Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Alonzo_
    RS
    • 2009
    • 2460
    • Hyundai

Zamieszczone przez Enriquez

tempomat ze stałą prędkością obrotową :wink:
    Albo zero-jedynkowy :diabelski_usmiech

Komentarz

• maymer
      Elegance
      • 2010
      • 839

BOSZZZ... :roll:

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

maymer, parapet ma dobry, kiełbaski z pod hali jest gdzie odkładać :lol:
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• rob555
          Rider
          • 2006
          • 748

Jaki parapet...jak pokaze mamusi to sie ucieszy bo juz nie ma gdzie pelargoni stawiac :diabelski_usmiech
          pozdrawiam

Diagnostyka i tuning
          hybrydowe wtryski i turbiny
          programy na ulice jak i do sportu

Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
          www.tune-up.pl

HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK

Komentarz

• Tony065
            RS
            • 2009
            • 2487
            • Octavia I (1U2)
            • ARX 1.8 20VT 150 KM

rob555, w tym roku trendy są te "kwiatki" :arrow: http://demotywatory.pl/3965185
            Niekoniecznie dla Mamy :szeroki_usmiech
            Black Pearl, Elegance & RS LOOK
            @ by Tune-up Gdańsk
            TDI VP++ i jeszcze rośnie
            Antek

Komentarz

• dominik9420
              L&K
              • 2012
              • 1136

Z życia wzięte :lol:
              Zostałem dzisiaj wysłany po zakup siekiery do sklepu.
              Już po wyborze owej siekiery zmierzałem z nią w stronę kas.
              Chwyciłem siekierę za koniec trzonka, podniosłem na wysokość brzucha i przemierzałem sklep przyglądając się wykonaniu ostrza, lekko się uśmiechając.
              Mina ludzi- bezcenna :diabelski_usmiech
              Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
              Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
              Pozdrawiam i Szerokości!
              Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
              http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• Thundi
                L&K
                • 2005
                • 1157

Może było, może nie pora też nie taka ale wygrzebane z czeluści kompa:

Wśród nocnej ciszy, głos się rozchodzi
                To Audi quattro bokami chodzi
                Czym prędzej się wybierajcie,
                Dobre gumy zakładajcie
                Upalać pora...

Przyszli znaleźli BMW w rowie
                Nie miało trakcji - każdy to powie
                Tylko quattro doda biegu
                Na asfalcie i na śniegu
                W każdą pogodę!

Takich piosenek jest więcej więc i tą przypomnę (i nawet bardziej w klimacie letnim):

Plonie trabancik w lesie
                Wiatr smród plastiku niesie
                Przy ogniu zaś rodzina
                Smażone dętki wcina.

Chrup chrup, mniam, mniam
                Chrup chrup, mniam, mniam
                Rozlega się dokoła (x2)

A rano i w kolację
                wpiepszamy instalację
                A synek wraz z teściową
                je rurę wydechową
                O ortografie dba FF.
                Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• LUKI
                  RS
                  • 2005
                  • 5776

kolunio wjechał do sklepu TESCO przy Połczyńskiej w Warszawie

debil
                  kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Zapata
                    Rider
                    • 2009
                    • 351

Będzie się działo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_MSrAwfagG4[/youtube]

Komentarz

• __atomek__
                      RS
                      • 2007
                      • 3193
                      • Superb III (3V3)

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej walentynkowy prezent, a ze byli ze sobą dopiero od niedawana, po zastanowieniu postanowił kupić rękawiczki - romantyczne i nie nazbyt osobiste. W towarzystwie przyjaciółki swojej ukochanej, która miała służyć mu radą, poszedł do domu towarowego i kupił rękawiczki. Jego towarzyszka w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka przez pomyłkę zamieniła te dwa zakupy. Bez sprawdzania co jest w paczce, wysłał prezent do swojej sympatii, dołączając list: "Kochanie, wybrałem dla Ciebie właśnie taki prezent, ponieważ zauważyłem, że tego nie nosisz, nawet kiedy wychodzimy wieczorem. Myślę, ze będą ci się podobały, gdyż wiem, ze twoje przyjaciółka ma podobne i są praktyczne, gdyż łatwo się ściągają. Te są w delikatnym odcieniu. Obawiałem się, że będą niepraktyczne, ale ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoje, które nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyła Twoje i wyglądała naprawdę elegancko. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij ich trochę przewietrzyć przed odłożeniem do szafy, gdyż to całkiem naturalne, ze będą po noszeniu trochę wilgotne. Pomyśl tylko, jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, ze będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
                      P.S. A wiesz, ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywiniętych tak, by widać było trochę futerka.
                      Pozdrawiam
                      Tomek

Komentarz

• [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iJ_QpqxPp2Y&list=TLFIswvX2DCzw[/youtube]

Komentarz

• Romekm76
                          Rider
                          • 2008
                          • 392
                          • Opel

Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
                          Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
                          A mówiła mama -
                          "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
                          http://campaign.scania.com/v8/

Komentarz

• wróg
                            Ambiente
                            • 2013
                            • 204
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Potęga sygnału dźwiękowego w mieście

niekoniecznie śmieszne, ale dające do myślenia jakie skutki może mieć czasami zwykły odruch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vreh733KhVA[/youtube]
                            Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                            Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                            Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
                            Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• dylan80
                              Rider
                              • 2009
                              • 625

Zamieszczone przez wróg
                              ale dające do myślenia
                              co tu mysleć... jak się jest ślepym albo sie nie umie jeździć to sie nie wsiada za kółko.... tyle w temacie...

Komentarz

• piramida
                                RS
                                • 2009
                                • 12222
                                • Superb III (3V3)

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Zorr
                                  RS
                                  • 2011
                                  • 2110

kobieta za kółkiem i wyprzedzanie
                                  Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                  Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 6626
                                    • Volkswagen
                                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Myślę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy.
                                    Nauczycielka spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań? Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.
                                    - Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa?
                                    - Nogi.
                                    - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?
                                    - Kieszenie.
                                    - Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?
                                    - Kokos
                                    - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?
                                    Oczy dyrektora otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział.
                                    - Guma do żucia.
                                    - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?
                                    Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu:
                                    - Podaje dłoń.
                                    - Teraz zadam kilka pyta z serii "Kim jestem?".
                                    - OK - powiedział Jasiu
                                    - Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie.
                                    - Namiot
                                    - Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Drużba zawsze ma mnie pierwszą.
                                    Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty.
                                    - Obrączka ślubna
                                    - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze.
                                    - Nos
                                    - Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem.
                                    - Strzała
                                    Dyrektor odetchnął z ulgą i mówi:
                                    - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle odpowiedziałem!

Córka skarży się matce:
                                    - Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę,
                                    ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks.
                                    Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy,
                                    a teraz mam jak pięć złotych.
                                    Mama na to:
                                    - Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz.
                                    Samochody przed domem stoją? Stoją.
                                    Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów,
                                    zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci.
                                    I co? Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?!
                                    PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Zorr
                                      http://www.sadistic.pl/kobieta-za-ko...e-vt219565.htm
                                      przy mojej jeździe kobita by sie bardziej zestresowała :lol:

Komentarz

• phoneman
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 3374
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

piramida, Toż to RZE w Lanosie, standard w ich wykonaniu. Pacjenci z powiatu Rzeszowskiego ziemskiego nie maja pojęcia o jeździe
                                        .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Zorr
                                          RS
                                          • 2011
                                          • 2110

Zamieszczone przez piramida
                                          Zamieszczone przez Zorr
                                          http://www.sadistic.pl/kobieta-za-ko...e-vt219565.htm
                                          przy mojej jeździe kobita by sie bardziej zestresowała :lol:
                                          tutaj było humorystycznie, ale kiedyś miałem podobna (bardziej dynamiczną) sytuację jak ten nagrywający i wcale do śmiechu mi nie było... a naprzeciw jechał dziadek (w kapeluszu) z babcią
                                          Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                          Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• dato
                                            L&K
                                            • 2012
                                            • 1431

Na lekcji wychowawczej nauczycielka zadaje pytanie:
                                            - Dzieci, kim z zawodu są wasi rodzice.
                                            Zgłasza się Małgosia:
                                            - Moja mama jest kurwą, i mamy bardzo dużo pieniędzy.
                                            Nauczycielka zażenowana strofuje ją i każe jej usiąść, ale pyta dalej. Zgłasza się Franek:
                                            - Mój tata jest policjantem proszę Pani i też mamy bardzo dużo pieniędzy.
                                            Franek siada i zgłasza się Jasiu:
                                            - A mój tato jest kierowcą, i gdyby nie ku%^y i policja, to też byśmy mieli dużo pieniędzy.

Komentarz

• Tony065
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 2487
                                              • Octavia I (1U2)
                                              • ARX 1.8 20VT 150 KM

On Panowie :!: kto wytrzyma do końca :?: :szeroki_usmiech :arrow: http://youtube.com/watch?v=vQjeXYtPLEw&feature=related
                                              Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                                              @ by Tune-up Gdańsk
                                              TDI VP++ i jeszcze rośnie
                                              Antek

Komentarz

• okioki
                                                Rider
                                                • 2011
                                                • 360

Zamieszczone przez Biszczu
                                                a Wy za co kochacie nasz kraj ? :lol:
                                                [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2eQLI-9g8UQ[/youtube]
                                                W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• zepter00
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 2304

Czołem towarzysze i z bani kochani... Połamany inwalida stęsknił się za wami.... Niecałe dwa tygodnie temu miałem wypadek na basenie... jeszcze trzy... cztery tygodnie i będę znowu jak nasze Czeszki.. nie dość, że na chodzie to jeszcze z większym offsetem :haha:
                                                  Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Tony065, jeszcze sie dobrze nie zaczelo a juz badalem cycki

Komentarz

Pracuję...