- rolls_royce_997.jpg (195,2 KB, 112 odsłon)
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
a jechał ktoś z was moze tym pociągiem przez Czarnogórę (na który wjezdza się samochodem ) do Baru który startuje o ile dobrze pamietam z Belgradu ?? bo coś mi sie znowu chce do czarno skoczyc ale na sam dół i tak żeby Albanię zwiedzićBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsi tak żeby Albanię zwiedzić->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Jak do tej pory zawsze (5 razy) bywałem w Cro. tylko w Cro. 2 razy tylko byłem na jednodniowych wypadach do BiH. Co możecie powiedzieć o dłuższym pobycie w Czarnogórze?
- Baza turystyczna(standardy kwater i hoteli)
- atrakcje turystyczne do zwiedzania
- plaże
- Ludzie (nastawienie) względem polskich turystów
- Baza motoryzacyjna (stacje paliw, serwisy - odpukać)
- Ceny
- Bezpieczeństwo (np. wieczorem na ulicy)
Jak to wszystko wygląda w porównaniu do Cro?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabCzarnogora rzadzi, wrocilbym sobie np do Budvy
Zamieszczone przez krzynolpowiem Ci - jest ciekawie :twisted:
Jak do tej pory zawsze (5 razy) bywałem w Cro. tylko w Cro. 2 razy tylko byłem na jednodniowych wypadach do BiH. Co możecie powiedzieć o dłuższym pobycie w Czarnogórze?
- Baza turystyczna(standardy kwater i hoteli)
- atrakcje turystyczne do zwiedzania
- plaże
- Ludzie (nastawienie) względem polskich turystów
- Baza motoryzacyjna (stacje paliw, serwisy - odpukać)
- Ceny
- Bezpieczeństwo (np. wieczorem na ulicy)
Jak to wszystko wygląda w porównaniu do Cro?
-baza tur- mielismy fajna kwaterę 5-7 min od plaży standard niezly (tyle że bez klimy ale dało się spokojnie żyć bo w zacienionym miejscku) willa nowa miala z 1-2 lata. koszt 33euro za pokój 2 osobowy z kuchnią i wielka lazienką
do zwiedzania :Stary Bar, Kotor (piekne miejsce szczególnie jak sie jedzie od stronu Cetynji widoki i droga niezapomniane ), Św Stefan, Monastyr, Ostrog, Jezioro Szkoderskie i cos jescze by się znalazło.
- plaże piekne w wiekszosci żwirkowo kamieniste zupelnie inne niz w Cro. jest czysto. jest jedna piekna plaza na ktora ciezko strafić ale cudowna z białych kamieni Crvena Glavica
-baza motoryzacyjna - stacji dużo róznych firm dostepne wszystkie paliwa jak i lpg ceny porownywalne do naszych moze troche drożej zalezy jaki kurs euro
-ludzie- mili otwarci bezproblemowi chociaż wolą Rosyjskich (bogatszych turystów) przez 10 dni nie miałem żadnej dziwnej sytuacji niemilej
- ceny - praktycznie takie jak w Plsce. Mieso ciut droższe ale np fajki tanie LM Malboro 2E. nie ma problemu z zaopatrzeniem sporo malych sklepów jak i duzych marketów. I w jednych i drugich można placic kartą
-bezpieczeństwo- wieczorem jak to w każdym miejcie turystycznym ludzi na ulicach pełno ale spokojnie nawet w Budvie na deptaki mimo tłumu nic sie nie działo a troche tam czasu spędziłem
jak zainteresowany czymś to mogę wstawić pare fotek
[ Dodano: Sro 21 Lis, 12 19:49 ]
a bym zapomnial
w porównaniu do kro wyglada to inaczej bo plaże sa wieksze i z lezakami (2 lezaki + parasol 8-10e) ale sa miejsca gdzie mozna skoczyć z recznikiem. mnóstwo barów na plaży. raczej głośniej niż ciszej. mi się bardzo podobalo może nawet bardziej niż w croBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danielus7Oczywiście plaża żwirowa lub piaskowa.
Odnośnie lokalizacji - byle było blisko plaży - powrót przez miasto po pływaczki może do białej gorączki doprowadzić :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltA coś się na te żwirki uparł? Zapewniam że dzieciaki będą kamykami zachwycone. Wiem coś o tym, i nie jest to tylko moje spostrzeżenie.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danielus7KOLEDZY i KOLEŻANKI. Potrzebuję porady gdzie najlepiej spędzić wakacje w Chorwacji z małym dzieckiem (3 latka). Oczywiście plaża żwirowa lub piaskowa. Poszukuję domku do wynajęcia dla 4-6 osób (4 dorosłych + 2 dzieci).If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez danielus7Tylko że wyspa Brać jest dla tych, co nie zamierzają się nigdzie ruszać.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz