Ja nie polecam. Dwa egzemplarze czegoś w podobie w samochodzie kolegi nie zadziałały. Może zbieg okoliczności - nie wiem. Skończyło się na zwrocie kasy. Dla jasności była to inna marka, ale kamera dokładnie identyczna.
odnośnie tych kamerek kiedyś tak przeglądałem aliexpress i co któraś aukcja ma te same zdjęcia z nagrywania kamerką w dzień i w nocy a najlepsze że modele i firmy sa inne - tak więc to chyba ściema i chiniole powielają zdjęcia od innych sprzedawców
Ja ostatnio również zakupiłem kamerkę od kitajców, niby ma 1080p ale ni cholery nie nagrywa w takiej rozdzielczości max to 720p, btw było napisane że ma kąt widzenia 170 stopni a wg. mojej uwagi jest to kąt 30 może max 40 stopni, dioda która niby jest diodą IR jest to zwykła dioda led, którą włączasz manualnie, i całe G... co daje
Takie cudo może co jedynie służyć jako atrapa, było by można gdzieś założyć temat kto jaką kamerkę posiada oraz jej specyfikacje oraz cenę (taki forumowy ranking), ale możliwe że zrobił by się bałagan na forum :/
na PLN to 64zł
W opisie produktu nie ma napisanego że karta MicroSD musi posiadać co najmniej class 10 (inaczej nie wykrywa)
Tania bo tania, ale za niecałe 100 zł można kupić u nas w Polsce w jakimś Hipermarkecie i będzie lepiej się sprawowała niżeli to cudo
Przynajmniej nie szkoda takich pieniędzy że się umoczyło.
ty jak ty chcesz nagrywac Full HD na karcie z poniżej Class 10 ... nie wykrywa be pewnie nie daje razdy zapisac z wymagana predkoscia i sie by wieszała moim zdaniem.
A sprzed do nagrywania full HD za 64 zl to bym sie nie dziwil...
Hej na mini 0806 nie patrzylem bo sam Eprance odpisal jakis czas temu ze wycofali je na razie bo sa nie stabilne i mieli problemy z jakoscia.
Pytalem ich bo przez jakis czas byly dostepne a potem zniknely.
A jak ta twoja?
Jeżdżę z nią dopiero miesiąc. Raz mi się dziwnie zawiesiła jak na parkingu na bardzo krótko włączyłem zapłon i za chwilę wyłączyłem. Podczas normalnej trasy bez problemów. Dla mnie grunt że jest malutka i nie rzuca się w oczy :-)
A moj kabelek ma focha. Najpier nie widzial go komputer i to nie jeden, doszedlem do tego ze cos jest nie tak z wtyczka i przez ciasna przejsciowke smiga tzn. system go widzi. Ale za to sam vcds rzucil focha na win10. Zadzialal raz albo dwa i teraz nie da sie go wlaczyc :evil:
Komentarz