A jakie mieliscie tem? Bo tak się cały czas jeszcze zastanawiam czy w tym roku jechac do Cro.... I ew ktora czesc wybrac zeby nie było bardzo patelni.....
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadopiotrek_os, Peljesac - było po 32 - 35, jak przyszła bora, to na 2 dni ochłodziło się do 20 - 24.
Ale jak chcesz byc nad wodą, to wiatr skutecznie niweluje upał, a woda jeszcze bardziejIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez loydChłopaki,
za równe dwa tygodnie jadę na Brac
i pytanko mam - gdzie się ładować na prom ? W Makarskiej czy w Splicie ?
Wg mnie lepiej w Makarskiej, ale może ktoś z Was to przerabiał w praktyce .....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuCzy najlepiej będzie wybrać na miejscu z bankomatów ?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuI drugie pewnie powtarzające się pytanie... lepiej jechać z Euro i tam wymieniać na Kuny ? zaopatrzyć się w PL? Czy najlepiej będzie wybrać na miejscu z bankomatów ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuw Millennium
oplaca sie za to płacić kartą teraz mi przelicza 0.56 na kuny. czy weźmiesz euro czy pln to nie ma róznicy i tak sobie wszystko wymienisz w cro. podobno złotówki lepiej sie opłaca wymieniać na kuny niż euro ale to malutka róznica. pamietaj tylko żeby wymieniać w bankach a nie w kantorach bo kantory niby doliczają prowizjęBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuAliorBanku (bo tu też prowizji nie ma w krajowych, ale nie wiem jak jest w "zagramanicznych" :wink: )
Komentarz
-
Komentarz