Arti_r1, będzie git, tylko uważaj na odcinku Mureck - zjazd 226. Podobno jest tam zakamuflowany fotoradar.
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
a może nie ? 8)Załączone pliki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
dudek_t, powodzenia->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoeaglemirek, to pewnie twoja octavka była tak wybłyszczona, że błyski od słońca poszły :wink:Mam nadzieję że im się klisza prześwietliła :diabelski_usmiech
dudek_t, udanych wakacjii zimnego :kufel na miejscu
Komentarz
-
-
za ile :?: :shock: średni kurs NBP wczoraj to 0,5452 a najdroższe jakie miałem na wyjeździe między 14 a 28 lipca przy przeliczeniach przez banki to było 0,59 więc 0,68 to jakiś bandytyzm :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dylan80jutro chce sie wybrać na te wodospady Krka, może ktoś siedzi w Cro i też sie jutro wybiera, bo ja tam nigdy nie byłem i nie wiem gdzie warto pójść i jak w ogóle sie tam odnaleźć...
ja wymieniałem na miejscu złotówki i przelicznik był 0.56gr
ale w wiekszości płaciłem karta brami restauracje stacje paliw
nawet nie ma co brać z sobą euro bo sie mniej opłaca wymieniać niż złotówki. chociaz pare auro dobrze miec w razie jak nie można zaplacić kartą i nie ma się kun
dudek szerokości. jak tam pivko?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
ja mogę napierać......->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Panowie, żadnych kun, tylko karty plus trochę euro na drogę :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
200 kun na autostradę (nie na wszystkich bramkach jest możliwość płacenia kartą)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiekwaw200 kun na autostradę (nie na wszystkich bramkach jest możliwość płacenia kartą)visa ma bardzo fajny przelicznik bo wychodzi po 0.56 gorzej już liczy euro ale i tak jest spoko bo nie trzeba z sobą gotówki ciągać dużo
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiekwaw(nie na wszystkich bramkach jest możliwość płacenia kartą)blada
Dobrze mieć ze 2 karty z różnych banków bo słyszałem że niektóre banki lubią sobie robić przerwę techniczną w nocy i wtedy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez misiekwaw(nie na wszystkich bramkach jest możliwość płacenia kartą)blada
Dobrze mieć ze 2 karty z różnych banków bo słyszałem że niektóre banki lubią sobie robić przerwę techniczną w nocy i wtedy
Nie spotkałem jeszcze sytuacji, że nie ma możliwości płatności kartą. Raz chcieli mnie tak przerobić, to udałem głupa że nie mam żadnej kasy, a kun raptem na jedna kuglę loda i niech robią co chcąterminal się znalazł od razu
a co do przerw technicznych banków... są z reguły z soboty na niedzielę pomiędzy 1 a 3 w nocy. Da się ominąćIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz