Ja kupowałem tutaj - Wysokiej jakości Przełącznik Reflektorów Dla SKODA OCTAVIA II 04-13 INTERRUTTORE DEVIOLUCI CROMATO AUTO 1Z0941431K 1Z0 941 431 K http://s.aliexpress.com/za67feiY?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
Jednak jak znajdziesz z takim numerem części jak w linku i z czujnikiem to powinien pasować.
nie widzę takiego z czujnikiem a Ty kupowałeś osobno czujnik?Jak z podłączeniem jest problem-jak to wygląda?Aha jak się zwie ten czujnik albo podeślij linka
Ja kupowałem do siebie takie jak w drugim linku, tylko że dłuższe. Jak za takie pieniądze to jak najbardziej spoko, jestem zadowolony.
Na aukcji napisane jest że dolna długość 10cm górna 14cm. Na górnej aukcji jest ona znacznie krótsza. Takie 10cm było za mało, że kupowałeś dłuższą czy chciałeś aby bardziej wystawała ?
smajler trzeba kupić dłuższe, bo stare fajki trzeba skrócić o długość zgięcia w dół. Pamiętaj że nawet jeśli kupisz dłuższe to nic nie przeszkadza, a jak kupisz za krótkie to będziesz musiał rzeźbić, bo odsyłać się nie opłaca.
dawcio zrobię foto, ale nie wyglądają za dobrze - wygięły się trochę jak mi chłop w dupę wjechał.
smajler trzeba kupić dłuższe, bo stare fajki trzeba skrócić o długość zgięcia w dół. Pamiętaj że nawet jeśli kupisz dłuższe to nic nie przeszkadza, a jak kupisz za krótkie to będziesz musiał rzeźbić, bo odsyłać się nie opłaca.
No ale chyba nie wszystkie tłumiki w takim razie są zagięte w dół, ja mam prostą końcówkę tak jak jest to na aukcjach i zdjęciach w komentarzach więc wydaje mi się, że nic kombinować nie muszę.
A tutaj by były czujniki osobno. Niby jest napisane, że do vw, ale prawdopodobnie przypasują też do O2 FL, skoro oryginalnie wyłączniki różnią się TYLKO kolorem podświetlenia. 100% pewności nie mam:
Panowie znacie jakieś radyjka od skośnych przyjaciół do O II przed FL które obsługują czujniki parkowania ?
Ja kupiłem radio na AliExpress Android 7.1 8 cali. Dostawa 4 dni DHL bez dodatkowych opłat. Działa super. Nie mam tylko kamery cofania ale czujniki działają doskonale.
A tutaj by były czujniki osobno. Niby jest napisane, że do vw, ale prawdopodobnie przypasują też do O2 FL, skoro oryginalnie wyłączniki różnią się TYLKO kolorem podświetlenia. 100% pewności nie mam:
Komentarz