Zakupy w Chinach - AliExpress

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Bartosz Donajski
    odpowiedział(a)
    Ciekawa alternatywa dla niższych modeli radia, dźwięk i dotyk sporo lepszy niż w bolero a dodatkowo dostajemy możliwość podłączenia kamery cofania i bluetooth z synchronizacją kontaktów i sms, wyświetla temperaturę i godzinę tą samą jak na zegarach i jeśli jest podłączony tel (BT) pokazuje zasięg i naładowanie baterii. Jedyna wada na teraz to Mirrorlink nie działa w czasie jazdy tzn po przekroczeniu 5km/h

Zostaw komentarz:

• Ciekavy
    odpowiedział(a)
    17,1 pierwszy lepszy od utop obd

Zostaw komentarz:

• Incubus1995
    odpowiedział(a)
    Mógł by ktoś polecić jakiś kabel z vcds z alliexpres, który jest pewny i działa lub sam posiada z góry dzięki

Zostaw komentarz:

• rodro
    odpowiedział(a)
    Dziękuję za informacje i pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• klon
    odpowiedział(a)
    mam takiego ISUDARA od miesiąca , kupiony przez Niemcy , dostawa 3 dni.
    wyświetla wszystko z climatronika ( delikatne opóźnienie ) pomarańczowa grafika , mam czujniki tylko z tyłu , ale wyświetla również z przodu ( kolorowe kreski ) na tle obrazu z kamery ,
    Uwagi
    podświetlenie tylko zielone , bardzo mocno świeci w porównaniu do oryginalnego podświetlenia w samochodzie . czułość radia słabsza niż SWINGA , dokupiłem wzmacniacz i jest dobrze , ale nie mieszkam w dużym mieście , a słabo odbierało głównie Anty Radio . jakość dźwięku dobra ,
    sporadycznie się zawiesi , start po przekręceniu kluczyka momentalny , po montażu trzeba dobrze upchnąć kable , żeby przykręcić
    jak być zrobił zwarcie na przewodzie zasilania anteny , to wiem co zlutować

Zostaw komentarz:

• rodro
    odpowiedział(a)
    Czy ktoś używa taki sprzęt Isudar

Interesuje mnie kwestia wyświetlania informacji z climatronika, czujników cofania itp. w Octavii ll fl z 2011 roku.

Zostaw komentarz:

• Ciekavy
    odpowiedział(a)
    marcin6001 ktoś już montował chińskie ledy i szału nie było. Były problemy z ustawieniem progu światła a raczej jego brakiem. No i na odległość też nie powalały względem zwykłych żarówek

Zostaw komentarz:

• dominikrakow
    odpowiedział(a)
    Problem z modemem 3g naprawiony! Zmieniłem modem który dostałem od Chińczyków HUAWEI E1750 na modem z sieci Play HUAWEI E3131 i moje radio łączy się bez problemu, nawet nic nie musiałem ustawiać.

Zostaw komentarz:

• marcin6001
    odpowiedział(a)
    Witam wszystkich. Kupił ktoś może takie żarówki? Czy będą pasowały do lamp O2?

Zostaw komentarz:

• dominikrakow
    odpowiedział(a)
    Chodzi o apk PPP? Jeśli tak to też próbowałem niby jestem połączony a neta brak.

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez dominikrakow Zobacz wpis
    ..... Drugi problem to był to zakup razem z modemem 3G nie potrafię go synchronizowac z tym androidem. Trzeci problem to przyciski w wokół wyświetlacza świecą a nie działają. ...
    spróbuj przez Wi-Fi go podłączyć. Mój też nie potrafił dogadać się z modemem przez USB, a przez WiFI chodzi super

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Damian6310 Zobacz wpis
    Mam jedno pytanko czy ktoś miał możliwość porównania jak działa navi, info dot. samochodu na urządzeniach z windowsem oraz androidem (6,0) ponieważ chciałbym kupić sprzęt do moje skody ale nie wiem na co się zdecydować czy na androida czy na windowsa co tracę co zyskuję?
    Przede wszystkim mapy w trybie on-line czyli omijanie korków i wszystkie aplikacje w Sklepie Play

Zostaw komentarz:

• dominikrakow
    odpowiedział(a)
    Ten mój jest rozmiarów jak oryginał swing. I jest jeszcze lepszy, bo ma wyświetlacz 8" tylko tak jak pisałem ja mam parę problemów.

Zostaw komentarz:

• dominikrakow
    odpowiedział(a)
    Witam. Czy ktoś z was może zakupił radio z Androidem 6? https://m.aliexpress.com/search.htm?...4-2011+radio#/

​​radio bardzo fajne, pasuje bez żadnych dodatkowych ramek, ale mam z nim parę problemów. Pierwszy z can-bus, nie chce współpracować z komputerem pokładowym. Drugi problem to był to zakup razem z modemem 3G nie potrafię go synchronizowac z tym androidem. Trzeci problem to przyciski w wokół wyświetlacza świecą a nie działają. Sprawa skończyła się sporym, przyjaciel z Chin zaproponował 15$ rekompensaty Po wtraceniu się aliexpres skaczylo się zwrotem 121$. Albo mam wadliwy sprzęt albo nie potrafię go ustawić.

Zostaw komentarz:

• rodro
    odpowiedział(a)
    Czy dostępny jest jakiś model radia z ekranem 7'', do którego pasuje ramka od swinga? Oczywiście radio z nawigacją, bluetooth itp.

Zostaw komentarz:

• Szakal_84
    odpowiedział(a)
    https://pl.aliexpress.com/item/7-Tou...04&tpp=1kurcze mnie też to zaciekawiło mówicie że daje
    można na tym zainstalować auto mape i inne apki bo chyb sie skusze na to

Zostaw komentarz:

• bula3000
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piesu102 Zobacz wpis
    proszę o podpowiedź czy ten nazwijmy to adapter USB będzie współgrał z radiem swing w OII FL z 2009 r. ?
    https://www.aliexpress.com/item/VW-C...8-118db09771d3
    Ten kabelek, to emulator zmieniarki CD. Generalnie działa ze Swingiem, ale musisz sprawdzić ile pinów ma Twoje radio. U mnie akurat ta 12 pinowa wtyczka była O.K. Mam rocznik 2010. Generalnie jest to bardzo fajna biedo-opcja. Nie wiem tylko po co jest ten mini jack. Może ktoś rozkminił ?
    Ostatnio edytowany przez bula3000; 29428.

Zostaw komentarz:

• tomekosw1
    odpowiedział(a)
    tak rozmiar radia taki sam

Zostaw komentarz:

• mikelt
    odpowiedział(a)
    roberta czy do tego Isudara ramka jak do Columbusa?

Zostaw komentarz:

• piesu102
    odpowiedział(a)
    proszę o podpowiedź czy ten nazwijmy to adapter USB będzie współgrał z radiem swing w OII FL z 2009 r. ?

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez CezaryJanisz Zobacz wpis
    O2 FL 2011 cyac
    mam go i ja więc zamówię go też

Zostaw komentarz:

• CezaryJanisz
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Hester Zobacz wpis
    ktos pomoze znalesc dobry kabelek do o2. pozdrawiam
    Ja kupiłem 17.1.3 do O2 FL 2011 cyac i działa bez problemu. Możesz kupować.

Zostaw komentarz:

• Damian6310
    odpowiedział(a)
    Mam jedno pytanko czy ktoś miał możliwość porównania jak działa navi, info dot. samochodu na urządzeniach z windowsem oraz androidem (6,0) ponieważ chciałbym kupić sprzęt do moje skody ale nie wiem na co się zdecydować czy na androida czy na windowsa co tracę co zyskuję?

Zostaw komentarz:

• Ciekavy
    odpowiedział(a)
    Do O2 pewne masz 15.7 oraz 16.8
    Sam stosuje choć i najnowsza wersja będzie dobra

Zostaw komentarz:

• Hester
    odpowiedział(a)
    te wrsje juz nie sa tak sprawdzone jak stare 11 czy 12? moze dolozyc i kupic z alidrogo ale jakby nie dzialaly z moja o2 moglbym wtedy oddac?

Zostaw komentarz:

Pracuję...