Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sziaba
    Rider
    • 2009
    • 358

Dobra panowie chill , nie ma co sie spinać ... , ale "klony" na forum powinno sie tak traktować :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

A tu tak na wyluzowanie mały przykład jak udekorować "wgniotke" :diabelski_usmiech

:diabelski_usmiech
    Spalanie śr. 6,2 ON Soft Made by Tune-Up

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66476

Komentarz

• dato
      L&K
      • 2012
      • 1431

Koledzy - zostawcie gówniarzy bądź gówniarza w spokoju, to sam (i) się skończy(ą). Nie karmić Trolla.

Bzyq moja po takim numerze na pewno by mnie nie przytulała.

Ewentualne opcje:
      1. Zaje&&ła by mnie czymś ciężkim
      2. Odstrzeliła na zawał
      3. Rozj&&ła by telewizor wraz z Kacperkiem, TV, ścianą za nim i połową dzielnicy w obronie dziecka...
      3a. ...a potem dopiero mnie czymś ciężkim

To, że "moja" ma gabaryt gdzieś koło 1/3 mojego nie ma znaczenia - determinacja się liczy :lol:

Komentarz

• aniol
        RS
        • 2012
        • 5228
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

n.antek22, Z tego co widzę dołączyłeś do nas dziś.A przedstawiłeś się w odpowiednim miejscu :?: Chyba nie a już zaczynasz pyskować.
        http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
        Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• __atomek__
          RS
          • 2007
          • 3193
          • Superb III (3V3)

aniol, przestań bić pianę- temat zakończony skupmy sie na humorze
          Pozdrawiam
          Tomek

Komentarz

• baca10
            RS
            • 2009
            • 6225

sziaba, ninja żądzą :diabelski_usmiech

Komentarz

• r2r
              RS
              • 2008
              • 4721
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez dato
              Ja się zawsze zastanawiam jak to jest u tych kobiet w Hameryce, że facet wywija im strasznie świnski numer, a one już po zrozumieniu całego zajścia, rzucają się na szyję sprawcy całego dymu :diabelski_usmiech
              Artur

Komentarz

• Subaru
                Rider
                • 2005
                • 640

r2r, U nas by nie przeszło . Na drugi dzień bym wyglądał jak koleś z bilbordu "Bo zupa była za słona"
                Koniki są po to by je karmić

Komentarz

• Alonzo_
                  RS
                  • 2009
                  • 2460
                  • Hyundai

Zamieszczone przez r2r
                  Zamieszczone przez dato
                  Ja się zawsze zastanawiam jak to jest u tych kobiet w Hameryce, że facet wywija im strasznie świnski numer, a one już po zrozumieniu całego zajścia, rzucają się na szyję sprawcy całego dymu :diabelski_usmiech
                  Holyłud....Panie

Tu się dla kadru wiesza na szyi a jej prawnik już pozew w miliony $$$$$ robi do kochasia.
                  Albo maja takie fajne kobitki co nie dość że .....fajne to jeszcze i bardzo wyrozumiałe

PS.
                  Ja też bym już w samochodzie spał po takim numerze.

Komentarz

• r2r
                    RS
                    • 2008
                    • 4721
                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Alonzo_....z naszprejowanym wyznaniem na drzwiach, jakim to ujem jesteś :diabelski_usmiech
                    Artur

Komentarz

• BADYL
                      RS
                      • 2011
                      • 2396
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • BKD 2.0 TDI 140 KM

mąż/partner tej babki wykazał się niezłą pomysłowością...gdybym wywinął taki numer mojej zonie to skończył bym jak kolegadato, Niemniej jednak nie raz udało mnie sie wystraszyć moją drugą połówkę i nie tylko....podam dwa przykłady:

1.żona cos tam robiła wieczorem w kuchni...w pokoju zgaszone światło, zapalone tylko lampki punktowe przy zlewozwymaku...no to wpadłem na pomysł głupiego żartumiędzy blatem kuchennym a barkiem jest przerwa więc ukucnąłem sobie łepetyne ustawiłem w tej przerwie i rozdziawiłem paszczę cierpliwie czekając, aż Aga się odwróci gdy się odwróciła nie odrazu mnie zuważyła tylko po chwili wycierając blat spojrzała dalej i.....buuuuuuuu zobaczyła moją wykręconą mord...ę :shock: jessuuu ale się wystraszyła reakcja podobna do tamtej babki z filmiku

2. przykład (z pracy na poprzednim stanowisku :P ) schowałem się kumplowi pod biurko, a ten zaspany (rano na 7.00) niczego się nie spodziewając siada spokojnie coś tam wyjmuje i odpala kompa, a ja go wtedy CAAPP z girę i krzyczę MAM Cię!!!! Omal z butów nie wyskoczył :lol: hihi nawet teraz jak sobie przypominam te sytuację to zaraz polepsza mnie się humor :diabelski_usmiech
                      nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Subaru
                        Rider
                        • 2005
                        • 640

r2r, Hahahahaha :lol:

Komentarz

• sziaba
                          Rider
                          • 2009
                          • 358

Co za kraj.. :shock:
                          Spalanie śr. 6,2 ON Soft Made by Tune-Up

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66476

Komentarz

• PAOLO ESCO
                            RS
                            • 2009
                            • 6626
                            • Volkswagen
                            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Szefów dzielimy na 5 grup:
                            1. Pedałów.
                            2. Superpedałów.
                            3. Antypedałów.
                            4. Pedałów-magików.
                            5. Pedałów-pirotechników.

Dlaczego ?
                            Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wyxxxdolę..."
                            Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wyxxxdolę".
                            Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą piexxxlić nie będę"
                            Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypxxxolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy"
                            Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypxxxolę z hukiem".

P.S. Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypxxxolę w kosmos gołymi rękami..."

[ Dodano: Czw 11 Lip, 13 11:13 ]
                            Jedzie młody lanser nowiutką s klasą i widzi gościa zatrzymującego go na stopa choć do innych fur nawet nie pomachał.
                            Pomyślał sobie:
                            - Gość ma klasę nie łapie na stopa byle czego tylko najlepszą furę ...eh parę groszy zawsze się przyda, rata leasingowa za mesia wysoka, a co mi tam staję...
                            Podjeżdża do krawężnika, a tam stoi uśmiechnięty bum osrany, oszczany, śmierdzący jak sto tysięcy osranych meksykańskich skurwysynów i łapie za klamkę. Gość z mesia zreflektował się i mówi:
                            - Stój brudasie całego mesia mi gównem umażesz i zasmrodzisz, spierdalaj zmieniam zdanie.
                            Bum na to piękną polszczyzną:
                            - Kolego zdaję sobie sprawę z tego jak wyglądam i jak pachnę, ale jestem w potrzebie. Wiedziałem, że w tej klasy aucie podwózka nie będzie tania, ale będę miał do czynienia z człowiekiem interesu, a grosza za podwiezienie nie pożałuję, hojnie dam ci 1000$.
                            Gościa z mesia trochę zatkało, ale bum mówi rozsądnie i kulturalnie...a niech tam siedzenia się popierze, kabinę przewietrzy i psiknie jakimiś perfumami, a 1000$ prawie cała rata leasingowa...
                            - Dobra wsiadaj tylko staraj się nie dotykać niczego.
                            Jadą tak już dobrą chwilę gdy bum pyta:
                            - Kolego masz papierosy?
                            - Chyba ocipiałeś jak myślisz, że pozwolę ci zapalić w moim nowym mesiu.
                            - Spokojnie kolego może ci się to opłacić, to masz czy nie?
                            - Mam.
                            - Dam ci 2000$ jak mi dasz szluga i przypalisz.
                            Gość chytry na kasę szybko wyciągnął szlugi poczęstował buma i przypalił prosząc resztkami godności o uchylenie okna.
                            Bum głęboko zaciągnął się fajkiem, zrelaksował, usiadł wygodniej i mówi do gościa:
                            - Wiesz podobasz mi się kolego więc złożę ci bardzo intratną propozycję. Nie pamiętam już kiedy miałem orgazm więc jak mi zrobisz loda tak żebym doszedł to dam ci w nagrodę 10000$ a niech tam 20000$.
                            Gość krótko pomyślał, że w sumie to nikt się nie dowie a 20000$ to w końcu kupa szmalu... no i jedzie bumowi loda. Dusi się ze smrodu, podbija go z obrzydzenia ale stara się. W końcu mu się udało, a zadowolony bum przeciąga się na siedzeniu rozanielony i mówi:
                            - Cholera jeszcze nigdy się tak nie zadłużyłem...

[ Dodano: Czw 11 Lip, 13 11:14 ]
                            Stewardesa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarie i za kilka chwil się rozbije.
                            Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
                            - Czy wszyscy maja paszporty?
                            Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
                            - Taaak!
                            - W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie.
                            Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają.
                            - A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głową, rolujemy... ciaśniutko, ciaśniutko...
                            Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
                            - A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki dało się łatwo zidentyfikować...
                            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Subaru
                              Rider
                              • 2005
                              • 640

PAOLO ESCO,

Komentarz

• westwi78
                                RS
                                • 2008
                                • 2940

Zamieszczone przez sziaba
                                Co za kraj.. :shock:
                                testują sprzęt, nic więcej.

Komentarz

• zepter00
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 2304

Zamieszczone przez baca10
                                  sziaba, ninja żądzą :diabelski_usmiech
                                  :shock:
                                  Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• rafiki
                                    RS
                                    • 2012
                                    • 15975
                                    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
                                    Stewardesa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarie i za kilka chwil się rozbije.
                                    Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
                                    - Czy wszyscy maja paszporty?
                                    Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
                                    - Taaak!
                                    - W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie.
                                    Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają.
                                    - A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głową, rolujemy... ciaśniutko, ciaśniutko...
                                    Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
                                    - A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki dało się łatwo zidentyfikować...
                                    Coś innego w podobnym klimacie:

Z głośników w lecącym samolocie wydobywa się głos stewardessy:
                                    - Proszę państwa, proszę spojrzeć w lewo. Jak słusznie państwo zauważyli pali się lewy silnik. A teraz proszę spojrzeć w prawo. Jak państwo równie słusznie zauważyli prawy silnik też się pali. A teraz proszę spojrzeć w dół.
                                    Pasażerowie wyglądają za okna a tam jezioro.
                                    - Jak państwo widzicie pod nami znajduje się piękne jezioro, a na jego środku mały, żółty ponton. Z małego żółtego pontonu mówiła dla państwa załoga samolotu. :diabelski_usmiech

Brakuje tu jeszcze tylko zdania w stylu "życzymy miłego lotu" :twisted:
                                    رافال
                                    Spoty
                                    Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• obrus
                                      Elegance
                                      • 2011
                                      • 783
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez sziaba
                                      Pomiar prędkości rowerów na ścieżce rowerowej w tych okolicach to dobry pomysł. W zeszłym roku kilka razy moją rodzinkę prawie rozjechali za zebrze "piraci", którzy mimo dobrze oznaczonego przejścia dla pieszych, wymuszonej zmiany toru jazdy ostrym łukiem oraz progów zwalniających i tak pędzili jak świry. Poza tym w sezonie plącze się tam wiele dzieciaków na rowerkach.

Komentarz

• Tony065
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 2487
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • ARX 1.8 20VT 150 KM

sziaba, świetny GIF. w taki sposób mój kolega pożegnał się z Polonezem. kierownik ciężarówki nie zauważył, że na prawym pasie jest inne auto i zjechał z lewego, a Poldek jak to Poldek, nie było czym "depnąć" i się zawinął na zderzaku. najgorsze, że w momencie oddzielenia się pojazdów Poldek poleciał na przeciwny pas i skasował jakiegoś Puga. szczęśliwie prędkość była już na tyle mała, że skończyło się na siniakach i zadrapaniach. aha, pogoda była słoneczna.
                                        Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                                        @ by Tune-up Gdańsk
                                        TDI VP++ i jeszcze rośnie
                                        Antek

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 6626
                                          • Volkswagen
                                          • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

:lol:
                                          Załączone pliki
                                          PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• dominik9420
                                            L&K
                                            • 2012
                                            • 1136

Zamieszczone przez r2r
                                            Po obserwacji wielu Twoich wpisów, sądzę że masz prawdopodobnie max 13 lat i nie tylko przeze mnie zostało to zauważone, więc nie jestem zdziwiony że w temacie kobiecych wdzięków jesteś na levelu:

PS: BTW...dotknąłeś kiedyś cycka...widziałeś wogóle cycka, takiego prawdziwego i nie maminego
                                            : :
                                            Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                                            Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                                            Pozdrawiam i Szerokości!
                                            Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                                            http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• aro_40
                                              RS
                                              • 2007
                                              • 1529
                                              • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Stoi facet na brzegu jeziora, w którym tonie kobieta. a że nie umiał pływać, wiec woła na pomoc do wędkarza:
                                              - Ratuj moja żonę. Dam ci stówę. Ja nie umiem pływać!
                                              Wędkarz wskoczył do wody, uratował babę i mówi do faceta:
                                              - Dawaj stówę którą mi obiecałeś!
                                              A facet na to:
                                              - Jest jeden szkopuł. Kiedy była pod woda, myślałem że to moja żona. Teraz widzę, że to teściowa.
                                              - Rozumiem - mówi wędkarz sięgając do kieszeni. - Ile ci jestem winien?
                                              If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
                                              _______________________________________
                                              a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM

Komentarz

• Alonzo_
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 2460
                                                • Hyundai

aro_40
                                                :szeroki_usmiech

Komentarz

• dominik9420
                                                  L&K
                                                  • 2012
                                                  • 1136

Nigdy nie zaczepiaj osoby trenującej karate i zajmującą się origami, bo może zrobić z Ciebie niezłego żurawia
                                                  Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                                                  Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                                                  Pozdrawiam i Szerokości!
                                                  Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                                                  http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• piramida
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 12222
                                                    • Superb III (3V3)

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

:food
                                                    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

Pracuję...