eaglemirek, pod naciskiem UE wprowadzili Słoweńcy winietę tygodniową za 15 euro i to z wielkimi oporami. Ja zawsze objeżdżałem zawsze, wcześniej przez sławne rondo w Mariborze które będąc pod wiaduktem którym biegnie autostrada jest częścią jej i na nim też obowiązuje winieta. Cwaniaki ci Słoweńcy . :diabelski_usmiech
Wyjazdy w rejon Chorwacji - PODPOWIEDZI od tych co byli
Zwiń
X
-
eaglemirek a mam gOgle na nosie :-P
Wolę tu zapytać, bo tu bardziej zorientowani/aktualniej ;-) Czyli na to wychodzi,że jeśli będę leciał autobana to bardziej opłaca mi się kupić miesięczna, która notabene starczy mi na sierpniowy przejazd jeszcze.
Ogólnie trzeba nad tym mocno pomyśleć :-?
Luk_as2 jak 40 się nie leci to looz :-D ale antyradar trzeba będzie wystawić :P
Komentarz
-
-
Zastanawiamy się z żona nad małym wyjazdem do Chorwacji..l tylko wszyscy straszą masakrycznymi cenami tam... Jak to jest naprawdę? Bardzo drogo tam jest?www.webplay.pl oraz www.stepby.pl- zapraszamy :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez northwestZastanawiamy się z żona nad małym wyjazdem do Chorwacji..l tylko wszyscy straszą masakrycznymi cenami tam... Jak to jest naprawdę? Bardzo drogo tam jest?Cro.pl - Chorwacja online: niezależny serwis turystyczny o Chorwacji, największa polska społeczność miłośników Chorwacji. Ogólnie o kraju, informacje turystyczne, porady dla wyjeżdżających, język, kuchnia, forum ...
Tanio nie jest a poza tym przejrzyj parę stron do tyłu i tam są ceny przykładowe i szacowane koszty urlopu.
[ Dodano: Sro 01 Lip, 15 10:27 ]
Arti_r1, Jeżeli masz zamiar dwa ray tam jechać w ciągu miesiąca to może opłaca się kupić tą winietę.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez northwestuuuu to faktycznie nie tanio
Tu w PL dostaniesz do dyspozycji pokój 15-20 m2 dla rodziny 2+2, a tam masz salon, kuchnie i dwie sypialnie - w tej samej cenie. i na pewno będziesz miał pogodęIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40i na pewno będziesz miał pogodę
ale to trzeba mieć pecha..
we wrześniu za 35- 40 e są już fajne apartamenty z widokiem na morze .
jak zapakujesz trochę weków na obiady , trochę wędliny paczkowanej , puszek , to na pewno zejdziesz z kosztów..ale wiesz jak to jest.. :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Ja się aż boję. Skoro u nas w weekend 35C to jak wystartuję do Czarnogóry..... :diabelski_usmiech Ale plus taki, że bez szoku termicznego. A rozważałem już taką opcję, że start z 15C w 35-50C Mieliśmy dotąd zawsze szczęście od lat pamiętam, że jak stajemy na obiad w Mikulov to jest zawsze już tam patelnia.
Komentarz
-
-
namo
-
namo
Komentarz