Wyłączyłem antywirusa nie pomogło czy mógł paść regulator napięcia?
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Szakal_84 Zobacz wpisU mnie tak sie nie dzieje. Nie swieci.
Zostaw komentarz:
-
-
Zrobilem instalacje zgodnie z wytycznymi, sprobóje zrobic ja jeszcze raz. Kabel po instalacji programu i podpieciu kabla powinien sie swiecic na czerwono. Przy robieniu testu miga na zielono. U mnie tak sie nie dzieje. Nie swieci.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Witam kupilem kabel na Alli nie dziala, czy da sie go reanimowac kabel nie swieci po podlaczeniu do kompa, swieci po podlaczeniu do auta ale komunikat "nie wykryto interfejsa"
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisCzekam
nie chciało mi się filmu tu wrzucać,a więc od przekręcenia kluczyka do załączenia np radia czas to: 18sek,ale np na wstecznym szybciej się załancza
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisjutro sprawdzę dokładnie i Ci napiszę jak auto wróci od mechera
Pytanie z innej beczki, jak mam ori antenę GPS na dachu, to pod chinola podpinam tą antenę czy tą co przychodzi w zestawie?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisale skoro u Ciebie tak błyskawicznie się odpala
Zostaw komentarz:
-
-
O. Czyli 8 rdzeni nie jest konieczne, chciałem 8 rdzeniowca tylko dla szybkiego odpalania, ale skoro u Ciebie tak błyskawicznie się odpala to widzę że nie ma potrzeby
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisJak długo Twoje radio się odpala?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisJak długo Twoje radio się odpala?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisNo i jeszcze dopytam o navi, faktycznie pojawiają się wskazówki z niej na maxi docie?
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisA mógłbyś podrzucić jakie masz?
Zostaw komentarz:
-
-
No i jeszcze dopytam o navi, faktycznie pojawiają się wskazówki z niej na maxi docie?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpismam bardzo podobne i tańsze o 100$
Nie bój się chinczyka będziesz zadowolony
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26 Zobacz wpisZnikły vcds y z Aliexpress?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisPrzymierzam się do zakupu takiego radia:
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisjak teraz wygląda sytuacja z chinskimi radiami i maxi dotem, np wyświetlaniem navi
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisBardzo Was proszę o wyrażenie swojego zdania, może ktoś już ma takie
Nie bój się chinczyka będziesz zadowolony
Zostaw komentarz:
-
-
Witajcie! Przymierzam się do zakupu takiego radia:
Bardzo Was proszę o wyrażenie swojego zdania, może ktoś już ma takie, jak to będzie działać w O2, czy do ramki po MFD2 wejdzie bez problemu itd
Dodatkowo, jak teraz wygląda sytuacja z chinskimi radiami i maxi dotem, np wyświetlaniem navi? Widziałem że ogólnie słabo z tym jest, ale może coś ruszyło?
Pozxrawiam!
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26 Zobacz wpisZnikły vcds y z Aliexpress?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpis
jak z odcięciem światła? Da się ustawić poprawnie u diagnosty? Z zdjęć wygląda to strasznie, będzie oślepiać jadących z naprzeciwka
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez maciek30_pl Zobacz wpisJa kupiłem ten zestaw: Zdatt 2Pcs Super Bright H4 Led Bulb Canbus 80W 8000Lm Auto Headlights H1 H7 H8 H9 H11 Car Led Light 12V Fog Lamp Automobiles-in Headlight Bulbs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Jedyne co, to trzeba podpiłować ten metalowy element, który trzyma żarówkę w oprawce, mogli by to jakoś inaczej wymyślić. Ale co do jasności w porównaniu ze zwykłymi żarówkami to niebo a ziemia. Ewentualnie zasięg mógłby być trochę lepszy, ale i tak jest super.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisDawać za to ponad 400 PLN? Dziękuję.
Tak samo ja nie płacisz też obcym ludziom 50zł za każde podpięcie vcds'a ;P
Zostaw komentarz:
-
-
Siemanko, kupiłem ostatnio w Chinach żarówki LED do O2Fl na soczewce i jak by ktoś się zastanawiał to z czystym sercem polecam.
Ja kupiłem ten zestaw: https://www.aliexpress.com/item/2Pcs...800335880.html
Jedyne co, to trzeba podpiłować ten metalowy element, który trzyma żarówkę w oprawce, mogli by to jakoś inaczej wymyślić. Ale co do jasności w porównaniu ze zwykłymi żarówkami to niebo a ziemia. Ewentualnie zasięg mógłby być trochę lepszy, ale i tak jest super.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez multimax Zobacz wpisPoza tym nawet starsze kable można flashowac do tej wersji
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez multimax Zobacz wpisMam kabel przystosowany do 17.8.0.... wg mojej wiedzy on bez problemów obsługuje 17.1.3 PL
a wiem co mówię bo znajomy zakupił kabel do golfa 17.8.0 EN / DE kabel mu działał do momentu kiedy wpadł na pomysł użyć 17.1.3. PL i kabel jest uwalony tyle z tego mu przyszło napisz na pw jaką wersję chcesz 64 czy 32 bity
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: