130km/h pod prąd! :shock:
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Czym się różni prezydent od wódki ?
wódka nie spada z nieba
Zdarzył się wypadek samochód potrącił staruszkę, wezwano policje. Policjant stwierdził że staruszka jeszcze żyje, więc się jej mówi:
-Babciu potrzebujecie doktora
na co babcia
-Nie księdza
na co policjant odpowiada
-Babciu potrzebujecie lekarza, a nie księdza
-Synku ja chce księdza
na co policjant oburzony
Babciu skąd ci wezmę księdza
na co babcia odpowiada spokojnie
To już ich nie wozicie w bagażniku
Pani w szkole zorganizowala taka zabawe. Polegala na tym ze pani powie jakis cytat a to dziecko ktore odgadnie nie przychodzi nastepnego dnia do szkoly. zaczela sie zabawa i pani mowi: -
I have a dream.
zglasza sie malgosia i dumnie mowi ze to byl Martin Luter King bo ona jest zydowka i wie takie rzeczy odpowiedz byla poprawna zatem malgosia jutro ma wolne. nastepnie padl taki cytat:
- Ich bin ein Berliner zglasza sie grzesio i mowi ze to wypowiedzial Kennedy bo on wie takie rzeczy bo jest Zydem. maly Jasio tez sie zglaszal ale byli szybsi od niego. w koncu Jasio nie wytrzymal i mowi:
- Zydzi do gazu. w klasie cisza a pani pyta sie: kto to powiedzial a Jasio wstaje i kieruje sie do wyjscia i mowi: - Adolf Hitler i do zobaczenia pojutrze
Trzech gości po wypadku samochodowym spotkało się u bram niebios. Jakoś smętnie po sobie popatrzyli i jeden z nich zaczął rozmowę:
-Zapomnijmy o tym wypadku, bo teraz już nie mamy na to wpływu. Powiedzcie może, co chcielibyście, aby ludzie o was mówili...?
Na co pierwszy - Ja bym chciał, żeby mnie zapamiętali jako wspaniałego ojca i męża, oraz zaradnego lekarza, w końcu wymyśliłem lek blokujący hiv. A ty?
-A ja bym chciał, żeby o mnie mówiono jak o wielkim człowieku, żeby pamiętali jak się zasłużyłem dla naszego kraju jako polityk.
Po czym patrzą na trzeciego i pytają go "a ty?"
-A ja bym chciał żeby ktoś z nich powiedział "czekajcie, wyczuwam puls, on się rusza!"
Komentarz
-
-
sprzęcik z PRL
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
pełna wersja
Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000
Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
[scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]
Komentarz
-
-
Niezbyt to do humoru pasuje, ale widzieliście tego kretyna - http://www.onet.tv/26-wykroczen-w-ki...#m=6980711,c=1obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Niezbyt to do humoru pasuje, ale widzieliście tego kretyna - http://www.onet.tv/26-wykroczen-w-ki...#m=6980711,c=1
Komentarz
-
-
Dailymotion est plus qu’une application vidéo, c’est une conversation visuelle en mouvement qui repose sur un algorithme unique pensé pour élargir tes horizons.
odcinek 2
Dailymotion est plus qu’une application vidéo, c’est une conversation visuelle en mouvement qui repose sur un algorithme unique pensé pour élargir tes horizons.
Komentarz
-
-
Dawno dawno temu, w bogatym królestwie, żył sobie szczęśliwy król.
Ale jak to bywa, stało się nieszczęście, i królowi zrobił się straszny wrzód na penisie. Nic nie dało wyciskanie, okłady. Król wzywał medyków z całego królestwa, ale żaden nie potrafił pomóc. W końcu wezwano starego znachora, który orzekł, iż króla może uzdrowić jedynie stosunek ze stuletnią dziewicą. Król rozesłał gońców. Nie wracali przez miesiąc, dwa, trzy... rok... w końcu po dwóch latach wrócił goniec, prowadząc stuletnią dziewicę. Król przespał się z nią, i po paru dniach wyzdrowiał.
Wypijmy więc za zdrowie pradawnych znachorów, którzy wieki temu znali dobroczynną działalność zawartej w grzybach penicyliny.
W barze na szczycie wieżowca siedzi facet. Zamawia tequile, wypija ja jednym haustem, podbiega do okna i... wyskakuje. Ku zdumieniu wszystkich po paru minutach znowu staje w drzwiach baru. Od stolika wstaje inny facet, podbiega do niego i pyta:
- Panie! Jak pan to zrobił?! Przecież jesteśmy z dwieście metrów nad ziemią...
- Wie pan co, ta tequila jest jakaś dziwna, wypijam ją, skaczę, pędzę ku ziemi i jakiś metr przed nią hamuje i ląduję miękko. Proszę zobaczyć... Rzeczywiście, jak powiedział, tak zrobił. Jego rozmówca zaszokowany postanawia zrobić to samo. Wypija tequile, skacze przez okno i...ginie na miejscu.
Wtedy barman, przecierający leniwie szklankę mówi do pierwszego faceta:
- Wiesz Superman, jak popijesz to niezły z ciebie kutas
Dwaj wiejscy idioci spotykają się na drodze. Jeden z nich trzyma w dłoni reklamówkę z napisem "kurczaki".
- Hej, jeśli odgadnę, ile niesiesz kurczaków, dasz mi jednego z nich?
- Jeżeli odgadniesz, to dam ci oba.
- No dobra. Hmm...pięć?
Karol i Hela spędzają powtórny miodowy miesiąc, na uczczenie 40. rocznicy ślubu. Lecą sobie do Australii. Nagle głos pilota:
- Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Karol drapie się w głowę i mówi do Heli:
- Kochanie, opłaciłaś rachunki za mieszkanie?
- Tak najmilszy, uregulowałam tuż przed wyjazdem.
- A za telefony?
- Też zapłaciłam, najdroższy.
Karol myśli, myśli, myśli...
- A ZUS-y nasze popłaciłaś?
- O Boże, kochanie, na śmierć zapomniałam! Och, dowalą nam karę!
Karol caluje ją tak, jak nie całował od lat 30., śmieje się, wrzeszczy jak wariat:
- Przeżyjemy! Znajdą nas! Te skur***** znajdą nas, nawet na końcu świata!
Jaki jest ulubiony samochód terrorystów?
Citroen C4
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 21:10 ]
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 21:27 ]
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 21:38 ]
[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 21:40 ]
Komentarz
-
-
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Kurde .... dla mnie Ci gliniarze powinni jeszcze ordery dostać za utrzymanie sytuacji w ryzach :-) to oczywiście taka ogólnikowa uwaga, bo nie znam szczegółów, ale jak dla mnie pseudokibice powinni być zawsze przed, w trakcie i po meczu traktowani jako uzbrojeni i niebezpieczni i strzelać bez ostrzeżenia - profilaktyka jest tańsza niż leczenie. Z drugiej strony dobrze byłoby, żeby policja była tak odważna nie tylko jak jest ich 100, a kibiców 10szt. Kibole jednak powinni się bać zachowywać publicznie tak, jak się zachowują. Ale jestem np. za organizowanymi ustawkami za miastem, gdzie nikomu innemu poza chętnym uczestnikom, nic się nie może stać chętnie bym popatrzył na to z boku :-)
Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Michał - ten film budzi trochę mieszane uczucia. Z jednej strony przeciętny zjadacz chleba jest przeciwko pseudokibicom i rozróbom na stadionach, z drugije strony ja sam pamiętam swoje młodsze czasy (zwłaszcza w stanie wojennym) gdy najpierw obrywało się w ryło a potem niebieski żądał dowodu osobistego.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jark7Michał - ten film budzi trochę mieszane uczucia. Z jednej strony przeciętny zjadacz chleba jest przeciwko pseudokibicom i rozróbom na stadionach, z drugije strony ja sam pamiętam swoje młodsze czasy (zwłaszcza w stanie wojennym) gdy najpierw obrywało się w ryło a potem niebieski żądał dowodu osobistego.
Pozdrawiam
Mam bardzo radykalne zdanie na temat uprawnień policji i sprawdziło się to w NY. Oczywiście też zdaję sobie sprawę, że "policjant też człowiek" i nie wiadomo jak on zinterpretuje słowo "prewencja", ale to już inna dyskusjaPozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz