JanuszSz, a gdzie to tak jest :?: :shock: :szeroki_usmiech :wink:
Szukaj pracy z OCP - dyskusje, porady, oferty członków OCP
Zwiń
X
-
Ja od niedawna jestem po drugiej stronie barykady. I zauważam, że ludzie na każdym kroku szukają okazji, żeby mnie oszukać. Od grzebania w jajcach, spóźnienia, kłamanie, niszczenie po drobne kradzieże. Prawda jest taka, że zarobki kształtuje rynek. Po co mam płacić więcej jak mogę mniej? Chyba proste? Jak się komuś nie podoba, to przecież nikt nie broni odejść.
A że szef ma nową furę... No cóż było podjąć ryzyko, założyć firmę, wyłożyć trochę chajsu na sprzęt i użerać się z ludźmi. Coś za coś. Dziś jest pięknie a jutro może się skończyć - takie ryzyko z własnym biznesem. Wystarczy raz umoczyć i przejebane po całości. A taki pracownik? Co on ma do stracenia. Najwyżej pensję, chaty mu przecież nie zabiorą a robotę jak będzie chciał to sobie znajdzie.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Damian-jgJakby nie robol jeden z drugim to nie miał by kto na Ciebie robić
osobiście, mimo, że jestem "robolem" bardzo doceniam mojego pracodawcę (mam nadzieję, że to czyta :lol: ), bo sam nie mam specjalnie zmysłu biznesowego więc korzystam z tego, że ktoś mi takie miejsce pracy tworzy, ale to prawdopodobnie niepopularna opinia :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezA że szef ma nową furę... No cóż było podjąć ryzyko, założyć firmę, wyłożyć trochę chajsu na sprzęt i użerać się z ludźmi. Coś za coś. Dziś jest pięknie a jutro może się skończyć - takie ryzyko z własnym biznesem. Wystarczy raz umoczyć i przejebane po całości. A taki pracownik? Co on ma do stracenia. Najwyżej pensję, chaty mu przecież nie zabiorą a robotę jak będzie chciał to sobie znajdzie.
[ Dodano: Sro 31 Paź, 12 08:27 ]
Zamieszczone przez szkodaosobiście, mimo, że jestem "robolem" bardzo doceniam mojego pracodawcę (mam nadzieję, że to czyta :lol: ), bo sam nie mam specjalnie zmysłu biznesowego więc korzystam z tego, że ktoś mi takie miejsce pracy tworzy, ale to prawdopodobnie niepopularna opinia :lol:
[ Dodano: Sro 31 Paź, 12 08:31 ]
Zamieszczone przez Damian-jgkazik4x4, Typowe gadanie polskiego pracodawcy. Jakby nie robol jeden z drugim to nie miał by kto na Ciebie robić więc doceń prace innego. I tu zakończe bo padło by trochę niecenzuralnych słów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezWystarczy raz umoczyć i przejebane po całości.
Ja też będę szukał zaraz młodego prawnika do roboty i zamierzam go dojechać tak samo jak mnie kiedyś dojechali .... :lol:
Komentarz
-
-
niemalze codziennie przegladam oferty pracy i patrzcie co znalazlem: http://www.platformywiertnicze.hitowy.pl/index.html
aplikowac dokumenty mozna jesli kupi sie ksiazke za 78zl :lol:sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123niemalze codziennie przegladam oferty pracy i patrzcie co znalazlem: http://www.platformywiertnicze.hitowy.pl/index.html
aplikowac dokumenty mozna jesli kupi sie ksiazke za 78zl :lol:
patrz: http://www.dashofer.pl/kontakt.php
Komentarz
-
-
Ogłoszenie dla projektantów konstrukcji budowlanych.
Uwaga: ogłoszenie grzecznościowe. Proszę o kontaktowanie się przy użyciu podanych niżej danych kontaktowych a nie przez PW.
Nazwa pracodawcy: GRUPA PROJEKTOWA G7
Miejscowość: Wrocław
Forma zatrudnienia: etat, kontrakt (do uzgodnienia)
Wynagrodzenie: do negocjacji
Forma pracy: w biurze / wyjazdy na budowie
Wymagania: Doświadczenie w zakresie konstrukcji budowlanych (stal, żelbet). Dodatkowym wymogiem jest wiedza i umiejętność wykonywania projektów dróg, placów przeładunkowych.
Mile widziane uprawnienia do projektowania.
Dane kontaktowe: nr telefonu 601 707615, e-mail: [email protected]
Komentarz
-
-
Poszukiwani są programiści C, C++ oraz inżynierowie elektronicy, mechanicy i pokrewne do Centrum Technicznego w Krakowie. Branża Automotive.
Stanowiska:
- Inżynier ds. Systemów
- INŻYNIER CPE
- INŻYNIER ds. Walidacji
- TECHNIK DS. TESTÓW w LABORATORIUM profil elektroniczny i mechaniczny
- Konstruktor CAD (centralki elektryczne)
- Inżynier Oprogramowania (centralki elektryczne)
- Inżynier Elektronik (centralki elektryczne)
- Project Manager
- KONSTRUKTOR CAD – MECHATRONIKA
- KONSTRUKTOR CAD
- INŻYNIER KONSTRUKTOR
- Inżynier ds. Testów Systemów z Oprogramowaniem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoPoszukiwani są programiści C, C++ oraz inżynierowie elektronicy, mechanicy i pokrewne do Centrum Technicznego w Krakowie. Branża Automotive.
Stanowiska:
- Inżynier ds. Systemów
- INŻYNIER CPE
- INŻYNIER ds. Walidacji
- TECHNIK DS. TESTÓW w LABORATORIUM profil elektroniczny i mechaniczny
- Konstruktor CAD (centralki elektryczne)
- Inżynier Oprogramowania (centralki elektryczne)
- Inżynier Elektronik (centralki elektryczne)
- Project Manager
- KONSTRUKTOR CAD – MECHATRONIKA
- KONSTRUKTOR CAD
- INŻYNIER KONSTRUKTOR
- Inżynier ds. Testów Systemów z Oprogramowaniem
Komentarz
-
-
Z tytułu "rozterki-co zrobić" :P Kumpel ostatnio zmienił prace i namawia mnie na złożenie dokumentów ponieważ "podobno" jest etat...kurde zastanawiam się nie znam dokładnie szczegółow co do wynagrodzenia, ale jest napweno lepiej niz mam obecnie...Tylko Praca w usługowo-handlowa tzw. przedstawiciel....choć docelowo mają być jakimiś specjalistami. Jak zwał tak zwał, ale praca tzw. przedstawiciela może i interesująca dobrze płatna, ale nie do końca stabilna :shock: Już kilka razy ten kumpel kusił bym poszedł razem z nim(bo niby nadawał bym się do tego typu pracy), lecz się nie zdecydowałem :P Z perspektywy nie żałuję ponieważ z takich czy innych powodów kumpel zmieniał pracodawce, a ja wciąż trwam (niestety lub stety) na obecnym stanowisku :roll:
No i mam takie rozterki spróbować sił w czymś nowym czy nie....Troszkę się obawiam ponieważ w obecnej sytuacji tj. dziecko nie sprzyja takim trudnym wyborom :? Z jednej strony ten kto nie ryzykuje ten nie ma, ale gdybym po kilku miesiącach stracił pracę to byłaby porazka :shock:
Komentarz
-
-
BADYL, pytanie czy twoja praca Cie satysfakcjonujei czy jest ciekawa. Trudno Ci doradzić nie wiedząc co teraz robisz a co chcesz robić w nowej pracy. Przedstawiciel i stanowisko specjalisty to może okazać się tylko chwyt marketingowy aby na wizytówce lepiej wyglądało.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
BADYL, to wszystko przed tobą. Jeżeli twoja małżonka pracuje wtedy bezpieczniej się zmienia. Jeżeli zaś tylko Ty pracujesz to się mocno zastanów.
[ Dodano: Wto 08 Sty, 13 10:44 ]
Zamieszczone przez BADYLAdamB, kolega po fachu? Jeżeli tak to dobrze nie rozumiesz :P
[ Dodano: Wto 08 Sty, 13 10:46 ]
BADYL, moja mama pracuje w Urzędzie Gminy i stąd Cię rozumiem.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, no żona pracuje-obecnie na macieżyńskim, ale pracę będzie miała (przynajmniej z wiedzy na dzień dzisiejszy). Z jednej strony kasa , samochód służbowy itd kuszą. Z drugiej strony stabilizacja w obecnej...hmmm. W głowie kiełkuje mi taki plan...musze do końca roku spłacić pewne zobowiązanie zobaczymy w tym czasie jak będzie rozwijać się sytuacja u kolegi i wtedy podejmę decyzjęops:
Komentarz
-
Komentarz