Zamieszczone przez Zorr
Wyjazd miasto Piła- zakup "igiełki"
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez Zorrkolejna bzdura to wyżej przytoczona wypowiedź o objeżdżaniu TSI przez stare TDI
porównanie przebiegów benzyna/diesel jest nieporozumieniem ... jedno kupowane jest na krótkie trasy, często miasto a drugie długie trasy często autostrady (np.: niemieckie).
To są zupełnie inne warunki użytkowania, zupełnie inaczej zużywające auta.
Trudno aby ktoś kto kupił auto do "miasta" robiąc góra 15tys przebiegu rocznie zrobił takim autem 400tys. Toż to jest ~27 lat użytkowania.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorra może wiesz ile jest TDI z przebiegiem 400tys km, a najlepiej jaki odsetek TDI dobił do takich przebiegów, a ile padło w międzyczasie?
Zamieszczone przez Zorrporównanie przebiegów benzyna/diesel jest nieporozumieniem
Zamieszczone przez ZorrTrudno aby ktoś kto kupił auto do "miasta" robiąc góra 15tys przebiegu rocznie zrobił takim autem 400tys. Toż to jest ~27 lat użytkowania.
Zamieszczone przez MaicroftTDI to sie skonczyly okolo 2003/2004 roku. To co potem powstalo to juz ani ekonomiczne nie jest, ani trwale
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez Zorra może wiesz ile jest TDI z przebiegiem 400tys km, a najlepiej jaki odsetek TDI dobił do takich przebiegów, a ile padło w międzyczasie?
Co do samych zakupów, odpisałem tylko dlaczego ludzie mogą się nie kwapić się do kupna 1.2TSI i IMO jakie błędne przekonania nimi kierują.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrZamieszczone przez parasiteZamieszczone przez Zorra może wiesz ile jest TDI z przebiegiem 400tys km, a najlepiej jaki odsetek TDI dobił do takich przebiegów, a ile padło w międzyczasie?
Co do samych zakupów, odpisałem tylko dlaczego ludzie mogą się nie kwapić się do kupna 1.2TSI i IMO jakie błędne przekonania nimi kierują.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NortheuszZorr... ponieważ ludzie boją się czasu, czas boi się piramid, piramidy boją się TDI (ale tylko tych starszych!!)
Skomentuje to tak
No może 3.0 TDI daje rade ale mimo wszystko to traktorSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Zamieszczone przez NortheuszZorr... ponieważ ludzie boją się czasu, czas boi się piramid, piramidy boją się TDI (ale tylko tych starszych!!)
Skomentuje to tak
Obrazek
No może 3.0 TDI daje rade ale mimo wszystko to traktor
Komentarz
-
-
I ja dorzuce do pieca , a co tam....hihi
Octavia to obecnie moje 5 auto (ogólnie miałem 3benzynki i dwa diesle) diesel :wink: Nie porównuje jej do "benzyn", które posiadałem ponieważ benzynki były bez turbo, a diesle je miały Ale do czego zmierzam...mam diesla i Cieszę się z tego, ale generalnie diesel (na to co jeżdżę) jest mi nie potrzebny...szukałem doładowanej benzyny nie trafiła się więc w myśl przysłowia...gdy się nie ma co się lubi (choć lubię tego dieselka) to się lubi co się ma :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Zamieszczone przez NortheuszZorr... ponieważ ludzie boją się czasu, czas boi się piramid, piramidy boją się TDI (ale tylko tych starszych!!)
Skomentuje to tak
Obrazek
No może 3.0 TDI daje rade ale mimo wszystko to traktor
do czasu aż wreszcie dorwał ja nasz kolega klubowy sesik :szeroki_usmiech
:diabelski_usmiech
od tej pory nie ma juz tej nalepki :roll:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz