aro_40, mocne :szeroki_usmiech
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Kod:- Tato, chciałam ci powiedzieć, że jestem zakochana. Adama poznałam na eDarling, potem zostaliśmy przyjaciółmi na Facebooku, często gadaliśmy na WatsApp, teraz oświadczył mi się przez Skype. - Córeczko, wobec tego weź ślub na Twitterze, dzieci kupcie na eBay, a jak ci się mąż znudzi, to wystaw go na Allegro...
O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Wymiękłem:
Kod:Jeśli kłócisz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo.
Kod:Porada dnia: Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy.
Kod:- Spytałem mojego trenera na siłowni, z którego urządzenia mam najczęściej korzystać, żeby dziewczyny na mnie leciały. Odpowiedział, że z bankomatu...
O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Na dziś wystarczy
"Czasami wychodzi lepiej niż planujesz" - pomyślał mąż, gdy rzucił młotkiem w kota, a trafił w żonę.
Jako, że nie ma o tej porze wśród nas dzieci, zapodaję:
Noc poślubna. Jędrek jedzie Marynę na piętrze. Ona tak drze mordę, że na dole teściowa wszystko słyszy.
- Ach, ach Jędrek, zaraz zemdleję!
- Nie bój się Jędrek, nic się nie stanie! - drze się teściowa.
- k***a, Jędrek, chyba umrę!
- Jedziesz Jędruś, od tego się nie umiera!
- Ja pie**olę Jędrek, tak mi dobrze, że się chyba zesram!
- Folguj Jędrek to się zdarza...
Ruski mafioso wybrał się na ryby i jak to ruski mafioso miał, ze dwa złote łańcuchy (po pół kilo każdy) na szyi, na każdym palcu złoty sygnet, a w kieszeni gruby rulon dolarów - oczywiście same setki. Wziął ze sobą trzy flaszki. Zimno było więc wypił je po kolei. Oczywiście upił się i usnął. Budzi się, a tu nie ma łańcuchów, sygnetów, ani dolarów. Zadzwonił z komórki po swoich ludzi i nie minęło pół godziny,a podjechały cztery czarne mercedesy, w każdym po pięciu ludzi, wszyscy z kałachami. Twierdzili, że to najprawdopodobniej ktoś z okolicznej wsi obrobił szefa. Wpadają do wsi i pytają o sołtysa. Ktoś z miejscowych wskazał dom pośrodku wsi. Wpadają do sołtysa, a tam na ganek wychodzi facio w kufajce, na szyi ma dwa złote łańcuchy, na każdym palcu sygnet, a z kieszeni kufajki wystaje mu rulon 100 dolarówek. Przeładowali broń i pytają skąd to wszystko ma. Sołtys mówi:
- No nie uwierzycie chłopaki. Idę sobie przez las z psem na spacerze, a tu nad brzegiem jeziora leży jakiś facet, w trupa pijany i ma to wszystko przy sobie. No to go obrobiłem. Na koniec ściągnąłem mu gacie zerżnąłem w dupę i poszedłem do domu.
Chłopaki patrzą pytającym wzrokiem na szefa. Szef podchodzi do sołtysa, przygląda się chwilę błyskotkom i mówi:
- To nie moje...
Dzwoni znajomy z Moskwy do kolegi z Nowosybirska i pyta:
-Ile u Was mrozu?
-Ze 25*.
-Tak? A w radiu podawali że -40*.
-To chyba na dworze.
Indianie złapali białego, przywiązali do pala męczarni, postawili strażnika i poszli się naradzić, co z nim zrobić. Siedzi sobie biedak przy palu i myśli:
- Co tu zrobić? Niestety, mam przej***ne. Mam najbardziej przej***ne jak tylko można to sobie wyobrazić.
Nagle w chmurach zrobił się niewielki otwór, a przez ten otwór spłynęło na nieszczęśnika jasne, ale nieoślepiające światło i usłyszał głos potężny, który rzekł:
- Nie obawiaj się synu, potrząśnij rękami.
Potrząsnął. Ku jego zdumieniu więzy opadły.
- Podejdź do strażnika - mówi dalej głos.
Podszedł lekko przestraszony.
- Nie obawiaj się, strażnik śpi - kontynuował głos.
- A teraz wyrwij strażnikowi tomahawk i uderz. To syn wodza.
Wyrwał i uderzył. Zabił syna wodza i czeka, co dalej. Wtedy głos odpowiada:
- Ooo widzisz, teraz to masz dopiero przej***ne.
Newton, Einstein i Pascal bawią się w chowanego, Einstein szuka.
Pascal schował się w krzakach a Newton narysował kwadrat metr na metr i w nim przykucnął.
- widzę Cię Newton - krzyknął Albert.
- haha nieprawda jestem Newton na metr kwadratowy czyli Pascal.
I jak w Angorze - dla tych, co nie lubią czytać:
Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotr95http://allegro.pl/siara-sprzedaje-volvo-740-kombi-na-czesci-i5638522166.htmlPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kult0035umielibyście poprowadzic klasyczną US cieżarówkę bez automatycznej skrzyni?
:diabelski_usmiech
youtube"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Letni, Chamski Podryw - "POMIDOROWA"
Słowa bardziej życiowe niż w oryginale
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RleTwu7ueac[/youtube]
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
oraz lightowa wersja "pi*** nad głową" Gangu z Albanii:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OCJ-mONP0HQ[/youtube]
Komentarz
-
-
Tak więc, żeby o samym meczu nie było, to wrzucam filmik o maluchu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6NnqHatmoKI[/youtube]O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wrógZamieszczone przez piotr95http://allegro.pl/siara-sprzedaje-volvo-740-kombi-na-czesci-i5638522166.html
Rok produkcji 1988. Silnik benzynowy 1800 cm3 - da się uruchomić, klimatyzacja, elektryczne szyby, skórzane fotele, automat. Brak jest aktualnego przeglądu i od jakiegoś czasu pojazd nie był używany, co oznacza, że odbiór należy zaplanować z lawetą. Samochód jest kompletny, ale jak widać na zdjęciach, wymaga wkładu finansowego, wnętrze także.
Komentarz
-
Komentarz