Zamieszczone przez oolsztyniak
Zobacz wpis
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
-
-
Siema
Panowie znacie jakieś radyjka od skośnych przyjaciół do O II przed FL które obsługują czujniki parkowania ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez maciek30_pl Zobacz wpis
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez panpiotus Zobacz wpisNa jednym i drugim bedziesz mial polksiezyc nad wlacznikiem...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisale ten kolor.... i jest dedykowany do VW a ten mój do skody
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisJa mam na desce rozdzielczej, w rogu przy szybie po stronie kierowcy.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisW którym miejscu macie umieszczony ten czujnik światła. Na desce czy gdzieś u góry?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez panpiotus Zobacz wpisTutaj jest to samo w nizszej cenie:
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisChcecie płacić 20 dolców tylko za to, żeby mieć auto światła?Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisSerio
Zostaw komentarz:
-
-
Serio?
Chcecie płacić 20 dolców tylko za to, żeby mieć auto światła?
Zostaw komentarz:
-
-
Mam pytanie do osób, które mają taki przełącznik. W którym miejscu macie umieszczony ten czujnik światła. Na desce czy gdzieś u góry? Jak możecie to podeślij cię jakieś foto.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisczy takie coś zabangla u mnie?
https://pl.aliexpress.com/item/Konb-...d92673f6&tpp=1
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpisCzy ten moduł znajduje się też w tym przełączniku?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpisale wcześniej trzeba mieć zainstalowane światła dzienne z automatem/modułem, który je wyłączy w momencie zapalenia się świateł mijania. Mam rację? Czy ten moduł znajduje się też w tym przełączniku?
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisJa mam podobny u siebie. Przełącza światła z dziennych na mijania jak zrobi się odpowiednio ciemno. Ja u siebie nic nie kodowałem. Wypinasz stary włącznik wpinasz ten i działa.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Ja mam dzienne.Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisPowinien. Ja mam podobny u siebie. Przełącza światła z dziennych na mijania jak zrobi się odpowiednio ciemno. Ja u siebie nic nie kodowałem. Wypinasz stary włącznik wpinasz ten i działa.
Zostaw komentarz:
-
-
-
-
Powinien. Ja mam podobny u siebie. Przełącza światła z dziennych na mijania jak zrobi się odpowiednio ciemno. Ja u siebie nic nie kodowałem. Wypinasz stary włącznik wpinasz ten i działa.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisczy takie coś zabangla u mnie?
https://pl.aliexpress.com/item/Konb-...d92673f6&tpp=1
Zostaw komentarz:
-
-
-
Wcisnąłem powyższy link i wyskoczyła mi lista produktów. wybrałem taki, który nie trzeba kupować hurtowo po kilka sztuk. Mógłby ktoś zerknąć by byłby ok?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: