r2r nieźle
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
nie wiem mirek_p11, ale trzeba mieć 'talent' żeby tak rozdupcyć Turbo Skliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIoem felgi też można rozpierdolić
[ Dodano: Nie 22 Wrz, 13 21:47 ]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Młody pirat spotyka starego kamrata w tawernie i zaczynają rozmawiać o swoich przygodach na morzu.
Zauważywszy drewnianą nogę, hak i opaskę na oku u pirata, młodzik pyta:
- Co stało się z Twoją nogą?
- Zostaliśmy zaskoczeni przez sztorm i gigantyczna fala zmiotła mnie z pokładu
- odpowiada pirat. - W momencie, gdy mnie wciągali przypłynęły rekiny i jeden odgryzł mi nogę.
- A co z hakiem?
- ahhh... Abordażowaliśmy kupiecki statek. Kule świstały na wszystkie strony,
ostrza cięły tu i tam. W jednej chwili moja ręka została odcięta.
- A skąd się wzięła opaska na oku?
- Mewa narobiła mi na oko, -odpowiedział pirat.
- Ale od tego nie traci się oka !
- Cóż...- odpowiedział pirat, -to był mój pierwszy dzień z hakiem.
Młody mężczyzna trafia do więzienia.
I jak to zwykle bywa, prysznic i mydło wypada. Odwraca się a za nim stoi napakowany koleś.
- Wypinaj się młody, chcesz ze śliną czy bez? - mówi napakowany koleś.
Młody myśli sobie, że "ze śliną" to będzie chociaż jakiś poślizg.
- Ze śliną - mówi młody.
- Ślina chodź, on chce na dwa baty...
Przychodzi pijana mysz do baru rzuca stówę kapeli i mówi:
- grajcie mi myszerej!
zdziwieni popatrzyli po sobie
- nie znamy myszerej..
-grajcie mi myszerej !
- ale naprawdę nie znamy myszrej
-grajcie mi myszerej! place to wymagam!
-no ale jak to leci?
- jak to jak! MYSZEREEEEEEEJ PANCERNI!PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
LUKI, co za kretyn :roll: mam kolegę. który pracuje na szrocie i najczęściej po używane części przyjeżdżają lokalne "pany" w swoich super obniżonych "buniach" na konkretnym kole, bo po co inwestować w jakiś stuff do hamulców albo zawieszenia, skoro tego nie widać no i "świnia" pod remizą na nowe klocki nie poleci :diabelski_usmiech chociaż była też babka po używane szczęki do Micry, bo nowe za 50 zł to za duży wydatek :shock:
Komentarz
-
-
Zorr, Taka ładna,młoda,wysportowana-w moim wieku strach iść z nią do łóżka,chyba że wcześniej schowie pod łóżko worek gipsu. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Co twardego i długiego dostaje niemiecka panna młoda w swoją noc poślubną?
Nowe nazwiskoKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, kuwa..a ja się wpatruję w te monitorki z tyłuOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Nie powiem...zawsze kącik ust krzywi mi się w malutkim uśmiechu pogardy i satysfakcji, jak takim "gwiazdkom" nie wychodzi... :twisted: :twisted: :twisted:
Tutaj DJ?/puszczacz muzyki pięknie zapierd..ił sprawę. "Wytłoczyliśmy płytę specjalną, żeby było fajnie"...może zamiast próbować robić tak, żeby było fajnie - weźmiesz do ręki prawdziwy instrument chłopcze i nauczysz się grać prawdziwą muzykę, bo tego co się dzieje od 1:15 nijak nie da się nazwać fajnym.Artur
Komentarz
-
-
sziaba, szkoda tylko, że nie wyszło do końca i nie zakończyło się pełnym blamażem. Zapędy na fejm, odrazu by się nieco ostudziły. Z drugiej strony, czego wymagać o takiej publiki, która mimo ewidentnego nabijania jej w butelkę, potrafi dalej uważać polskich wykonawców za "profesjonalne gwiazdy". Wystarczy tylko do gawiedzi krzyknąć przez mikrofon "Zróbcie teraz wielki hałas!!" co nagminnie wykorzystują choćby nasi polscy raperzy.
Nie ma w tym kraju dobrej muzyki rozrywkowej (niech ktoś czasem nie wyjeżdża z podziemiem, czy off-em, bo mówię o czysto rozrywkowym popie), jest tylko banda takich czosnków jak ten "puszczacz" muzyki, którzy starają się żeby było fajnie, no więc mamy takie "występy" :roll:
Jestem zapalonym "die-hard-kolekcjonerem" płyt CD z różną muzyką, ale na takie gówno nigdy nie wydam ani grosza. Szkoda nawet łącza, żeby to ściągać i trzymać na dysku. Taka "magia" działa tylko chyba na emo-gimbo-hipsterskie nastolatki z "empetrójką" na uszach.Artur
Komentarz
-
-
r2r, To można porównać do idiotów (dla mnie) w wieku ,miej więcej 18-25 lat którzy to słuchają muzyki w samochodzie :idea: Ale jak :!: Auto za 3tys.Sprzęt hi-fi za 5tys.Jedzie i słychać:bum,bum,bum.Żadnego innego "odgłosu"z głośników ino bum, bum,bum.Trza mieć nasrane i nie pomieszane żeby w takich warunkach prowadzić auto,już nie wspomne o bezpieczeństwie i szkodliwości tej "muzyki"Sam osobiście słucham muzyki w czasie jazdy i to zawsze(radio lub heavy metal) ale muszę słyszeć wyraznie głos wokalisty i co członkowie kapeli grają na poszczególnych instrumentach,a nie jak pisałem bum,bum,bum.
Sorry za te określenie bum,bum,bum ale ni jak nie umiem tego inaczej określić.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz