Zamieszczone przez dublin999
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
-
-
dla mnie śmiech na sali te komenty:
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
A ja się zastanawiam kto jest większym debilem: ten, który zaczyna taki temat na onecie, czy ci, którzy odpisują na takie debilne pytanie...
To jak z "pysia pysia" na CB, jak by nikt nie odpowiadał to po 3 razach się cymbałowi znudzi "pysiować", ale zazwyczaj znajdą się tacy, którzy tylko bardziej go nakręcają.
Jest takie powiedzenie: "Nie ruszaj gówna, nie będzie śmierdziało"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pioriA ja się zastanawiam kto jest większym debilem: ten, który zaczyna taki temat na onecie, czy ci, którzy odpisują na takie debilne pytanie...
To jak z "pysia pysia" na CB, jak by nikt nie odpowiadał to po 3 razach się cymbałowi znudzi "pysiować", ale zazwyczaj znajdą się tacy, którzy tylko bardziej go nakręcają.
Jest takie powiedzenie: "Nie ruszaj gówna, nie będzie śmierdziało":
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Super_Beto żona jeszcze długo z niedowierzaniem pytała, czy na pewno Skoda to jest to, co mnie satysfakcjonuje
ale ten wyświetlacz dla ludzików z tyłu to mi się spodobał :wink:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
Zamieszczone przez abstinentsłoń, a głośniki włączone :idea:Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
-
http://moto.allegro.pl/piekna-skoda-...871752077.html uwielbiam takie limitowane wersjekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz