Ciekawa alternatywa dla niższych modeli radia, dźwięk i dotyk sporo lepszy niż w bolero a dodatkowo dostajemy możliwość podłączenia kamery cofania i bluetooth z synchronizacją kontaktów i sms, wyświetla temperaturę i godzinę tą samą jak na zegarach i jeśli jest podłączony tel (BT) pokazuje zasięg i naładowanie baterii. Jedyna wada na teraz to Mirrorlink nie działa w czasie jazdy tzn po przekroczeniu 5km/h
I jedno, i drugie - zarówno o wersję 17.8 jak i sam kabel. Wizualnie wygląda identycznie jak nowy kable z Ross-Tech. Do tego nie ma tam nic nowszego niż 17.8 co mnie zaskoczyło, że skośnoocy już go rozpracowali
aż jestem ciekaw,ale pewnie skośnoocy wszędzie taki wzmacniacze wkładają
dam znać jak się wybiorę na jakieś odludzie jak to się sprawuje ale to nie prędko raczej, tym czasem wydaje mi się że problem mirrorlinka w czasie jazdy a właściwie jego braku się rozwiązał, muszę poszukać jeszcze trochę info na ten temat ale póki co google maps śmiga aż miło
Z 2 mce. Kodowanie działają bez problemu, nie ma problemów z połączeniem, i mam włączony net co nieraz się przydaje
Dziś dotarł do mnie ten kabelek (zamówiony 8 października więc całkiem szybko jak na przelot przez pół świata). Wygląd - rewelacja Działa super (tfuu...ftuu...) zastanawiam się tylko czy faktycznie trzeba go jakoś blokować przed internetem? Wyłączyłem aktualizacje w programie, testowałem bez WiFi ale pytanie czy i jak długo wytrzyma z siecią
Coś jeszcze można zablokować, dodać do zapory VCDS, czy może coś jeszcze?
panowie kto ma wersje vcds-a PL-jak to działa,jakies uwagi info?
W ciągu miesiąca mi przyjdzie mi VCDS 17.1..3 PL więc napisze co i jak. (niedawno zmówiłem na alliexpress). Obecnie mam VCDS-a 12.12.3 chińskiego anglika i działa średnio. Nie ma labelki dla 19 i kodowania nie chcą wchodzić (wchodzą losowo albo wogóle) mimo komunikatów o zatwierdzeniu kododwania.
panowie kto ma wersje vcds-a PL-jak to działa,jakies uwagi info?
Jak mam na NEC. Podstawowe moduły są PL niektóre elementy EN, ale ja wrzucam do katalogu USER swoje polskie labelki i wszystko prawie mam PL.
U mnie działa wszystko prawidłowo narazie nie zauważyłem żadnych problemów.
Komentarz