Zamieszczone przez Sznurek
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
B_I_A_Ł_Y, No pisz jaki problem masz w zamawianiu
[ Dodano: Pią 27 Lut, 15 21:13 ]
Zamieszczone przez aronusZamieszczone przez Sznurekaronus, No i zamówiłem z motohid ledy i niestety wywala błąd żarówki zaś teraz rezystor muszę zmontować
Komentarz
-
-
Musisz posiadać kartę visa walutową w USD by kupować. Na stronie głównej u góry masz Language i google będzie Ci tłumaczyło stronę na PL. Wybierasz towar bierzesz kup wprowadzasz dane karty i zatwierdzasz będzie weryfikacja i sprzedawca ma ograniczony czas na wysyłkę zawsze możesz mu wysłać wiadomość zaś to to samo co allegro tak to opisałem w skrócie jak potrafiłem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osDziś otrzymałem voltomierz/termometr polecam bardzo fajny gadżet http://www.aliexpress.com/item/2-In-...227580667.html 10.02 kupiony...dziś już w domu.
A jeżeli chodzi o szybkość..... 1 Zakup z dnia 09.02 jeszcze brak; 2 zakup z dnia 10.02 -dziś otrzymany 3. Zakup z dnia 14.02 - towar był już w 23.02 w domu. Wiec przesyłki idą ale od d..y strony :diabelski_usmiechVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kristofer55Było w innym temacie, ale dorzucę tutaj
Czujnik światła / CAR AUTO LIGHT SENSOR
http://www.aliexpress.com/item/ADJUS...677425998.html
A wadą jest to że czujnik ten w momencie kiedy nie jest odpowiedni ciemno lub jasno to załącza same światła postojowe.
Przeróbka polega na wy lutowaniu tranzystora i połączeniu jego bazy z sąsiednim tranzystorem.
Jakby ktoś był zainteresowany mogę wysłać zdjęci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggroberta, ja mam taki czujnik i włączanie się samych postojowych troszkę mnie wkurza. Poproszę o zdjęcia na PW.
Jak się zachowuje to ustrojstwo gdy na zewnątrz jest ciemno, przełącznik świateł w samochodzie jest w pozycji 0 i przekręcasz stacyjkę na zapłon ?
Pożądane działanie to niewłączanie automatycznie świateł do momentu aż silnik nie zostanie uruchomiony. Jest tak ?
Pzdr
Komentarz
-
-
Pytanko o sposób działania tego czujnika.
Jak się zachowuje to ustrojstwo gdy na zewnątrz jest ciemno, przełącznik świateł w samochodzie jest w pozycji 0 i przekręcasz stacyjkę na zapłon ?
Pożądane działanie to niewłączanie automatycznie świateł do momentu aż silnik nie zostanie uruchomiony. Jest tak ?
Jak kolega ma taki włącznik bez pozycji AUTO to ten czujnik wiele nie da. Jedynie przeróbka włącznika lub podmianka na taki z AUTO.
[Jeśli chodzi o przerobienie włącznika na AUTO to kolega roberta ten temat przerabiał.
Dzięki niemu reszta działa i u mnie ]
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek_90Pytanko o sposób działania tego czujnika.
[Jeśli chodzi o przerobienie włącznika na AUTO to kolega roberta ten temat przerabiał.
Dzięki niemu reszta działa i u mnie ]
Pozdrawiam
Jak kolega ma taki włącznik bez pozycji AUTO to ten czujnik wiele nie da. Jedynie przeróbka włącznika lub podmianka na taki z AUTO.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek_90Pytanko o sposób działania tego czujnika.
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sawicPożądane działanie to niewłączanie automatycznie świateł do momentu aż silnik nie zostanie uruchomiony. Jest tak ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hans860http://www.aliexpress.com/item/2006-2014-models-Skoda-Octavia-RS-special-latex-texture-mats-original-bit-special-bridge-snaps/2023569916.html
całkiem fajne
trochę przegięcie zapłacić prawie 200$ za dywaniki.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek_90Ja montowałem razem z włącznikiem świateł AUTO (1Z0941431J), działanie takie jak powinno to być, jasno- dzienne, ciemno- mijania (w pozycji AUTO po paru sekundach od uruchomienia silnika przełącza na mijania gdy ciemno).Zamieszczone przez georggczujnik ten zapala światła automatycznie jak jest ciemno po przekręceniu kluczyka w stacyjce. Silnik nie musi być uruchomiony. Włącznik świateł ustawiony na AUTO.
Zapala światła bez uruchomionego silnika czy nie ?
Pzdr
Komentarz
-
-
To jak to w końcu jest? Podaliście 2 odmienne sposoby działania.
Zapala światła bez uruchomionego silnika czy nie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek_90U mnie od samego przekręcenia stacyjki jest to dłuższy czas do zapalenia świateł mijania, w pozycji AUTO gdy ciemno (ale w tym czasie zdążysz spokojnie uruchomić silnik i następuje dopiero jasność) A jeśli tylko przekręcisz (bez zapalania) i sobie poczekasz to wiadomo że się zapalą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggZamieszczone przez krzysiek_90U mnie od samego przekręcenia stacyjki jest to dłuższy czas do zapalenia świateł mijania, w pozycji AUTO gdy ciemno (ale w tym czasie zdążysz spokojnie uruchomić silnik i następuje dopiero jasność) A jeśli tylko przekręcisz (bez zapalania) i sobie poczekasz to wiadomo że się zapalą.
To chyba zrobię sobie taki układzik sam. Potrafię, a koszt części będzie mniejszy niż 10zł, a i sam układzik będzie działał dokładnie jakbym tego oczekiwał.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to trzeba zrobić to plus to.
Ten zmierzchowy włącznik już kiedyś testowałem. Działa bardzo sprawnie, dobra histereza.
Pzdr
Komentarz
-
-
Kupował ktoś z Was taki mały rejestrator http://www.aliexpress.com/item/Origi...259180207.html
Bo jest ich tych aukcji od pierona...., a może ktoś ma sprawdzonego "chińczyka" :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz