Zakupy w Chinach - AliExpress

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• siemi1
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marcin607
    Zamieszczone przez siemi1
    Chyba teoche za masywny.
    Ciekawe do jakiej wersji RS czy zwyklej i czy do kombi pasuje. 160zl to nie duza cena.
    tylko ten abs -żeby się to nie powichrowało po zimie :-)
    ciekawe z czego jest ori skdoska dokładka wykonana
    kupilłeś?

Zostaw komentarz:

• marcin607
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez siemi1
    Chyba teoche za masywny.
    Ciekawe do jakiej wersji RS czy zwyklej i czy do kombi pasuje. 160zl to nie duza cena.
    tylko ten abs -żeby się to nie powichrowało po zimie :-)
    ciekawe z czego jest ori skdoska dokładka wykonana

Zostaw komentarz:

• siemi1
    odpowiedział(a)
    Chyba teoche za masywny.

Zostaw komentarz:

• chaberr
    odpowiedział(a)
    Jakie żaróweczki led od chińczyka polecacie do świateł pozycyjnych żeby błędu nie wywalało po lifcie?

Zostaw komentarz:

• marcin607
    odpowiedział(a)
    Mam rozkminkę

Zostaw komentarz:

• siemi1
    odpowiedział(a)
    to kup od chinczyka dedykowany do skody.

Patrz tu:

Zostaw komentarz:

• he.pa
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez rafik11
    Tak ma zielone podświetlenie i trochę bardziej intensywniej świeci napis AUTO tylko przy zamówieniu trzeba wybrać ten do skody
    Zapytalem czy ten z tej aukcji pasuje do O2 i jakie ma podswietlenie to mi odpisali ze podswietlenie ma czerwone i nie psuje do O2 ...

Zostaw komentarz:

• siemi1
    odpowiedział(a)
    Myślę, że ci się spodoba 2X skoda side skirt vinyl body decal sticker graphics rapid superb fabia. Dodaj to do swojej listy życzeń!http://www.wish.com/c/5717b40590294b5d0ea65451

Co myślicie o tych naklejkach na boki auta?

Zostaw komentarz:

• rafik11
    odpowiedział(a)
    Tak ma zielone podświetlenie i trochę bardziej intensywniej świeci napis AUTO tylko przy zamówieniu trzeba wybrać ten do skody

Zostaw komentarz:

• mentos2504
    odpowiedział(a)
    [ Działa Yanosik płynnie podczas jazdy?]

Zainstalowałem go dopiero w tym tygodniu i na razie nie zauważyłem żeby się coś wieszało.

Zostaw komentarz:

• arielcpu
    odpowiedział(a)
    ja zamówiłem sam moduł i w opiesie był że z funkcją auto, natomiast przełącznik kupiłem w Lublinie w firmie która też sprzedaje na allegro http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-c...039992619.html
    Dzieki za info, ten włącznik ma zielone podświetlenie?

Zostaw komentarz:

• kras
    odpowiedział(a)
    mentos2504, Działa Yanosik płynnie podczas jazdy?

Zostaw komentarz:

• Octava4x4
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez prezes73
    mentos2504, Wyciągnij mieszek zmiany biegów i pod nim masz 2 torxy do odkręcenia.
    Jak naprawić zamykanie klapy pisze tu : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25301

Zostaw komentarz:

• rafik11
    odpowiedział(a)
    ja zamówiłem sam moduł i w opiesie był że z funkcją auto, natomiast przełącznik kupiłem w Lublinie w firmie która też sprzedaje na allegro http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-c...039992619.html

Zostaw komentarz:

• prezes73
    odpowiedział(a)
    mentos2504, Wyciągnij mieszek zmiany biegów i pod nim masz 2 torxy do odkręcenia.

Zostaw komentarz:

• mentos2504
    odpowiedział(a)
    W końcu po miesiącu ramka do radia dotarła. Załączam parę zdjęć jak to wygląda w całości. Udało mi się nawet zainstalować Yanosika ( wersja 2.6.7). Przy okazji montażu ramki zepsuł mi się mechanizm zamykania tego schowka pod radiem. Może ktoś wie jak go wyciągnąć i naprawić.
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• arielcpu
    odpowiedział(a)
    Kupił ktoś włącznik świateł z funkcją AUTO w komplecie z czujnikiem światła który umożliwi działanie funkcji CH i LH? Jeśli tak to można prosić o link? :lol:

Zostaw komentarz:

• mtomek54
    odpowiedział(a)
    Jakie pieniądze za to trzeba dać?

Zostaw komentarz:

• Luk_as2
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez dawcio
    Zamieszczone przez Luk_as2
    dziala tez jako zestawglosnomowiacy
    jaka jakość głosu :?:
    dzwiek z glosnikow bardzo dobry, niestety z racji umiejscowienia wejscia AUX w O2 mikrofon ledwie zbiera, ale jest opcja podlaczenia zewnetrznego wtedy jest ok.

ja uzywam jako transmiter do muzyki, zestaw glosnomowiacy bez przedluzki mikrofonu raczej slaby do O2, tam gdzie AUX w kabinie a nie w schowku to mysle ze bez problemu

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Luk_as2
    jaka jakość głosu :?:

Zostaw komentarz:

• Luk_as2
    odpowiedział(a)
    rozwiazalem problem puszczania muzyki w mojej Octavii, zakupilem w sklepie Gearbest (tez chinczyki)

Kod:
    http://www.gearbest.com/speakers/pp_107963.html

dziala wlozone w AUX i wreszcie moge puszczac bezproblemu muzyke jaka chce z telefonu
    kupione za nieco ponad 3USD, dzwiek sie nie rwie, nic nie buczy ogolnie dobra rzecz, zwlaszcza za taka cene. dotarlo w niecale 2tygodnie

Zostaw komentarz:

• kornat
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Maly745
    Wirus
    Tak myślałem, dzięki za informację.

Zostaw komentarz:

• maxpaynemm
    odpowiedział(a)
    dziś dotarła do mnie przesyłka z Chin, auto włącznik świateł

I jest on trochę inny niż na zdjęciu, tzn. nie ma tej regulacji czułości, przynajmniej nie ma tego pokrętła ponadto instrukcja jest po chińsku czy mam otworzyć spór i domagać się instrukcji po angielsku, niech przyśle plik, czy normalnie napisać do sprzedawcy). W tej chińskiej instrukcji opisane są jakieś cztery sposoby ustawiania go poprzez sekwencję włączania przełącznikiem świateł i tak na przemian AUTO - Mijania_AUTO , AUTO-pozycje-AUTO i jeszcze coś jest napisane przy opisie tych sekwencji 10. Wydaje się że ten przełącznik jest jakis bardziej elektroniczny.
    Możesz dać foto jak wygląda ten zestaw?? Sam chciałem kupić.

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Wirus

Zostaw komentarz:

• kornat
    odpowiedział(a)
    Mam pytanie czy wy również dostaliście maila od "Maersk Line Shipping Offices" <[email protected]>? Ponieważ dzisiaj dostałem z informacją i plikiem zip, w którym jest faktura i inne dokumenty przewozowe.
    Pytam, ponieważ często można trafić fake maile z wirusami.

Zostaw komentarz:

Pracuję...