Może ktoś potrzebuje woła roboczego LT 28 2,5 TDI
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Intrygujacy opis sprzedawanego mondeo
czesc,
przegladam sobie ogloszenia i znalazlem cos takiego:
prosze zwroccie uwage na opis - na podkreslony fragment ;-)
Ford Mondeo 2.0 benzyna, 2002 rok !!! 8 poduszek powietrznych razem z kurtynami, ABS, autoalarm, centralny zamek, elektryczne lusterka, elektryczne szyby przednie, klimatyzacja, lakier metallic, wspomaganie kierownicy.Drobne uszkodzenia widoczne na zdjęciach - jakiś pajac uderzył na parkingu i uciekł - nic poważnego.Lekko pęknięta jest deska rozdzielcza (ostatnie zdjęcie) - tak już kupiłem i nie jest to efekt wypadku, tylko uderzenia siekierą przez jakiegoś wariata. Nie mam nic do ukrycia
jak uderzona jest deska rozdzielcza siekiera???? SIEKIERA?!?!?!!?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dylan80atrzcie, jak na każdym kroku prubóją nas oskubac....... ktos tam chyba nie potrafi liczyć, ale myśle, ze paluchy maczał w tym sam sklep jak i dostawca ..... przyjrzyjcie się zdjęciom , policzcie i porównajcie..... żeby było śmieszniej, produkty umieszczone zaraz koło siebie jak widać na zdjęciu nr 1.
idealny przykład,dlaczego nie ufamy sobie na wzajem :evil:
Czy to nasza natura ,polaka kombinatora ,czy znak czasów ? :shock:
zaczyna się na zupkach , potem wałki na samochodach ,plus banki ze swoimi super lokatami i kredytami ,plus telewizyjny misz masz, i mamy ..... "klienta " który za TO zapłaci
dokąd zmierzamy ...? :shock: , bo IMO , tak jak w tym porównaniu rok 1977 VS 2010 zamiast się rozwijać ,cofamy się w rozwoju :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Lekko pęknięta jest deska rozdzielcza (ostatnie zdjęcie) - tak już kupiłem i nie jest to efekt wypadku, tylko uderzenia siekierą przez jakiegoś wariata. Nie mam nic do ukryciaW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blach9http://www.smog.pl/wideo/32788/151_kilometrow_w_51_minut/
naprawde mocne :twisted:
no ale na 1.37 by się pięknie wlepił w tego berlingo :P
[ Dodano: Nie 07 Lut, 10 11:44 ]
mój kompletny jedyny i niepowtarzalny idol:
:lol: :lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bVtGHv8pY_U&feature=player_embedded#[/youtube]
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować.
Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura:
- No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę.
- Jedną, szefie.
- Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował?
- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.
Szefa zatkało.
- Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?!
- No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby...
- Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?
- Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę.
- I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?!
- Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby...
...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguellomój kompletny jedyny i niepowtarzalny idol:
Coś dla studentów:
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał
więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy
piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci
polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci
polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją
dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!
Studenci wybrali się na egzamin. Czekają pod drzwiami sali, nudziło im
się więc zaczęli się bawić indeksami - czyj indeks zatrzyma się bliżej
ściany. Tylko że jednemu to nie wyszło zbyt dobrze, bo zamiast w ścianę
trafił indeksem pod drzwi, i do sali w której siedział egzaminator.
Przeraził się okrutnie, ale za chwilę indeks wyleciał z powrotem.
Otwiera, patrzy, a tu ocena z egzaminu: 4.0 Ucieszył się, no więc
koledzy postanowili wrzucać dalej. Kolejny dostał 3.5, następny 3.0. W
tym momencie zaczęli się zastanawiać... Kolejna ocena wydawała się dosyć
jednoznaczna (2.5 nie wchodziło w grę). Wreszcie jeden postanowił
zaryzykować. Wrzuca indeks... Czeka... Nagle otwierają się drzwi, staje
w nich egzaminator:
- Piątka za odwagę!
i stare dobre mp3
Pani Potrzeba!
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Czaruś "Koks"
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
laweta (8 czinkłeczento)
M1 do wynajęcia
Komentarz
-
-
było??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L5N7R9Wbe_E[/youtube]...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
przemek88, dobry skubaniec :diabelski_usmiech...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
pato.TDi, na rajdach jakoś mistrza nie widać :P...nie ma to jak Octavia :drive:
Komentarz
-
-
Rudd, W większości to amerykanie :P.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hunterpato.TDi, na rajdach jakoś mistrza nie widać :P
w USA mają swoje rajdy, np. Rally America series, w których Ken Block bierze udział.
W tym sezonie będzie ujeżdżał Forda Fiestę
Daftar Pkv games resmi dengan ragam permainan terbaik seperti judi qq online, bandarq dan dominoqq terpercaya banyak keunggulan.
a tu masz zawody X-Games gdzie rywalizował ze św. pamięci Colinem
Mnie osobiście jego styl jazdy przypomina wielkiego Colina :diabelski_usmiechGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
Komentarz