Poza tym nawet starsze kable można flashowac do tej wersji
Osobiście chce używać GB, ale w ramach odwdzięczenia sie za pomoc zamówiłem kabelek mojemu mechanikowi.
On używał tylko PL (ale tak starą wersje ze O2FL juz nie była obsługiwana) i jak mu GB pokazałem to duże oczy zrobił, nawet nie wiedział którą opcje do skasowania inspekcji wybrać.
On skomplikowanych kodowań robić nie będzie - rozumiem że w PL nie wszystko jest przetłumaczone.
Zakupy w Chinach - AliExpress
Zwiń
X
-
Mam kabel przystosowany do 17.8.0.... wg mojej wiedzy on bez problemów obsługuje 17.1.3 PL
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez multimax Zobacz wpisPanowie, można na PW prosić do instalki vcds'a PL ?
Z góry WIELKIE dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie, można na PW prosić do instalki vcds'a PL ?
Z góry WIELKIE dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispanowie kto ma wersje vcds-a PL-jak to działa,jakies uwagi info?
U mnie działa wszystko prawidłowo narazie nie zauważyłem żadnych problemów.Ostatnio edytowany przez roberta; 1013.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispanowie kto ma wersje vcds-a PL-jak to działa,jakies uwagi info?
Zostaw komentarz:
-
-
panowie kto ma wersje vcds-a PL-jak to działa,jakies uwagi info?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez radekrp90 Zobacz wpistestowałem bez WiFi ale pytanie czy i jak długo wytrzyma z siecią
Zostaw komentarz:
-
-
Wedlug opisu wystaraczy wykluczyć w antywirusie internet nie szkodzi
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpisZ 2 mce. Kodowanie działają bez problemu, nie ma problemów z połączeniem, i mam włączony netco nieraz się przydaje
Działa super (tfuu...ftuu...) zastanawiam się tylko czy faktycznie trzeba go jakoś blokować przed internetem? Wyłączyłem aktualizacje w programie, testowałem bez WiFi ale pytanie czy i jak długo wytrzyma z siecią
Coś jeszcze można zablokować, dodać do zapory VCDS, czy może coś jeszcze?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpisNajlepszy to PL
Bo z tego co wiem to jakieś 60% jest ENG
Chyba że dali poprawioną wersje
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez radekrp90 Zobacz wpisDługo go już masz? Wszystkie opcje działają (długie kodowania, adaptacje, itp.)?co nieraz się przydaje
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpis
Tak
Chcesz mieć napis VCDS bierz pierwszy, chcesz tańszy to drugi
Osobiście tez mam ten pierwszy
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpisNajlepszy to PLMa być stabilny w działaniu.
Ostatnio edytowany przez radekrp90; 35891.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez radekrp90 Zobacz wpisWaszym zdaniem - obojętne, który wybiorę
Chcesz mieć napis VCDS bierz pierwszy, chcesz tańszy to drugi
Osobiście tez mam ten pierwszy
Zostaw komentarz:
-
-
To już ostatnie pytanie - wytypowałem dwa kable:
https://www.aliexpress.com/item/2017...833616892.html
https://www.aliexpress.com/item/2017...830575357.html
Waszym zdaniem - obojętne, który wybiorę czy jest coś pewniejszego? Na "oko" ciekawszy wydaje się ten pierwszy, wygląda do złudzenia jak oryginał.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Bartosz Donajski Zobacz wpistym czasem wydaje mi się że problem mirrorlinka w czasie jazdy a właściwie jego braku się rozwiązał
A jak to się połączyć z tym bo u mnie się nie da na xperi Z3-jakieś wskazówki?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisaż jestem ciekaw,ale pewnie skośnoocy wszędzie taki wzmacniacze wkładają
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Bartosz Donajski Zobacz wpisnie wiem jak się będzie zachowywać poza
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisa jak łapie fale radiowe?
Zostaw komentarz:
-
-
Co do kabla to mam taki w wersji 17.1 i co cieszy pisze VCDS
Zostaw komentarz:
-
-
I jedno, i drugie - zarówno o wersję 17.8 jak i sam kabel. Wizualnie wygląda identycznie jak nowy kable z Ross-Tech. Do tego nie ma tam nic nowszego niż 17.8 co mnie zaskoczyło, że skośnoocy już go rozpracowali
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Bartosz Donajski Zobacz wpisCiekawa alternatywa dla niższych modeli radia
Zostaw komentarz:
-
-
Wracając do "ryżowego" VCDS'a - ktoś spotkał się już z tym: https://www.aliexpress.com/item/2017...829837475.html ?
Wydaje się to jakimś "ostanim" wypustem tylko czy faktycznie działa?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: