Evil, :haha:

Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

Evil, Może go samochód potracił 1

. 1

.

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
 Komentarz
- 
- 

Damianjg, Obrazek stary jak świat (co nawet łatwo rozpoznać bo w ofercie Skoda już nie ma Superb I które stoją na zdjęciu )
 A tam nieważne wkręt jest może ludzie dadzą się nabrać że to Radom patrz wyżej.Zamieszczone przez Deoa mnie zastanawia od kiedy w Radomiu piszą cyrylica :lol:O ortografie dba FF.
 Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
 http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
 Skoda Octavia & Audi A6
 Komentarz
- 
- 

Ludzie! odrobina sarkazmu i zrozumiecie "drugie dno" tego obrazka :-) czepiacie się tej cyrylicy jakby to było najistotniejsze ;D to są DEMOTYWATORYZamieszczone przez Deohankasz7, a mnie zastanawia od kiedy w Radomiu piszą cyrylica :lol: Pozdrawiam, Pozdrawiam,
 Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
 Komentarz
- 
- 

Ogłoszenie na lokalnym portalu - tak u nas zdobywa się fotki lasek 8)

A i przy okazji drugi fokus:Szukam dziewczyn chetnych sprawdzic sie jako modelka.Pokaz ciuchow Lee ,Wrangler ktory odbendzie sie 18.06-20.06.2010.Krutki opis oraz zdjecie twarzy i sylwetki prosze wysyłac na adres [email protected].
 Cena: 15 zl na godzine
 dodane: 2010-06-01 12:56:15 ID:1191158 Użytkownik: beko44

znaczy, jak nie z broniewskiego, to nie...zatrudnie fryzjerke do salonu fryzjerskiego z doswiadczeniem przy ulicy broniewskiego...

Może się czepiam, ale z rana dopadł mnie opadający poziom wykształcenia społeczeństwa...
 Komentarz
- 
- 

http://www.youtube.com/watch?v=oEN_W...eature=related :szeroki_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
 Komentarz
- 

Komentarz