Zamieszczone przez Garret
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Komentarz
-
-
arturas03, :shock: MEGA szacun dla tych kolesi !OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
arturas03, czyżbyś był z branży tym podobnych ? :lol: ZTCW w MON słabo toleruje się służbowe wygłupy ale prywatnie... sam na bungee sobie podskoczyłem jak żona nie widziała ale to nie to samo...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Pamiętam jak tuż przed moim pierwszym skokiem koledze skaczącemu przedemną zrobił się kalafior ze spadochronu i ledwo z tego wyszedł, a koleżankę zniosło na parking samochodowy i wylądowała między busem a osobówką. Kolega wylądował szczęśliwie, koleżanka w szpitalu z nogą w gipsie, a ja z mieszanymi uczuciami wsiadałem do samolotu zastanawiając się czy aby na pewno jestem normalny. Za pierwszym razem wylądowałem w lesie na ledwo wygaszonym ognisku i mimo to polazłem z powrotem do samolotu aby skoczyć jeszcze raz. Tym razem byłem już pewny, że jestem porąbany... I tak mi już pozostało do dzisiaj :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerarturas03, czyżbyś był z branży tym podobnych ? :lol: ZTCW w MON słabo toleruje się służbowe wygłupy ale prywatnie... sam na bungee sobie podskoczyłem jak żona nie widziała ale to nie to samo...
Mówi, że wciąż ma adrenalinę, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, kiedy widzę jak kolesie skaczą z wrzaskiem, a ona...raz przodem....raz tyłem... ręce rozłożone i jak w podręczniku
ps. ja się wysokości boję, więc w tandemie nie skoczymybyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
pleban, Chyba mylisz adrenalinę ze strachem.
Choć nie skakałem (kiedyś spróbuje) (raz z wieży zamkowej zjechałem na linie) to jednak przyrównam odczucie które ciągnie do skakania do czegoś innego mianowicie do odczucia (adrenaliny) szybkiej jazdy autem. W moim życiu udało mi się jechać z prędkością przekraczającą 300km/h i zapewniam że choć na każdym kroku słyszy się że prędkość zabija że znów był śmiertelny wypadek to ja chętnie co jakiś czas powtarzam szybką przejażdżkę w celu odczucia adrenaliny (jak by kto pytał to nie własnym autem i nie na polskich drogach - a dzięki temu też nie wariuje na drodze (średnie spalanie 3.9l to u mnie częsty widok) bo mi wystarcza to raz na jakiś czas)
Test na spostrzegawczość:
Znak widoczny na tym filmie z prawej strony:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
wygląda tak:
czy tak:
Efekt widoczny w nocy na niektórych znakach i to nie jest przekłamanie kamery tylko tak ten znak wygląda w nocy.
EDIT: Był już SLR przyszła kolej na Astona Martina DB9 :cry:
TVN Warszawa to portal zawierający zawsze aktualne wiadomości z Warszawy. Lokalne wiadomości, artykuły, wideo i zdjęcia z życia Warszawy. Sprawdź nas!
O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
hsurim, i tak to już u Nas w tej Polsce jest...taki złodziejom nic nie moga zrobić a jak ktoś z supermarketu ukradnie bułkę bo nie ma na jedzenie to go do więzienia. Żal poprostu....Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
[scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]
Komentarz
-
-
Czesiek od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka
> i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego
faceta
> ubranego w biały szlafrok.
> - Co ty do k... nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś?
-
> zapytał faceta.
> - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie -
> odpowiedział nieznajomy.
> - Że co??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na
to
> jeszcze za młody! Chcę atychmiast wrócić na Ziemię!
> - To nie takie proste Cześku- odpowiedział święty Piotr- Możesz
wrócić na
> Ziemię ale będziesz mieszkał na wsi.
> -OK - powiedział Czesiek
> -Aleeee.... kontynuował Św.Piotr - musisz wybrać pod jaką postacią
możesz
> powrócić na Ziemię. Możesz być psem, kurą, owcą lub koniem. Wybór
należy do
> ciebie
> Facet pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie koniem
jest
> bardzo męczące. Pies na wsi też nie ma łatwego życia, najczęściej
jest
> uwiązany na łańcuchu. Owca - nie, to nie dla mnie- pomyślał Czesiek,
a
> życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie
z
> kogutem może być nawet ciekawe.
> - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział.
> W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie
upierzonej
> kury. Wtedy podszedł do niego kogut.
> - Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi
Św.Piotr -
> powiedział kogut - Jak ci się podoba bycie kurą?
> - No na razie jest OK, a Ty też byłeś w poprzednim wcieleniu
człowiekiem?
> - Ja byłam 28-letnią dziewczyną , a teraz muszę nosić tę kogucią
powłokę.
> W tym momencie Czesiek poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.
> - Ale mam dziwne uczucie, czuję że coś mi zaraz rozerwie kuper
> - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - powiedział kogut.
> - Jak mam to zrobić?
> - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz.
> Czesiek zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlust i
jajko
> było już na ziemi.
> - Wow to było zajebiste - powiedział Czesiek. Zagdakał jeszcze raz,
zaparł
> się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał
usłyszał
> krzyk swojej żony :
> - Czesiek co ty k... robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!
Komentarz
-
-
Jest sobie starsze małżeństwo. Nie zabardzo układa im się w łóżku. Stary z wiekiem, zupełnie stracił ochote na sex.
Żona biegnie do seksuologa :
- Panie doktorze, mój mąż od kilku lat wogóle nie ma ochoty na współżycie, co moge zrobić?
- A niech wykorzysta pani element zaskoczenia. Kiedy mąż będzie wchodził do domu, niech pani powita go naprzykład wypiętym, nagim tyłkiem.
Żona patrzy cały dzień przez okno i wypatruje męża. Kiedy zobaczyła, że mąż już się zbliża, ściągnęła majtki i wypięła nagi tyłek przed drzwiam.
Mąż otwiera drzwi, zaczyna krzyczeć i ucieka w popłochu.
Wbiega do baru i mówi :
- Barman! setke
za chwile
- Barman! jeszcze jedną setke
- Oj panie kowalski ! co pan tak pijesz ? stało się coś.
- W moim domu jest Troll
- Jaki znowu Troll ?
- No najprawdziwszy Troll. Sznyta przez całą morde, broda po kolana i jeszcze sie jebany ślini.
Załamana blondynka stoi przy rozbitym aucie:
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Jaś wrócił ujarany do domu. Stwierdził, że schowa się przed starymi, żeby go nie zobaczyli w takim stanie. Biegnie do kuchni, uchyla lekko drzwi patrzy, a tam stary siedzi! Zamyka i myśli "skoro stary siedzi w kuchni to na pewno nie ma go w moim pokoju". No to Jasiu biegiem do swojego pokoju, uchyla lekko drzwi, patrzy, a tam stary siedzi! Myśli "skoro stary siedzi w kuchni i w moim pokoju to na pewno nie ma go w sypialni". Jasiu biegnie do sypialni uchyla lekko drzwi, patrzy, a tam stary siedzi! Nagle słyszy głos "jeszcze raz gnoju otworzysz drzwi do kibla to Cię zajebe!" :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Puk, puk.
- Kto tam?
- Lotny patrol katechetyczny do walki z ateizmem!
- Nie wierzę!
- My właśnie w tej sprawie...
Trzy wampiry grają w karty. Nagle jeden wyskakuje. Wraca za pół godziny cały zakrwawiony, bez dwóch zębów lekko dyszy. Tamci sie go pytają:
- Ty, gdzie ty byłeś?
On na to:
- Pamiętacie tą wioskę na północy?? Wszystkich wyrżnąłem!!
Grają dalej. Nagle drugi wyskakuje. Wraca z godzinę cały we krwi, bez czterech zębów, głęboko oddycha ze zmęczenia. Tamci sie go pytają:
- Gdzieś ty był??
A on na to:
- Pamiętacie to miasto na południu?? Nikt nie przeżył!!
Grają dalej. Nagle wyskoczył trzeci. Wraca za dwie minuty zalany krwią, Bez zębów i taki zmęczony, że oddechu nie może złapać. Tamci sie go pytają:
- A gdzie ty byłeś??
A on na to:
- Wyjebałem sie na schodach!!!Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
UWAGA !!! Nie parskać na monitor !!!
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz