Moja maszynaka 95250 czyli w ciągu 4 miesiecy stracił 12750
czyli 106 złoty dziennie :shock: ja p.... załamka :evil:
nie ma to jak inwestowac w autko , traci jak fundusze
nie ma to jak inwestowac w autko , traci jak fundusze
bo w auto sie nie inwestuje
ktos powiedzial kiedys - "kupuj najdrozszy dom na jaki mozesz sobie pozwolic i najtansze auto w jakim sie mozesz pokazac"
i imho, chyba jest w tym troche racji
Policjanci z Sosnowca zatrzymali pijanego kierowcę, który wcześniej przyszedł na komendę i poprosił o badanie alkomatem.
Daniel D. zgłosił się na komendę w niedzielę przed południem. 23-latek poprosił o badanie alkomatem. Tłumaczył, że dzień wcześniej pił alkohol i nie jest pewien, czy może bez obaw usiąść za kierownicą. Alkomat pokazał 0,53 promila.
Po badaniu mężczyzna podziękował za informację, wyszedł z budynku i odjechał swoją skodą. Widząc to przez okno, policjanci wsiedli do radiowozu i ruszyli za nim w pościg. Kierowcę zatrzymali nieopodal komisariatu, był bardzo zaskoczony.- Tłumaczył, że nie zrozumiał tego, co wcześniej usłyszał - mówi mł. asp. Michta.
Daniel D. stracił prawo jazdy i trafił do policyjnego aresztu. Grozi mu grzywna i do dwóch lat pozbawienia wolności.
Najnowsze informacje, przydatne porady, ciekawe historie, ważne wiadomości z kraju i ze świata. Tematy ważne dla każdego. Dowiedz się co z Twoją emeryturą, gdzie jechać na wakacje lub jak uprawiać rośliny domowe. Wszystko co może Cię zainteresować znajdziesz w serwisie Buzz.Gazeta.pl
President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Andrev3, ja swoja kupilem za 13500 z ubezpieczeniem i zwolnieniem z podatku. Do tego tablic nie musialem wymieniac, wiec nie zaluje, na razie nie planuje sprzedawac, bo to swietny samochod jest:-). Troche OT, ale napiszesz mi na priv jak osiagnales w tym silniku to co masz w stopce?
Spotyka sie Beduin na pustyni z białym. Biały ma papugę na ramieniu, a Beduin węża wokół szyi.
- Te, biały... - mówi Beduin - coś ty za jeden?
- Polak.
- Słyszałem, że wy tam nieźle chlejecie w tej Polsce.
- A napijemy się od czasu do czasu
- A napijesz się jednego?
- Napiję się!
- Ale wiesz, to taki ciepły bimberek, z bukłaka...
- Dawaj!
Wypił jednego i nic. Beduin nie wierzy i pyta:
- A drugiego wypijesz?
- Wypiję!
Nalał. Polak wypił i nic.
- A trzeciego wypijesz?
- Wypiję!
Nalał. Polak wypił i tylko rękawem otarł gębę...
- A czwartego!?
Zniecierpliwiona papuga Polaka na to:
- I czwartego, i piątego, i wpierdol dostaniesz, i tego robaka też Ci zjemy...
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
Żona wraca z zakupów i mówi do siedzącego przed telewizorem męża:
- Kochanie czy wiesz jak wygląda pomięte 100 zł ?
Mąż zdziwiony:
- Nie wiem.
Żona wyjmuje z portfela banknot 100-złotowy, gniecie go i pokazuje mężowi.
- A wiesz jak wygląda pomięte 200 zł ?
Mąż:
- Nie wiem.
Sytuacja się powtarza. Żona wyjmuje z portfela banknot 200-złotowy, gniecie go i pokazuje mężowi.
- Kochanie a wiesz jak wygląda pomięte 50 tys. zł ?
- Nie ?!
- To zajrzyj do garażu....
Jak wygląda optymalny piłkarski Dream Team?
W ataku żydzi, nikt ich nie będzie prześladował. W środku pola murzyni, Chińczycy, Arabowie . Gra nabierze przez to kolorów. W obronie geje. Będą naciskać z tyłu... A w bramce 60 letnia zakonnica. Bo jeszcze w życiu żadnego nie wpuściła.
była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Po 40 latach małżeństwa przyjrzałem się mojej żonie:
- Kochanie, 40 lat temu mieliśmy tanie mieszkanie, tani samochód,spaliśmy
na sofie i oglądaliśmy TV w 10-calowym, czarnobiałym telewizorze, ale za to, co noc spałem z cudowną 25-letnią dziewczyną.
Teraz mam dom za 500000 dolarów, samochód za 45000 dolarów, duże
łóżko i telewizor plazmowy, ale sypiam z 65-letnią kobietą. Wydaje mi się
więc, że nie wywiązujesz się z naszej umowy ...
Na to moja żona, która nigdy nie traci zimnej krwi:
- Kochanie! Znajdź sobie cudowną 25-letnią dziewczynę, a ja
sprawię, że znowu będziesz mieszkał w tanim mieszkaniu, jeździł tanim
samochodem, spał na sofie i oglądał TV w 10-calowym, czarno-białym telewizorze!
Co się dzieje podczas wytrysku przedstawione od środka w humorystyczny sposób ;)Fragment filmu "Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o seksie, ale baliście si...
Komentarz