Piter, blachowkręta przez amor i już masz sztywny :diabelski_usmiech
zmiana roweru
Zwiń
X
-
Karql,
teraz testuje pierwszy swój powietrzny amor :P
co prawda stary rst 351, ale na razie chyba trzyma ciśnienie :szeroki_usmiech
jedyne 2222g więc niezłe powietrzne kowadło
[ Dodano: Sro 27 Cze, 12 12:56 ]
a i zawsze można kupić sztywny widelec, przyciąć tak samo, poszukać takiej samej bieżni do sterów i gotowy sztywniak
podmiana 1-2min
Komentarz
-
-
margaj1, jak chcesz wydać 800 zł, to w sklepie nie masz czego szukać.
Czasem w lombardach mają rowery - trzeba by podzwonić i popytać. W zeszłym roku w Bielsku w kilkunastu lombardach było kilka rowerów, różnego stanu. Są też gdzieniegdzie komisy rowerowe, aczkolwiek to rzadkość...
Ja kupiłem w zeszłym roku w komisie Kellysa Oxygena za 550zł, model kilkuletni, więc da się. Ale trzeba albo się znać, albo przed zakupem dać go obejrzeć fachowcowi (ja tak zrobiłem).
123KM/264Nm by VW... 133KM/323Nm by VTech. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
taki off
ostatni maraton w Karpaczu
rzeź niesamowita
sporo osób w szpitalach, i masa porozwalanych rowerów
i nie kumam tych co na prawie płaskich odcinkach schodzą w dół na nogach :shock: :shock:
po co jadą na takie maratony :idea:
jest później szpan przed kumplami że byłem i dojechałem, a ściślej mówiąc doszedłem :haha:
nie od dziś wiadomo że Golonka to nie mazowia i inne pierdoły po płaskim i trzeba mieć jaja :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentGolonka to nie mazowia i inne pierdoły po płaskim i trzeba mieć jaja
A odnosnie filmu, to masakra. Na takich maratonach zróznicowanie poziomu jest od -100 do +100 i przeciskanie sie przez tych co nie wiedzą co z rowerem i z sobą począć jest niebezpieczniejsze od zjadów. Kiedys w Józefowie dziewczyna postanowila zsiąść z roweru w połowie zjazdu - za nią grzało ze 20 chłopa :evil: :evil: :evil: Chyba ją nawet zdyskwalifikowali.
Kurde, żebym ja miał czas i bliżej w góry......Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinZamieszczone przez abstinentGolonka to nie mazowia i inne pierdoły po płaskim i trzeba mieć jaja
A odnosnie filmu, to masakra. Na takich maratonach zróznicowanie poziomu jest od -100 do +100 i przeciskanie sie przez tych co nie wiedzą co z rowerem i z sobą począć jest niebezpieczniejsze od zjadów. Kiedys w Józefowie dziewczyna postanowila zsiąść z roweru w połowie zjazdu - za nią grzało ze 20 chłopa :evil: :evil: :evil: Chyba ją nawet zdyskwalifikowali.
Kurde, żebym ja miał czas i bliżej w góry......
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Bili nie ja
nie startuję, choć może się wybiorę do ustronia bo mam blisko
też wesoła trasa :diabelski_usmiech
ogólnie to nie przepadam za maratonami
wole krótkie techniczne trasy
Komentarz
-
-
margaj1, jak na taka kasę to nie jest jakieś totalne gówno
a tym czasem rama zawieziona do spawania (Górki Wielkie) i ponoć że świetnie robią (od silników, kół po ramy itp)
Okazało się że są dwa pęknięcia drugie przez połowę ścianki
powiedziałem że max dam 100zł, myślę że ok 50zł skasują :P
A mój dostał nowa "używaną" kierownicę i nowe klamki, na które już 1,5 tyg czekam :evil:
tak więc schodzimy z wagą w dół, na kierownicy na razie o 2gr, chociaż jak założę korki to na jedno wyjdzie z tym że 5cm dłuższa jest od starej :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 04 Lip, 12 22:08 ]
piramida jak możesz i chce Ci się to zmień temat na "zmiana roweru i nie tylko" :lol:
Komentarz
-
-
margaj1,
tylko pewnie rozmiar ramy za mały. Kwestia upolowania odpowiedniego.
Osprzęt mizerny, ale spokojnie można upgrade robić, w miarę tego jak się będzie wysypywał. Rama niezniszczalna (dla amatora oczywiście).
Zupelnie inna liga niż to chińskie .....Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Angel, wszystko OK, ale ja jakby co, to chciałbym tylko zwrócić uwagę kolegów na fakt, że przy napędzie 3x7 nie ma zupełnie wyborl epszych części jeśli chodzi o wolnobieg (kasety bym się nie spodziewał, bo teraz kasety 7-mki to zabawa dla pasjonatów). Te standardowe o twardości masła leżącego na słońcu to moja żona zajeżdżała w miesiąc.
Lepiej kupić coś z napędem 3x8 i wtedy za niewielkie (albo i wielkie, jak ktoś chce) pieniądze można spokojnie po koli wymieniać graty na dużo lepsze, jak juz sie posypią.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
dzisiaj grzebałem trochę przy rowerach 8)
ramę odebrałem wczoraj, pomalowałem mniej więcej, i miałem planować główkę w serwisie, ale myślę sobie że i tak sporo mnie to już kosztuje, więc sam nabiłem miskę, przeszlifowałem, imadło i gotowe
rower prawie złożony, jedynie kaseta jednak nowa by się przydała bo stara przeskakuje i jeden hamulec z pivotami bo brakuje :P
za spawanie 80zł więc nie jest źle
dali ładną opaskę, po malowaniu jedynie widać że grubsza rama w tym miejscu
Komentarz
-
-
Podepnę się pod temat. Co powiecie na ten rower http://esklep.intersport.pl/pl/produ...r-zero-4028474 oglądałem go i robi przyjemne wrażenie. Od ceny jest jeszcze ponadto rabat 30%.
Komentarz
-
-
ernestowski, no nie za bardzo :lol:
dwaoka,
ogólnie to każda nawet nowa przerzutka powinna działać bez problemu jeśli masz do tego manetki
[ Dodano: Nie 15 Lip, 12 19:02 ]
ostatnio ważyłem moją świnkę i się ładnie spasła na prosiaka
11,22kg :cry: :cry: :cry:
i to bez rogów (ciężkich :lol: )
Komentarz
-
-
Ja kupiłem jakieś dwa lata temu kolarkę Bianchi gdzieś z 70 któregoś za 100zł i jest nie do zajebania :diabelski_usmiech
Możesz poszukać na necie | po komisach właśnie takich stary sprzętów typu Bianchi, peugeot itp. Po zakupie włożyć troszkę serca, żeby wyczyścić nasmarować, doprowadzić do ładu i masz rower na wiele lat
Komentarz
-
Komentarz