Jak po co? Żeby z poziomu radia obsługiwać interfejs. Podgląd różnych parametrów i błędów. Bardzo fajnie można ustawić sobie na radiu najprzydatniejsze rzeczy do podglądu podczas jazdy.
Mam pytanie jaki mikrofon polecacie bo jakość prowadzonych rozmów przez wbudowany jest fatalna. Proszę jeszcze i informacje jakie obd2 dokupić do tego radyjka (bo producent na stornie nie ma))
Damian6310 nikt o kablach nie mówił bo to taki mały szczegół A tak na serio, to ja swoją wiązkę odrazu zmodyfikowałem przedłużając kable. Po tym zabiegu wyciąganie i wkładanie radia już nie sprawiało problemów
ISUDAR zamontowany ... wszystko przebiegło OK przy testach radio bardzo słabo grało i okazało się że musiałem podłączyć jeszcze jakiś kabelek (niebieski) bo antena u mnie ma dwa kable i radio zaczęło pięknie grać tylko jest małe ALE ... czemu nikt nie powiedział, że jest zajeb....cie mało miejsca i ułożenie tych wszystkich kabli jest karkołomne !!!
ma pytanie bo zamawiając u majfrendów dostałem takie zpytanie:
"
how much declared value we need write on the invoice for you to clear customs ? " i co ja mm opdisać ... przecież wiem za ile kupowałem.... ktoś miał jakie doświadczenie?
Cło powyżej 150 EUR
Vat 23% powyżej 22 EUR
Najlepiej, żeby pisali GIFT
Oczywiście to tylko teoria. Wybierając dostawę kurierem bezpośrednio z Chin bardziej wartościowego przedmiotu (głównie chodzi o elektronikę) Vat niemal 100%.
Dlatego radio najlepiej brać z wysyłką z Europy
ma pytanie bo zamawiając u majfrendów dostałem takie zpytanie:
"
how much declared value we need write on the invoice for you to clear customs ? " i co ja mm opdisać ... przecież wiem za ile kupowałem.... ktoś miał jakie doświadczenie?
Zostaw komentarz: