Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hankasz7
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1097

Bardzo głęboki tekst :shock:

Piszę poprawnie po polsku.
    Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

Zamieszczone przez hankasz7
      Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE

dobreeee
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• Lukas81
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 232

Były:
        Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
        Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
        Jest:
        Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

było wiele razy następny link z tym wypadkiem będzie nagrodzony warnem

Komentarz

• Jacomelli
            Rider
            S_OCP Member
            • 2008
            • 501

Była: O1 2003 .19 TDI ASV
            Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• orzel720
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 2270
              • Superb III (3V3)

bezstresowa jazda...

Komentarz

• Pacho
                Classic
                • 2008
                • 33

Nie no spoko Wcale bym sie nie zestresował gdyby mi sie zaczeło kopcić spod maski ;p
                Octavia 2000r. 1,9 TDI 110km...

Komentarz

• Nexus6
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 4847
                  • Volkswagen

nie zauważyłem żeby było to wcześniej:

Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, superwysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:

Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu,pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin.

Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mójchłopak zobaczył mnie w tym superstroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę.

Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki nanoc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobieseksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział"co na obiad, Batmanie?"

(przywleczone z AK) :diabelski_usmiech
                  With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• Jacomelli
                    Rider
                    S_OCP Member
                    • 2008
                    • 501

Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                    Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• Qulek
                      RS
                      • 2005
                      • 1630
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Wioska indianska niedaleko znienawidzonego przez indian Bostonu. Wodz zwoluje zebranie i mowi:

-My zrobimy taka bomba atomowa i wystrzelimy ja na Boston coby ich rozwalic. Wytniemy najwieksze drzewo z lasu wydrazymy srodek, nsypiemy prochu podpalimy i poleci na Boston.

Oczywiscie spotkal sie z wielkim entuzjazmem co do swojego zacnego planu. Indianie wzieli, wycieli, wydrazyli srodek, nasypali prochu i czekali na odpalenie. Wodz chcial tak oficjalnie przy wszystkich wyslac ta "bombe atomowa" na Boston i podchodzi z uniesiona pochodnia i uroczyscie odpala lad. Jak sie domysliliscie byla tam rzeznia jakich malo. Wodz wstaje bez reki i nogi i mowi:

-Jak tu taki rozpierdol to co sie musi dziac w Bostonie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                      BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• hankasz7
                        L&K
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1097

Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks I to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne I nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność
                        NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!

Po kilkumiesięcznej, namiętnej znajomości dziewczyna pyta swojego wybranka:
                        - Znamy się już tak długo. Czy nie powinieneś przedstawić mnie swojej rodzinie?
                        - Jak sobie życzysz. Ale w tym tygodniu jest to niemożliwe. Żona z dziećmi wyjechała do teściów.
                        Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• Qulek
                          RS
                          • 2005
                          • 1630
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

POPŁAKAŁEM SIE ZE ŚMIECHU ad: ad: ad: :lol: :lol: :lol:
                          BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Andrev3
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 6116

RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• hankasz7
                              L&K
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 1097

Zamieszczone przez Andrev3
                              http://filmbhp.pl/?promo=...-73-10217&lid=1
                              UWAGA!

TEN PLIK JEST ZAWIRUSOWANY!!!! :!: :!: :!:
                              Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• Andrev3
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 6116

hankasz7, naprawde? nie wiedziałem. Bynajmniej w robocie mi nic nie wyskoczyło na programie anty. Jak cos to przepraszam.
                                RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• b707
                                  L&K
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 1272

http://pl.youtube.com/watch?v=ayZGZ2NSxs4 :diabelski_usmiech
                                  Adam

Komentarz

• hankasz7
                                    L&K
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 1097

Andrev3, Ja man NOD-a i wyskoczyło że jest robak,ale juz go wywaliło
                                    Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• sebasuperb
                                      L&K
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 1318

nie wiem czy było, ostatnio nie przegladałem tego działu

2 in 1 z cyklu polak potrafi...

ehh i przy strzale w bok dwie połówki potem na nowo .... brr :?
                                      [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• deespe
                                        L&K
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 1468

Zamieszczone przez hankasz7
                                        Zamieszczone przez Andrev3
                                        http://filmbhp.pl/?promo=...-73-10217&lid=1
                                        UWAGA!

TEN PLIK JEST ZAWIRUSOWANY!!!! :!: :!: :!:
                                        a mi przy Nodzie nie wywaliło że coś tam jest... :roll:
                                        :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• hankasz7
                                          L&K
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 1097

Zamieszczone przez deespe
                                          a mi przy Nodzie nie wywaliło że coś tam jest...
                                          A mi że jest robak.
                                          Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• shado
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 5315
                                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

- Dzień dobry. Poproszę Butapren.
                                            - Co, narkoman?
                                            - Nie, but mi się rozerwał.
                                            - I co, myślisz, że jak się kleju nawąchasz, to się zrośnie?

----------
                                            Idzie chłopak lasem, nagle patrzy - żabka.
                                            Zabka mówi "jestem zaczarowana księżniczką, pocałuj mnie żeby mnie odczarować, dostaniesz nagrodę - mase forsy".
                                            Chłopak popatrzył, posłuchał, schował zabke do kieszeni, idzie dalej..
                                            Idzie idzie, żabka mowi "Ej, jestem zaczarowaną księżniczką, pocałuj mnie, dostaniesz połowę królestwa", chłopak wyjmuje zabke, popatrzy, posłucha, schowa z powrotem i idzie dalej..
                                            Zabka znowu swoje "Ej , jestem zaczarowana ksiezniczka, pocaluj mnie, odczaruj, dam ci d.. bedziesz miał takie używanie ze głowa mała" - chłopak popatrzył, posłuchał, schowal zabke
                                            idzie dalej..
                                            zabka juz nie wie co zrobic, wiec skomli z rozpaczą w głosie "ej, czemu ty mnie nie chcesz odczarowac, kasa, władza, używanie.."
                                            A chłopak patrzy, patrzy, słucha, i po zastanowieniu odpowiada "..bo widzisz, malutka, ja jestem informatykiem, dziewczyna mi niepotrzebna, a taka gadająca żabka, to fajna rzecz.."

==========
                                            Ulicami miasta ucieka w popłochu starsza kobieta, a za nią biegnie mężczyzna i bije ją deska po plecach. Zatrzymuje go siłą przechodzień i krzyczy:
                                            - Co pan robi tej biednej kobiecie?!
                                            - To nie jest kobieta, to moja teściowa.
                                            - To kantem ją pan walnij, kantem!

==========
                                            W kolejce stoją 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba - tak minimum ze 150 kg .
                                            Synek mówi do ojca:
                                            - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa...
                                            Ojciec się zaczerwienił, głupio mu się zrobiło i mówi:
                                            - Synku, nie można tak mówić o ludziach.
                                            - Ale ona jest taka gruuubaa... nigdy nie widziałem takiej grubej baby.
                                            - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposób mówić o innych.
                                            W tym momencie grubej babie przy pasku odzywa się komórka - pi, pi, pi, pi...
                                            A synek z przerażeniem:
                                            - Tato! Uważaj! Będzie cofać!

==========
                                            Trzy najpopularniejsze słowa na świecie
                                            "Made in China"

==========
                                            Młody pracownik wychodzi z biura późnym wieczorem.
                                            W holu już opustoszałego biura widzi prezesa firmy, stojącego przed niszczarką z kartką papieru w ręce.
                                            - "Przepraszam," mówi prezes, "to bardzo ważny dokument, a mojej sekretarki już nie ma. Czy wiesz jak obsłużyć te maszynę?"
                                            - "Pewnie," odpowiedział pracownik. Włączył niszczarkę, wsunął papier w szczelinę i nacisnął przycisk start.
                                            - "Doskonale, doskonale!" ożywił sie prezes widząc jak papier z głośnym mlaskiem znika wewnątrz maszyny. "Chciałbym dwie kopie."

==========
                                            Dzień kobiet, a tu jeden z podwładnych przynosi swojemu kierownikowi (mężczyźnie) kwiaty. Na to kierownik zdumiony:
                                            Co pan, przecież to Dzień Kobiet.
                                            - No wiem ale pomyślałem ze przyniosę panu, bo z pana taka kur....

==========
                                            Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słoń, tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy:
                                            - Mamo, mamo, co to jest?
                                            Zaskoczona pytaniem mama odpowiada:
                                            - To jest ogon słonia.
                                            Syn jednak wykrzykuje dalej:
                                            - Nie! Pod spodem.
                                            Zakłopotana mama odpowiada:
                                            - Tooo... nic takiego.
                                            Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, wiec mama idzie po nie. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu.
                                            - Tato, tato, co to jest?
                                            - To jest ogon, synu.
                                            - Nie, pod spodem.
                                            - To jest siusiak słonia.
                                            Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi:
                                            - A mama powiedziała, że to nic takiego.
                                            Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu:
                                            - No cóż, synku. Tatuś trochę mamusie rozpuścił...

==========
                                            Lech i Jarek Kaczynski odwiedzili jedna z warszawskich podstawówek.
                                            Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytał:
                                            - Co to jest tragedia? Czy ktoś mógłby podać przykład?
                                            Dziewczynka z pierwszej ławki podniosła rękę:
                                            - Gdyby mój przyjaciel, który mieszka na wsi, bawił sie na polu i został rozjechany przez traktor - to byłaby tragedia.
                                            - Nie. - odpowiada Jarek Kaczynski - to byłby wypadek
                                            Zgłasza się kolejne dziecko:
                                            - Gdyby autobus, który odwozi 50 dzieci do szkoły, miał wypadek, w którym zginęliby wszyscy pasażerowie - to byłaby tragedia.
                                            - Tez nie - odpowiada znowu Jarek Kaczynski - to byłaby wielka strata. Czy ktoś ma inne pomysły?
                                            W klasie cisza. Nikt nie chce sie zgłosić. Nagle odzywa sie Jasiu:
                                            - Gdyby samolot, w którym lecieli Pan Prezydent i Pan Premier został trafiony przez pocisk i rozpadł się na kawałki - to byłaby tragedia.
                                            - Brawo! - wola Lech Kaczynski - Możesz nam powiedzieć dlaczego uważasz, ze to byłaby tragedia?
                                            Na to Jasiu:
                                            - Dlatego, ze to na pewno nie byłaby wielka strata i raczej nie byłby to wypadek.

==========
                                            Druga w nocy. Wchodzi pijany facet do domu, ledwo się trzyma na nogach. Patrzy przed siebie i widzi żonę:
                                            - Heniek, ile razy Ci mówiłam, że możesz wypić góra 2 piwa i o 22 masz być w domu?!
                                            Na co pijany mąż:
                                            - No maszszsz, znooowuuu miiii sieeeę poooomyyyyliłoooo.

==========
                                            Wszedłem ostatnio na wagę żeby sprawdzić swój wskaźnik BMI. Ja pierniczę! Jestem za niski!

==========

"Świat był tworzony przez sześć dni, Another World przez dwa lata"

==========
                                            "Jedynym dowodem na istnienie pozaziemskiej inteligencji jest to, że się z nami nie kontaktują"
                                            (A. Einstein)

==========
                                            Dyrektor PGR przyjmuje do pracy weterynarza...
                                            Oprócz wykształcenia, doświadczenia - ma Pan jakies dodatkowe atuty?
                                            - Tak - rozumiem mowę zwierząt ...
                                            - OO - niemożliwe
                                            A jednak - idą do obory ...
                                            MUU muu ryczą krowy
                                            - I cóż takiego Panu powiedziały - pyta z przekąsem Dyrektor ...
                                            - Mówią że dają po 24 litry mleka a Pan wpisuje 18 ...
                                            - OOO Dyro robi wielkie oczy, idą dalej
                                            KWIK KWIk kwiczą świnki ...
                                            - a te?
                                            - świnki mówią, że jest ich 108 a Pan wpisał że 97
                                            - OO zdziwiony Dyro
                                            obok nich przechodzi koza ...
                                            - Niech Pan jej nie słucha - szybko mówi Dyrektor - po pierwsze to było dawno - Po drugie - byłem pijany ...

==========
                                            Rozmawia dwóch pijaków:
                                            - Ciekawe dlaczego dali mi ksywkę: Dżin? Pewnie dlatego, że wszystko mogę?
                                            - Nie, stary. Po prostu gdy tylko ktoś odkręca butelkę, ty od razu się pojawiasz.

==========
                                            Reklama TV
                                            Facet kładzie zegarek na ziemi, przejeżdża po nim rower. Facet podnosi zegarek, pokazuje - zegarek jest w stanie idealnym. Głos zza kadru: "To jest zegarek firmy Sony".
                                            Facet kładzie zegarek na szosę, przejeżdża po nim ciężarówka, facet podnosi zegarek - nie ma na nim nawet drobnej rysy. Głos zza kadru: "To jest zegarek firmy Sony".
                                            Facet kładzie zegarek na torze kolejowym, przejeżdża po nim pociąg, facet go podnosi - zegarek jak nowy. Głos zza kadru: "To jest zegarek firmy Sony".
                                            Facet kładzie zegarek na kamieniu i wali młotkiem. Zegarek rozsypuje się w drobny mak. Głos zza kadru: "To jest młotek firmy Bosch"

==========
                                            Gość zamówił schaboszczaka w restauracji. Patrzy, a kelner niesie danie trzymając kotlet palcem.
                                            - Panie kelner! Czemu trzyma pan mój kotlet palcem???
                                            - Bo nie chcę, żeby znowu upadł mi na podłogę...

==========
                                            Facet wraca z pracy do domu. Siada wygodnie w fotelu, bierze pilota, włącza telewizor i krzyczy do żony:
                                            - Kobieto, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
                                            Żona przynosi mu piwo, ale za kilka minut znowu słyszy to samo:
                                            - Szybko, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
                                            Kobieta jest zła, ale przynosi mu flaszkę. Mija dziesięć minut i facet znowu:
                                            - Kobieto, no rusz się i przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
                                            Rozdrażniona małżonka:
                                            - Czy to wszystko, co masz mi do powiedzenia? Przychodzisz z pracy, nie mówisz ani słowa, tylko siadasz przed telewizorem i pijesz piwo! Czy to się kiedyś skończy?! Jesteś skończonym draniem, pijakiem i leniem!
                                            A mąż na to:
                                            - No i się zaczęło!

==========
                                            Po wieloletnich badaniach naukowych który ze środków na kaca jest lepszy Alcaprim czy Alkazelcer ogłoszono wyniki badań:
                                            Lepszy jest Alkazelcer ... bo ciszej się rozpuszcza!

==========
                                            Rząd Ukrainy zastanawia się co zrobić z ziemią wokół Czernobyla.
                                            - Nie możemy tam nic uprawiać, ani ziemniaków, ani kukurydzy...
                                            - Możemy zasiać tytoń, a na paczkach papierosów umieścimy napis: "Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz ostatni"

==========
                                            Dwie przyjaciółki spotkały się na mieście i postanowiły wejść do kawiarni aby porozmawiać. Zamówiły dwie kawy.
                                            - Tylko w czystej filiżance! - zastrzega sobie jedna z nich.
                                            Po chwili kelner przynosi kawę.
                                            - Która z pań zamawiała w czystej filiżance?

==========
                                            Pewien wykładowca z probalibistyki na jednej z Politechnik męczy na egzaminie studenta z prawdopodobieństwa. Student niekumaty, wiec profesor chce się zlitować nad studentem i pyta go:
                                            - Jakie jest prawdopodobieństwo wyrzucenia 6 w kostce do gry?
                                            - Jeden - odpowiada student.
                                            - Ale niech Pan się zastanowi. Przecież kostka ma 6 ścian - pomaga mu profesor.
                                            - Jeden - upiera się student.
                                            Wykładowca (wnerwiony, podaje studentowi kostkę do gry).
                                            - Masz pan. Rzucaj!
                                            Student wyrzuca 6.
                                            Wykładowca zdumiony prosi:
                                            - Niech Pan jeszcze raz rzuca!
                                            Student znowu wyrzuca 6.
                                            Wykładowca prosi o indeks i wpisuje studentowi trójkę.

==========
                                            Mówi jasnowidz do jasnowidza:
                                            - Wiesz co?
                                            - Wiem.

==========
                                            Rozmawiają dwa kutasy na plaży.
                                            - Idziesz się kąpać?
                                            - Nie.
                                            - To popilnuj mi torby.
                                            BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...