Udesky, nie pamiętam, zapisałem się tam jakieś 10 lat temu (zaraz po skończeniu studiów na PW) i od tamtej pory nie patrzyłem w jakich pracach oni się sprecjalizują. W każdym razie mi podsyłają oferty zgodne z profilem wykształcenia - ale niestety nieciekawe od strony finansowej... :?
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez UdeskyPanowie czy ktoś z was coś wie na temat tych ofert Doradcy - bankowy, ubezpieczeniowy itd?
Ogłoszenia są skonstruowane w sposób atrakcyjny i enigmatyczny lecz gdy czytam "aktywne pozyskiwanie klienta" zapala mi się czerwona lampka: akwizycja i nagabywanie ludzi na siłę.
Pierwszą prace znalazłem w takiej branży. Pracowałem za marne pieniądze na własnej działalności. Nacisk i parcie na plany ogromny (jeżeli nie pozyskałem 4 klientów biznesowych w miesiącu nie wypłacana była podstawa). Ale zbudowałem sobie dobre doświadczenie zawodowe i teraz nie mam już takiego problemu ze znalezieniem pracy w takiej branży za normalne pieniądze. Dodatkowo kontakt z ludźmi nie jest zły, można się przy tym dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć i nauczyć. Jak lubicie się dusić w krawacie to polecam :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Szukam pracy w informatyce, Trójmiasto i okolice
Przebyte kursy:
- Cisco CCNA 1-4
- ECDL
- Certyfikowany Instalator Systemu Okablowania Leoni-Kerpen
- Obsługa Mierników Certyfikacji Kabli - LanTek II
- Certyfikat ACE do wykonywania koncepcji projektów i nadzoru instalacji światłowodowych
- Sieci przemysłowe w oparciu o urządzenia firmy Hirschmann
- Prawo jazdy kat. B
Studiuję informatykę, mam dyplom technika informatyka, stale się uczę, robię kursy i uprawnieniaJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
McGan, jak w tym wieku jesteś to proponuje Ci, żebyś znalazł staż w jakieś większej firmie/korporacji. Po stażu pewnie będziesz mógł zostać. Najlepiej znaleźć taką firmę, żebyś mógł chodzić o dowolnych porach byle by wyrobić godziny, wziąć np. 3/5 etatu i ciągnąć równolegle z studiami. Kończysz studia masz 2 lata doświadczenia w pracy + umiejętności to praktycznie wszędzie masz otwartą furtkę
Komentarz
-
-
Temat umarł, ale przynajmniej dla dwóch biorących w nim udział miał szczęśliwe zakończenie.
Otóż dzięki koledze Le-Ce, zarówna ja jak i JasiuWWA mamy prace. :yay:
Praca super spełniająca nasze wszystkie oczekiwania.
Nawet nie marzyłem o tym, że na początek uda mi się w Wawie taką dostać. :szeroki_usmiech
:bow Raz jeszcze wielkie podziękowania dla Le-Ce. :bow
Musimy kiedyś to
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Udesky, a co będziecie robić?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dzidamaksymalnie wqrwia. . .
Zamieszczone przez DzidaPani w pośredniaku umówiła mnie na spotkanie z doradcą zawodowym . . . .
Dzida z tego co pamiętam znasz 1 czy 2 języki to nie próbowałeś za granicą?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
No to "pieprznę" słów kilka o ciekawostkach z poszukiwania pracy - choć w komfortowej sytuacji.
1. "Mundurowi na rencie inwalidzkiej mają fajnie" - *** (słowo kończy się na j).
Otóż - orzeczenie komisji MSWiA (Woj.Kom.Lek.) o inwalidztwie jest... g***o warte. Do zakładu pracy chronionej, lub innej z grupą dostaniecie się tylko wtedy, gdy macie orzeczenie... "cywilnego" zespołu orzekającego, który stwierdzi JAKI STOPIEŃ niepełnosprawności posiadacie.
Kumpel wrócił z Afganistanu ze sztywną nogą i bez połowy prawej ręki. Komisja wojskowa - I grupa inwalidzka. Komisja ZUS - "lekki stopień niepełnosprawności" (se luknijcie tu http://www.spes.org.pl/?module=tresc...FUrP3wodQy6M8w).
Gość kasę ma - ale chce pracować (płacić podatki, składki i inne pierdoły) - ale ni hu, hu - dostaje oferty ... sprzątaczek! Nie schyli się, nie złapie szczoty/mopa 2 rękoma - ale nic innego mu nie zaoferują dopóki... nie będzie miał UMIARKOWANEGO stopnia niepełnosprawności!
Oczywiście może pójść pracować bez grupy inwalidzkiej: certyfikaty informatyczne, łącznościowe, 3 j. obce - ale.... kiedy ostatnio wystartował w konkursie - dostał pracę... jego sąsiad z bloku!
Papierów miał mniej, doświadczenia tyż, ale... przyjął 1000 zł na rękę plus służbowe autko, itp, itd oraz.... wielodniowe wyjazdy poza dom.
Dziś wypiliśmy z kumplem piwo (oki - wypadło po 3 na łeb) i ni hu, hu nie możemy pokapować co jest grane...
Boję się, bo w przypływie ułańskiej fantazji stwierdziłem, że ja znajdę sobie pracę najpóźniej do końca sierpnia (mamy dość podobne kwalifikacje, wykształcenie i umiejętności - choć różni nas wiek i... moja dłuższa prawa ręka, oraz mój brak przeszkód w zginaniu się kolan (on sztywno obydwa).
Po przegranym zakładzie na piwie się nie skończy :-(
Komentarz
-
-
Jakby ktos szukal pracy za granica a dokladnie tu bad hersfeld Niemcy www.amazon.de wymagane jezyk angielski lub niemiecki, to mozna wyslac do mnie cv, w nastepnym tygodniu ponoc maja przyjmowac, praca lekka, na poczatek ponad 1300 euro netto na reke po pol roku podwyzszka, jestem w stanie pomoc na miejscu jezeli chodzi o zakwaterowanie itd Jak cos to pwJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaJa szukam dalej i mnie to maksymalnie wqrwia. . . ostatnio nawet Pani w pośredniaku umówiła mnie na spotkanie z doradcą zawodowym . . . . :roll: :roll:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, jeszcze do niedawna byłem powiedzmy managerem niższego szczebla. Prowadziłem polskie przedstawicielstwo dużej austriackiej firmy. Sprzedaż, magazyn, wyniki, sporo jeżdżenia. itp.
W tym roku poszedłem do dużej korporacji na 3 miesiące, na zastępstwo jako osoba do obsługi klienta z całej Europy (jedna z kilku). Mile to wspominam, poduczyli mnie trochę w SAP-ie. . .ogólnie całkiem fajnie tam było. . .
Więc szukam pracy na stanowisku (raczej) kierowniczym, aczkolwiek pracą specjalisty za odpowiednie pieniądze nie pogardzę. . .
Chcesz CV?
Komentarz
-
-
niestety kryzys dotknął i mnie, pracuje do końca września i aut! Zaczynam więc poszukiwania.
Jestem po studiach kierunek transport i logistyka, ale zaraz po studiach zacząłem prace w branży budowlanej. Najpierw jako przedstawiciel a teraz prowadze sklep z materiałami wykończeniowymi. Jakby ktoś miał jakąś ciekawą oferte to może podrzucić.
Dodatkowo zrobiłem sobie prawko na C+E i kurs na przewóz rzeczy (miałem praktyke w firmie transportowej)
Komentarz
-
-
Dzida, dostałem dzisiaj maila:
Szukamy osoby na stanowisko asystenta menedzera dla duzej firmy.
Wymagania wobec kandydata:
- Odpowiedzialne podejscie do pracy
- Mozliwosc pracy przez 4 godziny dziennie (w okresie probnym)
- Elastyczne godziny pracy
- Zaawansowany uzytkownik bankowosci online
- Podstawowa wiedza w zakresie systemow Western Union i Money Gram
(zapewniamy szkolenie dotyczace systemow przekazow pienieznych)
- Znajomosc system operacyjnego Microsoft i Apple
- Podstawowe umiejetnosci w zakresie wspolpracy z klientami
- Punktualnosc
Zakres obowiazkow pracownika bedzie obowiazywal:
- Weryfikacje lub modyfikacje dokumentow
- Zatwierdzanie dokumentow z klientami
- Pomoc menedzerowi w realizacji transakcji z klientami
- Przygotowanie dokumentow zwiazanych z transakcjami
- Przygotowywanie dziennych i miesiecznych raportow w zakresie
odpowiedzialnosci zwiazanej z danym stanowiskiem
- Wspolpraca z dzialami innych firm
Oferujemy:
- Bezplatne szkolenie: Zdobadz doswiadczenie w zakresie roznych programow
dla bankowosci
- Przyjazne srodowisko pracy
- podroze na konferencje
- Ubezpieczenie zdrowotne
- Profesjonalny rozwoj oraz szkolenia dla zatrudnionych pracownikow (rozwoj
umiejetnosci osobistych i profesjonalnych)
- Podroze zagraniczne
- Preferencyjne kredyty i ubezpieczenia
Prosimy o przesylanie aplikacji na ponizszy adres: [email protected]
:wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashBullshitsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez zgucioDodatkowo zrobiłem sobie prawko na C+E i kurs na przewóz rzeczy (miałem praktyke w firmie transportowej)
To jest oferta, zna któryś hiszpański????? :twisted: :twisted:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
Komentarz
-
-
Witam,
pochodziłem ostatnio trochę na rozmowy o pracę, wysyłałem cv tylko na ogłoszenia w pracuj.pl, kilka spotkań z zaproszeń z goldenline, lub firm typu manpower. Czas rekrutacji ciągnie się w nieskończoność, od 1 do 2 spotkania mija średnio 3-4 tygodnie, spotkałem się z firmami w których działy hr przeprowadzają rekrutacje na akort czas rozmowy 10 minut i następna osoba wchodzi.
Komentarz
-
-
Dostałem ostatnio taki email. Może kogoś zainteresuje
Witam serdecznie,
Jako osoby z branży elektronicznej, być może zechcecie Państwo przekazać tę informacje osobom, które znacie i możecie polecić.
W związku z rozwojem naszej firmy, w szczególności kompetencji Wydziału Automotive
poszukujemy:
1. Osób posiadających wiedzę i doświadczenie w technologii SMT, operatorów linii, inżynierów procesu, profesjonalistów zainteresowanych rozwojem i pracą w dziale produkcji o najwyższych standardach opartych o ISO/TS 16949.
2. Konstruktorów elektroników, mechatroników mających doświadczenie w zarządzaniu grupą konstruktorów i projektami.
3. Osób do działu obsługi klienta, menadżerów znających realia rynku elektronicznego.
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV na adres:
[email protected]
Komentarz
-
Komentarz