natash, ja też myślałem o czymś podobnym tj. piwiarni
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez UdeskyPanowie czy ktoś z was coś wie na temat tych ofert Doradcy - bankowy, ubezpieczeniowy itd?
Ogłoszenia są skonstruowane w sposób atrakcyjny i enigmatyczny lecz gdy czytam "aktywne pozyskiwanie klienta" zapala mi się czerwona lampka: akwizycja i nagabywanie ludzi na siłę.Zamieszczone przez JasiuWWADokładnie tak jest. Oferty nie warte zainteresowania, wynagrodzenie prowizyjne a co tu dużo mówić - jak ktoś nie chce funduszu inwestycyjnego albo innego syfu, to go po prostu nie weźmie.
Ode mnie z uczelni kilka osób było w takim doradztwie, to polegało to na umawianiu się ze znajomymi i namawianiu ich na podpisanie umów. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
Praca jako doradca Bankowy to wbrew pozorom trudna praca... (nie wypowiem się w kwestii wszystkich banków bo banki sa "różne") Każdy kto chce pracować w placówce Bankowej musi się przede wszystkim nastawić na sprzedaż. Niestety żaden bank nie płaci sa siedzenie i robienie klientom przelewówitp. pierdółWiadomo sprzedaż musi być i to jest najtrudniejsze... nie wiem jak w "innych bankach" ale u mnie wcale nie trzeba przeciagać znajomych i rodziny po to żeby podpisywać umowy i mieć sprzedaż. Kazdy Bank ma juz zazwyczaj portwel klienta na którym w zasadzie cały czas sie pracuje. Oczywiście nowy klient tez jest priorytetem.
Praca polega głównie na proponowaniu klientom różnych dodatkowych usług, sprzedaży kart, kredytów, inwestycji, kredytów hipotecznych czyli mówiąc ogólnie produktów dochodowych dla banku :wink: Tak naprawdę to cały czas analizujesz swoich klientow i patrzysz co mozna im jeszcze do sprzedać w ramach "promocji"
Wierzcie mi że możliwości są naprawdę spore. W szczególnosci opłaca sie być doradca hipotecznym albo od sprzedaży funduszy inwestycyjnychChyba każdego zadowoliła by premia co miesiac w wysokości 6-8tyś.??
Ja własnie idę w tym kierunku
Na stanowisku podstawowym gdzie sprzedajemy karty, limity i konta premia oscyluje w okolocach 2tyś netto i do tego dojdzie jeszcze podstawa w wysokości około 2-3tyś netto. Nie jest super i czasem zdarzy się że premia nie wyjdzie bo wiadomo że jak w każdym biznesie sa dni lepsze i gorsze, ale jakoś leci no i wiadomo że goła pensja nikogo nie zadowala.
Przedewszystkim trzeba lubic pracę z ludźmi i przedewszystkim trzeba mieć odrobinę umięjętnosci sprzedażowych aby potrafić wzbudzić w kliencie potrzebę.
Najgorsze w tej pracy są ... godziny pracypraca w godzinach od 10-18 sprawia że czas dla siebie i rodziny mam w zasadzie tylko w weekendy i mnie osobiście bardzo to męczy
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmdo tego dojdzie jeszcze podstawa w wysokości około 2-3tyś netto.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
na których portalach szukacie pracy?
ja znam praca.wp.plkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
lend i tak i nie
jeśli mogę tak napisać
jak jest coś dobrego to wyślę aplikacjękliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
lend właśnie miałem, ale koleżanka się coś "wysrała"kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
albo sprzedawać pączki w złotych tarasachkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyNiestety z racji, że nie mieszkam w miejscu zameldowania wszelkie szkolenia z PUPu odpadająOctavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
lend
kiedyś repowałem w "firmie krzak"
ford mondeo combi 1.8tdci
lap+net
tel
4k pln/mc + premia
umowa zlecenie, umowa o dzieło
w ciągu 3 miesięcy zbudowałem im bazę, pierwsze biznesy i jeb wyjebka
później bazę obsługiwało wew callcenterkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lendLUKI, a o umowie o prace pewnie nie chcieli słyszeć ??kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lendo umowie o prace pewnie nie chcieli słyszeć ??
Zamieszczone przez zak14Przejrzyj oferty na www.inwestycjawkadry.pl -
Oczywiście mówię tutaj o tych bezpłatnych, bo na płatne w chwili obecnej nie patrze.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lendJa daje umowę , pensje, prowizje :szeroki_usmiechkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FanRSMPa szuka ktos pracy na gumtree.plW Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Udeskyjestem za młody, za wysokie wykształcenie
Zamieszczone przez Udeskynie posiadam zaświadczenia z PUPu
Zamieszczone przez Udeskynie podsiadam dokumentu poświadczającego zameldowanie w danym powiecie
Zamieszczone przez Udeskynie jestem osobą pracującąOctavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
Komentarz