Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 2pac
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1476
    • Octavia I (1U2)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

:diabelski_usmiech
    President Johnny II + President Florida/ ML-145
    O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
    OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• S3 CHRIS
      Elegance
      • 2006
      • 979
      • Octavia I (1U2)
      • AUQ 1.8 20VT 180 KM
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• coyota
        Drive
        • 2007
        • 94

Porwanie samolotu

Poniedziałek
        Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy.
        Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.

Wtorek.
        Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami.
        Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.

Środa
        Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami.
        Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
        Wypuściliśmy, a co tam.

Czwartek
        Pasażerowie wrócili z zapasami wódki.
        Balanga do rana.
        Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów.

Piątek
        Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych.
        Impreza do rana.

Sobota
        Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką.
        Balanga do poniedziałku.

Poniedziałek
        Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie.
        SPECNAZ pilnuje; wpuszcza tylko z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.

Wtorek
        Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza.
        Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.

Środa
        Pertraktujemy. Pasażerowie i SPECNAZ zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.
        OCTAVIA I 1.4BCA 2007
        COROLLA CLUB E10 TEAM Sekcja Czerwona
        „Czym lepiej poznaje swojego psa tym mniej lubię ludzi”

Komentarz

• piotrekpruszcz
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 122

Piątek, godziny dobrze popołudniowe, niedługo zamykają. Do salonu Rowiński & Wajdemajer na Targówku wkracza elegancki, nieco już starszy, ale pełen wigoru pan. Towarzyszy mu, cytuję: niewiarygodnie obłędna dupa oczywiście w
          wieku jego potencjalnej córki). Chwilę kręcą się pomiędzy wystawionymi
          samochodami, po czym pan zwraca się do sprzedawcy z pytaniem,

czy znalazłby dla pani coś równie pięknego jak ona.

Sprzedawca przytomnie odpowiada, że na coś równie pięknego nie ma szans,
          ale może zaproponować jakieś tam nieduże Audi.

Audi się pani podoba, w związku z czym następuje festiwal dobierania
          wyposażenia, na zasadzie: "kochanie, bierz co chcesz". Po skompletowaniu
          wyposażenia jak z bajki, podpisują zamówienie - wszystko jak najbardziej
          correct.

W końcu pojawia się kwestia zaliczki. Pan oświadcza, że ma przy sobie
          1000,- zł, kasa wedruje na stó?. Sprzedawca nieśmiało wtrąca, że będzie to
          samochód wykonany na specjalne zamówienie, w związku z czym zaliczka
          wyniesie 10% wartości, a zatem coś koło 10 tysięcy.

Pan bynajmniej się nie wzbrania, tylko w związku z brakiem gotówki
          zostawia tysiąc, a co do reszty, prosi o podanie konta by załatwić to
          przelewem.

Państwo wychodzą.

Poniedziałek rano. Tuż po otwarciu salonu ponownie zjawia się ten sam pan
          (tyle że już sam) i prosi o zwrot owego tysiaka, ponieważ jak szczerze
          wyznaje, chciał sobie po prostu poruchać.

NO CZYŻ NIE MISTRZ ???

Podobno nie bardzo chcieli mu oddać, bo jednak umowa podpisana, aż sprawa
          ostatecznie oparła się o prezesa. Temu, jak to usłyszał,szczęka opadła, ale
          bardzo się ubawił. Stwierdził jednak, że przyjemności kosztują i ostatecznie
          oddali facetowi 500,- )) "

Komentarz

• greszczyn
            Elegance
            • 2005
            • 893
            • Nissan

fragment filmu Zeitgeist , czyli jak sie kręci prawdziwe " lody" http://pl.youtube.com/watch?v=EsyTcPSIAgk :?

Komentarz

• Garret
              L&K
              S_OCP Member
              • 2006
              • 1196
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CDAA 1.8 TSI 160 KM

coś o "wulkanizacji" :lol:
              Garret

-----------
              Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• brudnyhary
                Rider
                S_OCP Member
                • 2007
                • 616

Zamieszczone przez greszczyn
                fragment filmu Zeitgeist , czyli jak sie kręci prawdziwe " lody" http://pl.youtube.com/watch?v=EsyTcPSIAgk :?

dobre i chyba całkiem realne :shock:
                Octavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów

Komentarz

• zurcio
                  RS
                  • 2008
                  • 2046

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                  Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• S3 CHRIS
                    Elegance
                    • 2006
                    • 979
                    • Octavia I (1U2)
                    • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Komentarz

• Jacomelli
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 501

Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
                      Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                      Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• piotrekpruszcz
                        Ambiente
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 122

-Pewna kobieta podczas spowiedzi mówi do swojego spowiednika:
                        -Ojcze mam pewien problem. Mam w domu dwie gadające papugi,Pliczne samiczki i nie wiem dlaczego one strasznie blu¥ni+/-.
                        >- A co takiego mówią - pyta ksiadz.
                        >Kobitka na to:
                        >-W kółko powtarzają-: "Cześć, jesteśmy dziwkami. Chcecie sie zabawić?"
                        >Ojciec zastanawia sie chwilę i w końcu mówi:
                        >- Ja tez mam dwie gadające papugi.
                        >Są to samce, które calymi dniami czytają Pismo |więte i odmawiają rózaniec. Przyprowad¥ swoje papugi do zakrystii, wpuścimy je do jednej klatki i być może moje papużki oduczą twoje blu¥nierstw. Kobita przynosi następnęgo dnia swoje nieznośne papugi do księdza. Wpuścili je do klatki. Papugi księdza patrzą na nowe towarzystwo. Po chwili odzywają się samiczki:
                        >- Cześć, jesteśmy dziwkami. Chcecie sie zabawić ?
                        >Papugi księdza podniosły oczy znad Biblii, popatrzyły sie na siebie i jedna mówi do drugiej:
                        -Wypierdol te książkę, bracie!! Nasze modły zostały wysłuchane...

Komentarz

• hankasz7
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 1097

Zamieszczone przez Jacomelli
                          http://www.smog.pl/wideo/...ujacanbsp_szok/
                          Ło matko,takiego cyrku to nie widziałam! :haha:
                          Piszę poprawnie po polsku.
                          Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• mirus
                            Ambiente
                            • 2005
                            • 213

Pani Władzia była organistką w kościele, miała już prawie 70 lat na karku i była starą panną.
                            Była podziwiana przez wszystkich parafian za swą dobroć i oddanie sprawom kościoła. Pewnego razu wpadł do niej ksiądz omówić szczegóły jakiejś kościelnej uroczystości.
                            Pani Władzia zaprosiła duchownego do pokoju gościnnego i zaoferowała mu herbatkę. Ksiądz usiadł sobie wygodnie w stylowym fotelu, tak, że przed nim stały stare organy Pani Władzi.
                            Ku wielkiemu zdziwieniu księdza, na organach tych stała szklanka wypełniona wodą, a co jeszcze bardziej zaniepokoiło księdza to fakt, że w szklance tej pływała prezerwatywa.
                            Jak Pani Władzia wróciła z herbatką zaczęła się rozmowa. Ksiądz chciał jakoś delikatnie zacząć rozmowę o szklance wody i kondomie w niej pływającym, ale mu się nie udawało, więc postanowił zapytać wprost:
                            - Pani Władziu, bardzo bym był rad, gdyby mi pani to wytłumaczyła - tu wskazał na nieszczęsną szklankę.
                            - Ooo tak, dobrze, że ksiądz pyta... Czyż to nie wspaniałe? Szłam sobie raz przykościelnym parkiem parę miesięcy temu i znalazłam tę małą paczuszkę na ziemi. Instrukcja na opakowaniu wyraźnie mówiła, że należy to umieścić na organie, zapewnić by było wilgotne i to wtedy ochroni przed roznoszeniem się chorób.... I wie ksiądz co? Przez całą zimę nie miałam grypy.

Pierwszy rok na Akademii Medycznej. Profesor kończy wykład i zadaje
                            studentom pracę domową:
                            - Proszę państwa jutro zajmiemy się badaniem kału. Proszę wziąć słoiczki i niech każdy z państwa je wypełni odpowiednią zawartością.
                            Następnego dnia studenci przychodzą na wykład z kałem w słoikach.
                            Niestety jeden gość zapomniał. Biedny bał się ochrzanu od profesora, więc
                            szybko pobiegł do toalety i narobił do słoika. Przychodzi zadowolony na salę
                            wykładową i siada na miejscu. Profesor zaczyna sprawdzać czy każdy przyniósł
                            wypełniony słoik. Podchodzi w końcu do
                            zapominalskiego studenta i patrzy na słoik, który jest cały zaparowany, gdyż
                            zawartość jeszcze nie zdążyła ostygnąć. Pyta się go:
                            - Proszę pana a co to jest??
                            - No jak to co panie profesorze to jest moja praca domowa.
                            Na co profesor odpowiada
                            - O nie, nie mój drogi to jest zerżnięte na przerwie.

Test na przyjaciela
                            Test na to kto jest lepszym przyjacielem: zona czy pies
                            Zamknij oboje w bagazniku,
                            po godzinie otwórz i zobacz kto sie bedzie
                            cieszyl ze Cie znowu widzi.

Gdy Marysia dowiedziała się, że jej dziadek umarł udała się prosto do babci by ją pocieszyć. Babcia opowiedziała jej, że dziadek dostał zawału serca podczas ich poranno-niedzielnego sexu. Słysząc to Marysia bardzo się wzburzyła i tak rzecze do babci:
                            - Babciu, przecież kiedy para staruszków będących grubo po 90-tce sypia ze sobą i uprawia sex to tylko kusi los. Prędzej czy później musiało się to tak skończyć!
                            - Moje dziecko, przed wieloma laty, gdy wraz z Twoim świętej pamięci dziadkiem zdaliśmy sobie sprawę z naszego podeszłego wieku odkryliśmy, że najlepsza pora na pieszczoty zaczyna się dokładnie wtedy, gdy dzwony kościelne zaczynają grać. To był bardzo dobry rytm: wolno i przyjemnie, nie za męcząco, na "Ding" włóż, na "Dong" wyjmij...
                            Tu babcia musiała przerwać, otrzeć łzę po czym kontynuowała:
                            - ...I gdyby nie ten pierdolony samochód lodziarza ze swoim pojebanym sygnałem nie podjechał pod nasz blok to Twój dziadek dalej by żył!

Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po
                            dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie "specjalisty".
                            Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił
                            do drzwi w nadziei na zarobek.
                            - Dzień dobry, madame, ja jestem...
                            - Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka.
                            - Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję się w dzieciach...
                            - Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?
                            - No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z
                            pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować...
                            "Dywan w salonie..." - Myśli kobieta. - "Nic dziwnego, że mnie i Harryemu nic nie wychodziło..."
                            Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu...
                            Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:
                            - Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania...
                            Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia...
                            - Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy...
                            - Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.
                            - Straszliwie... Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZY GODZINY! Proszę sobie tylko
                            wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale
                            naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt...
                            - Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..?
                            - Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.
                            - STATYW ?
                            - No a jakże, musze na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, ZEMDLAŁA!!!!

Do niewielkiego sklepiku muzycznego przy lubelskim deptaku wchodzi znany poznański kolekcjoner ludowych instrumentów muzycznych z całego świata.
                            - Czy dostanę u was - pyta wyniośle - wygarbowaną skórę kozy do polskich tradycyjnych dudów ?
                            - Niestety nie mamy - odpowiada sprzedawca
                            - No pewnie, skąd w takim grajdole byłaby wygarbowana kozia skóra - komentuje wybitny specjalista - A może jest bejcowana skorupa żółwia do kongijskiego conca ?
                            - Nie
                            - Cóż za pipidówa - mruczy pod nosem klient - To może chociaż znajdzie pan czesane włosy z końskiego ogona do irlandzkiej harfy celtyckiej ?
                            - Przykro mi - odpowiada poirytowany sprzedawca - Ale mogę panu zaproponować świeżutkie krowie pizdy do niemieckich harmonijek ustnych.

Telegram : "Teściowa nie żyje. Pogrzebać czy kremować zwłoki?"
                            Odpowiedź:
                            "Jedno i drugie. Lepiej nie ryzykować."

Modlitwa wieczorna kobiety
                            Ojcze nasz, który jestes w niebie;
                            Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie:
                            Daj mi faceta i ma byc bogaty
                            Ma miec Ferrari - za cash nie na raty
                            Duze mieszkanie, a najlepiej willę
                            Ma mnie wciąz sluchac, nie tylko
                            przez w chwilę
                            Ma mnie zadowalac kiedy mam ochotę
                            Sniadanie mi robic - nie tylko sobotę
                            Oglądac romansy, bizuterię kupic
                            W zyciu mym nie będzie mogl się nigdy upic
                            Nie chce nigdy widziec jego wlasnej matki
                            Ja wydaję kasę - on placi podatki
                            On nie ma kolegow - ja mam koleżanki
                            Kont ma miec on wiele - okoliczne banki
                            Zlotych kart bez liku, czekow co nie miara
                            Jak mi to zalatwisz - wzrosnie moja wiara

Modlitwa wieczorna faceta
                            Panie moj daj mi gluchoniemą nimfomankę z duzym kontem w
                            banku. Ma byc wlascicielką sklepu monopolowego i miec wlasny
                            jacht i napalone kolezanki nimfomanki.
                            Wiem ze to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi

Król Artur wyjeżdżał na krucjatę i postanowił, że kupi swej żonie pas cnoty.
                            Poszedł do kowala, a ten mówi, że ma najnowszy krzyk mody - pas z gilotynką!
                            Więc kupił go Artur, założył żonie, zabrał klucz i pojechał.
                            Po paru latach wrócił i oczywiście chciał sprawdzić rycerzy okrągłego stołu, czy
                            nie uwiedli mu żony. Postawił ich w rzędzie i kazał spuścić spodnie: 11 miało
                            obcięte filutki, wyjątkiem był Lancelot... Król załamany:
                            - Moi wspaniali rycerze okazali się bandą hołoty! Na nikogo dziś nie można liczyć!
                            Tylko Ty - wierny Lancelocie mi się ostałeś... - i spojrzał wyczekująco na Lancelota, by
                            ten coś powiedział.
                            Lecz Lancelot milczał...
                            Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
                            Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• bogdan66
                              Classic
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 29

A może ktoś chce kupić zabytkową o1 z 1900 r http://moto.gratka.pl/tresc/skoda-oc...bf9b607e4f&s=1
                              Skodzinka L&K skradziona 07.08.2009 w Łodzi EL 5270T

Komentarz

• hubert78
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 1576

Zamieszczone przez bogdan66
                                A może ktoś chce kupić zabytkową o1 z 1900 r http://moto.gratka.pl/tresc/skoda-oc...bf9b607e4f&s=1
                                No to faktycznie okazja !!!!!!! wychodzi na to że samochód robił mniej jak 100 km rocznie
                                czyli trochę ponad 10 km tygodniowo hmmmmmmmm niezła okazja

Komentarz

• hankasz7
                                  L&K
                                  S_OCP Member
                                  • 2007
                                  • 1097

Mlody malzonek do swiezo poslubionej pieknej zony:
                                  -Tak cie kocham,ze az brakuje mi slow ,zeby wyrazic swoje uczucia!
                                  -Najwazniejsze zeby nie zabraklo ci pieniedzy!

Dwaj mali chlopcy stoja przed kosciolem,z ktorego wychodza nowozency.Jeden mowi do drugiego:
                                  Zobaczysz,jaka teraz bedzie draka!
                                  Podbiega do pana mlodego i wola:
                                  -Tato,tato!...

Desperat skoczyl z mostu do rzeki.Mlody,dzielny zolnierz rzucil sie na ratunek i wyciagnal tonacego .Wtedy niedoszly topielec wszedl na drzewo i sie powiesil.
                                  -Dlaczego pan mu nie przeszkodzil?-pytaja zolnierza.
                                  -Myslalem, ze on chce sie wysuszyc..

Dermatolog wyjaśnia przyczyny łysienia:
                                  - Jeśli pacjent łysieje od czoła - to od myślenia.
                                  - Jeśli od czubka głowy - to od seksu.
                                  - Jeśli i tu i tu - to od myślenia o seksie.

W czasie wizyty u dentysty dzwoni komórka pacjentki, która nie może rozmawiać. Kobitka bezradna. Dentysta w końcu się zlitował. Bierze komórkę:
                                  - Halo... Kto mówi?
                                  - Jak kto, kto mówi?! MĄŻ!
                                  - Aaaa... Mąż... OK., zaraz kończymy.... Żona tylko wypluje i natychmiast oddzwoni.
                                  Piszę poprawnie po polsku.
                                  Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• S3 CHRIS
                                    Elegance
                                    • 2006
                                    • 979
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Pijaczek zakręcił się przypadkiem na cmentarzu. Zauważył grabarza,
                                    zajętego swoją praca i postanowił go dla żartu przestraszyć. Podszedł
                                    do niego od tylu i wrzasnął:
                                    - "BUUUUAAAAAAA!!!!!!!!"
                                    Grabarz ani drgnął, nawet sie nie odwrócił i kontynuował swoją pracę.
                                    Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza
                                    teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemię
                                    nieprzytomny. Pochyla sie nad nim grabarz i grożąc palcem mówi:
                                    - "Straszymy, biegamy, skaczemy, bawimy się ... ale za bramę nie
                                    wychodzimyyyy!"

Komentarz

• Jacomelli
                                      Rider
                                      S_OCP Member
                                      • 2008
                                      • 501

Żona wróciła od fryzjera, ubrała się w najlepszą sukienkę i tak pokazała się
                                      mężowi:
                                      - I co o mnie sądzisz?
                                      - Szczerze?
                                      - Szczerze.
                                      - Jesteś plotkara i źle gotujesz.

Podczas kontroli poirytowany gliniarz zwraca się do kierowcy malucha:
                                      - mógłby pan nie mlaskać kiedy pan ze mną rozmawia?
                                      - to nie ja, to rdza
                                      Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                                      Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• mdo1
                                        Rider
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 441

wchodzimy sobie na wp

wybieramy wycene aut w dziale moto

Nowości motoryzacyjne, premiery nowych modeli, galerie, filmy i testy samochodów - Bądź na bieżąco dzięki portalowi motoryzacyjnemu moto.wp.pl

wyceniamy auto, po dojsciu do konca poproszeni jestesmy o wyslanie sms'a za jedyne 11 zl i wpisanie otrzymanego kodu

niezrazeni tym żądaniem wpisujemy po prostu - "mam was w dupie", czy cos podobnego, dowolnie - ale tworczo!
                                        i juz mozemy sie cieszyc nasza wycena,
                                        nie wiem ile podziala, bo wlasnie to odkrylem, a pewnie zablokuja szybko - bo sie juz roznosi po necie

Komentarz

• Andrev3
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 6116

jeszcze działa
                                          RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• ViRuE
                                            Rider
                                            • 2007
                                            • 358

Hmm no to bardzo ciekawe ;D

Komentarz

• peter174
                                              Ambiente
                                              • 2006
                                              • 189
                                              • Seat
                                              • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

hehehe dobre ... smiga póki co
                                              >>>Klub Seat Ibiza Polska<<<

Komentarz

• Qulek
                                                RS
                                                • 2005
                                                • 1630
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                                                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Potwierdzam działa.. Moje uno z 1998 z 40kkm przebiegu jest warte 3,200
                                                BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• thommeck
                                                  Drive
                                                  • 2008
                                                  • 49

Hehhe, moja skodzinka 14 tys. Ktos chce?

Komentarz

Pracuję...