Napisałem od Chinola czy ten będzie pasował, bez tego półksiężyca co pisał @panpiotus wcześniej w postach.
https://pl.aliexpress.com/item/Modu-...839833653.html
Pisze w opisie że jakaś new wersja, wtyk ma taki jak u mnie ale przełącznik z wersji nowych.
A jak wielkościowo jest to samo to zamówię od VW białe.
tylko upierdziele ten plastik w przełączniku żeby wtyk wszedł i powinno być git, tak myślę.
Rozpiska pinów w wersji nowy stary powinna być ta sama, czy ktoś może wie?
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Tak. Kupowałem u majfrendów. Jeżeli chodzi Ci o możliwość regulacji to jest znikoma. Kupowałem tu Wysokiej jakości Przełącznik Reflektorów Dla SKODA OCTAVIA II 04-13 INTERRUTTORE DEVIOLUCI CROMATO AUTO 1Z0941431K 1Z0 941 431 KZamieszczone przez opermon Zobacz wpis
Kupowałeś u Chińczyków? Pamiętasz może u jakiego sprzedawcy i czy działa u Ciebie ustawienie przy jakim poziomie światła mają się załączyć światła mijania?
http://s.aliexpress.com/za67feiY?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Zostaw komentarz:
-
-
Kupowałeś u Chińczyków? Pamiętasz może u jakiego sprzedawcy i czy działa u Ciebie ustawienie przy jakim poziomie światła mają się załączyć światła mijania?Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
A dla czego ma nie działać? Mój włącznik kupiłem 1,5 roku temu i nic się nie dzieje.
Zostaw komentarz:
-
-
A dla czego ma nie działać? Mój włącznik kupiłem 1,5 roku temu i nic się nie dzieje.Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpis
Chłopaki działają wam te przełącznik z tymi modułami, bo się zastanawiam czy zamawiać?
Zostaw komentarz:
-
-
Chłopaki działają wam te przełącznik z tymi modułami, bo się zastanawiam czy zamawiać?Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpis
Taki sam siedzi u mnie kupiony za podobne pieniądze w PL:
http://allegro.pl/wlacznik-przelaczn...234847553.html
A tutaj by były czujniki osobno. Niby jest napisane, że do vw, ale prawdopodobnie przypasują też do O2 FL, skoro oryginalnie wyłączniki różnią się TYLKO kolorem podświetlenia. 100% pewności nie mam:
https://pl.aliexpress.com/item/Origi...ceBeautifyAB=0
Mają jakieś znaczenie te literki na końcu?
W Yetasie jest E w octavii C,K?
Pozdrawiam
seba
Zostaw komentarz:
-
-
Zamówiłem dzisiaj z tej drugiej aukcji, pewnie przyjdzie na marzec to zrobie zdjęcie jak wygląda i czy warto inwestowaćZamieszczone przez smajler Zobacz wpis
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pikpik Zobacz wpisSiema
Panowie znacie jakieś radyjka od skośnych przyjaciół do O II przed FL które obsługują czujniki parkowania ?
Ja kupiłem radio na AliExpress Android 7.1 8 cali. Dostawa 4 dni DHL bez dodatkowych opłat. Działa super. Nie mam tylko kamery cofania ale czujniki działają doskonale.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Taki sam siedzi u mnie kupiony za podobne pieniądze w PL:Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisTeż chiński dedykowany do Skody. FOTO_20180207_182239.jpg
http://allegro.pl/wlacznik-przelaczn...234847553.html
A tutaj by były czujniki osobno. Niby jest napisane, że do vw, ale prawdopodobnie przypasują też do O2 FL, skoro oryginalnie wyłączniki różnią się TYLKO kolorem podświetlenia. 100% pewności nie mam:
Ostatnio edytowany przez MQ1977; 36345.
Zostaw komentarz:
-
-
Tak czujnik kupowałem osobno.. Podłączenie plug&play.Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisa Ty kupowałeś osobno czujnik?Jak z podłączeniem jest problem-jak to wygląda?
[
Zostaw komentarz:
-
-
No ale chyba nie wszystkie tłumiki w takim razie są zagięte w dół, ja mam prostą końcówkę tak jak jest to na aukcjach i zdjęciach w komentarzach więc wydaje mi się, że nic kombinować nie muszę.Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpissmajler trzeba kupić dłuższe, bo stare fajki trzeba skrócić o długość zgięcia w dół. Pamiętaj że nawet jeśli kupisz dłuższe to nic nie przeszkadza, a jak kupisz za krótkie to będziesz musiał rzeźbić, bo odsyłać się nie opłaca.
Ostatnio edytowany przez smajler; 44848.
Zostaw komentarz:
-
-
smajler trzeba kupić dłuższe, bo stare fajki trzeba skrócić o długość zgięcia w dół. Pamiętaj że nawet jeśli kupisz dłuższe to nic nie przeszkadza, a jak kupisz za krótkie to będziesz musiał rzeźbić, bo odsyłać się nie opłaca.
dawcio zrobię foto, ale nie wyglądają za dobrze - wygięły się trochę jak mi chłop w dupę wjechał.
Zostaw komentarz:
-
-
GS_Mati jak możesz wrzuć fotę jak to wygladaZamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisJa kupowałem do siebie takie jak w drugim linku
Zostaw komentarz:
-
-
Na aukcji napisane jest że dolna długość 10cm górna 14cm. Na górnej aukcji jest ona znacznie krótsza. Takie 10cm było za mało, że kupowałeś dłuższą czy chciałeś aby bardziej wystawała ?Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisJa kupowałem do siebie takie jak w drugim linku, tylko że dłuższe. Jak za takie pieniądze to jak najbardziej spoko, jestem zadowolony.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja kupowałem do siebie takie jak w drugim linku, tylko że dłuższe. Jak za takie pieniądze to jak najbardziej spoko, jestem zadowolony.
Zostaw komentarz:
-
-
nie widzę takiego z czujnikiemZamieszczone przez georgg Zobacz wpisJednak jak znajdziesz z takim numerem części jak w linku i z czujnikiem to powinien pasować.
a Ty kupowałeś osobno czujnik?Jak z podłączeniem jest problem-jak to wygląda?Aha jak się zwie ten czujnik albo podeślij linka
Zostaw komentarz:
-
-
Właśnie tylko tryb Auto podświetla się mocniej jeśli jest włączony, reszta nie.Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisTaki ja mam. A pany, czy w oryginale podświetla się mocniej aktualnie włączony tryb np "auto"?
Zostaw komentarz:
-
-
Bez. Ja czujnik już miałem wcześniej. Jednak jak znajdziesz z takim numerem części jak w linku i z czujnikiem to powinien pasować.Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisale kurde bez czujnika....
Zostaw komentarz:
-
-
Ja kupowałem tutaj - Wysokiej jakości Przełącznik Reflektorów Dla SKODA OCTAVIA II 04-13 INTERRUTTORE DEVIOLUCI CROMATO AUTO 1Z0941431K 1Z0 941 431 K
http://s.aliexpress.com/za67feiY?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Zostaw komentarz:
-
-
Grzesiu linkujZamieszczone przez georgg Zobacz wpisTeż chiński dedykowany do Skody
Zostaw komentarz:
-
-
Taki ja mam. A pany, czy w oryginale podświetla się mocniej aktualnie włączony tryb np "auto"?
Zostaw komentarz:
-
-
czyliZamieszczone przez panpiotus Zobacz wpiszobacz zdjecie z feedbacku tej aukcji
a szkoda
Zostaw komentarz:
-
-
zobacz zdjecie z feedbacku tej aukcjiZamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
UTB8uzYmt3QydeJk43PUq6AyQpXaY.jpg
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: