Zamieszczone przez multimax
Zobacz wpis
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Poza tym nawet starsze kable można flashowac do tej wersji
Osobiście chce używać GB, ale w ramach odwdzięczenia sie za pomoc zamówiłem kabelek mojemu mechanikowi.
On używał tylko PL (ale tak starą wersje ze O2FL juz nie była obsługiwana) i jak mu GB pokazałem to duże oczy zrobił, nawet nie wiedział którą opcje do skasowania inspekcji wybrać.
On skomplikowanych kodowań robić nie będzie - rozumiem że w PL nie wszystko jest przetłumaczone.Ostatnio edytowany przez multimax; 711.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez multimax Zobacz wpisMam kabel przystosowany do 17.8.0.... wg mojej wiedzy on bez problemów obsługuje 17.1.3 PL
a wiem co mówię bo znajomy zakupił kabel do golfa 17.8.0 EN / DE kabel mu działał do momentu kiedy wpadł na pomysł użyć 17.1.3. PL i kabel jest uwalony tyle z tego mu przyszło napisz na pw jaką wersję chcesz 64 czy 32 bity
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez multimax Zobacz wpisPoza tym nawet starsze kable można flashowac do tej wersji
Komentarz
-
-
Siemanko, kupiłem ostatnio w Chinach żarówki LED do O2Fl na soczewce i jak by ktoś się zastanawiał to z czystym sercem polecam.
Ja kupiłem ten zestaw: https://www.aliexpress.com/item/2Pcs...800335880.html
Jedyne co, to trzeba podpiłować ten metalowy element, który trzyma żarówkę w oprawce, mogli by to jakoś inaczej wymyślić. Ale co do jasności w porównaniu ze zwykłymi żarówkami to niebo a ziemia. Ewentualnie zasięg mógłby być trochę lepszy, ale i tak jest super.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisDawać za to ponad 400 PLN? Dziękuję.
Tak samo ja nie płacisz też obcym ludziom 50zł za każde podpięcie vcds'a ;P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_pl Zobacz wpisJa kupiłem ten zestaw: Zdatt 2Pcs Super Bright H4 Led Bulb Canbus 80W 8000Lm Auto Headlights H1 H7 H8 H9 H11 Car Led Light 12V Fog Lamp Automobiles-in Headlight Bulbs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Jedyne co, to trzeba podpiłować ten metalowy element, który trzyma żarówkę w oprawce, mogli by to jakoś inaczej wymyślić. Ale co do jasności w porównaniu ze zwykłymi żarówkami to niebo a ziemia. Ewentualnie zasięg mógłby być trochę lepszy, ale i tak jest super.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpis
jak z odcięciem światła? Da się ustawić poprawnie u diagnosty? Z zdjęć wygląda to strasznie, będzie oślepiać jadących z naprzeciwka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26 Zobacz wpisZnikły vcds y z Aliexpress?
Komentarz
-
-
Witajcie! Przymierzam się do zakupu takiego radia:
Bardzo Was proszę o wyrażenie swojego zdania, może ktoś już ma takie, jak to będzie działać w O2, czy do ramki po MFD2 wejdzie bez problemu itd
Dodatkowo, jak teraz wygląda sytuacja z chinskimi radiami i maxi dotem, np wyświetlaniem navi? Widziałem że ogólnie słabo z tym jest, ale może coś ruszyło?
Pozxrawiam!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisPrzymierzam się do zakupu takiego radia:
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisjak teraz wygląda sytuacja z chinskimi radiami i maxi dotem, np wyświetlaniem navi
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisBardzo Was proszę o wyrażenie swojego zdania, może ktoś już ma takie
Nie bój się chinczyka będziesz zadowolony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26 Zobacz wpisZnikły vcds y z Aliexpress?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpismam bardzo podobne i tańsze o 100$
Nie bój się chinczyka będziesz zadowolony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisNo i jeszcze dopytam o navi, faktycznie pojawiają się wskazówki z niej na maxi docie?
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisA mógłbyś podrzucić jakie masz?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisJak długo Twoje radio się odpala?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisale skoro u Ciebie tak błyskawicznie się odpala
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisjutro sprawdzę dokładnie i Ci napiszę jak auto wróci od mechera
Pytanie z innej beczki, jak mam ori antenę GPS na dachu, to pod chinola podpinam tą antenę czy tą co przychodzi w zestawie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisCzekam
nie chciało mi się filmu tu wrzucać,a więc od przekręcenia kluczyka do załączenia np radia czas to: 18sek,ale np na wstecznym szybciej się załancza
Komentarz
-
-
Komentarz