Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

greszczyn, ciii to tajemnica

Komentarz

• Tymon
      RS
      • 2004
      • 2970

Grzaniec ciąg dalszy....
      Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
      Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
      BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• greszczyn
        Elegance
        • 2005
        • 893
        • Nissan

Panie i Panowie , to co.... , czwartkowym zwyczajem :hura imprę czas zacząć :diabelski_usmiech .Rozpocząłem rozgrzewanie trzewi , "wódką na myszach" :spin: ,bo mój termometr znowu dostał szajby - 18 C , a podobno miało się ocieplić :klnie:

Komentarz

• henio
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 631

No mi gardełko przeszło , i dzieci śpią :P więc możemy trochę popić :wink: .O czym pogadamy?

Komentarz

• greszczyn
            Elegance
            • 2005
            • 893
            • Nissan

Off topic , to o wszystkim . Byle byśmy , za bardzo się nie rozkręcili , bo ban-ana mozna dostać uchar .... To wybory kiedy będą ?

No ni ...iieeee , żartowałem z tymi wyborami , bo temat stary , odgrzewam powyborczego pażdziernikowego kotleta .

No nie wiem ...... ? Oglądał ktoś w tvn "super-turbo " , prog. o najgorszych kierowcach w Wielkiej Brytanii , jakieś komentarze . . . . .?

Komentarz

• Arek
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 3143

Panowie wasze zdrowie
              -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• Tymon
                RS
                • 2004
                • 2970

Panowie zacząłem od grzańca... a wypiłem u Lucka flache...bania :| :lol: , co lepsze bez Lucka, tylko z przyjacielem co do Stanow odlatuje
                Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
                Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
                BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• henio
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2005
                  • 631

No niestety dziecko wczoraj wstało i nie dosiadłem się do was.Fajnie było być kawalerem... :cry: k

Komentarz

• Doodeck
                    Drive
                    • 2005
                    • 60

Piątek po południu sprzyja "myszówce" - wreszcie odreaguję całotygodniowy kieracik :diabelski_usmiech

PS. Zwracam niektórym szanownym współforumowiczom uwagę, że piszemy "NA POHYBEL"
                    Dwuoctaviusz
                    starsza O1 1,8 `98 + LPG
                    i nowsza O2 1,6 `08

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

Doodeck, a ja nie moge jeszcze o 23 jade pożone :cry:

Komentarz

• Qulek
                        RS
                        • 2005
                        • 1630
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Żubr występuje w Kielcach.. nawet trzy żubry.. :szeroki_usmiech Zdrówko... k
                        BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Arek
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2005
                          • 3143

Lech i Harnaś pojechali do Zywca polowac na Żubry...Będzie sie działo....
                          Piątek wiec panowie grzechem jest siedziec tak na sucho :-) ZdRóWko OCP
                          -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• djczas
                            RS
                            • 2005
                            • 9612

jjesli chodzi o okrutnośc to może bysmy coś w wiekszym gronie live wciągneli % na spoceie w górach np: wyciąg ze śliwek

Komentarz

• henio
                              Rider
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 631

tyle ze ja pepsi grzane
                              Pepsi wypłukuje kości, a piwko daje powera :diabelski_usmiech k

Komentarz

• djczas
                                RS
                                • 2005
                                • 9612

henio, ja juz dawno nie mam kości :szeroki_usmiech

Komentarz

• henio
                                  Rider
                                  S_OCP Member
                                  • 2005
                                  • 631

Rozumiem że już wypłukane , ale piwka chyba możesz się ze mną dziś napić

Komentarz

• djczas
                                    RS
                                    • 2005
                                    • 9612

moge tyle ż bardzo nisko alkocholowego

Komentarz

• henio
                                      Rider
                                      S_OCP Member
                                      • 2005
                                      • 631

Czemu? Ja piwko , niańczę małego i przy kompie popijam w między czasie(wirtualnie :diabelski_usmiech )Pewnie masz jutro wyjazd , lub chory.

[ Dodano: Sob 28 Sty, 06 22:24 ]
                                      Dopiero dowiedziałem się o tragedii w Chorzowie, i aż głupio pić.Kończe piwkii i życzę dobrej nocy wszystkim.

Komentarz

• Maicroft
                                        Moderator
                                        S_OCP MemberModeratorr
                                        • 2004
                                        • 25757
                                        • Audi

Tylko ja nie wiem czemu oni mowia o Chorzowie, przeciez te targi z tego co widze na zdjeciach odbywaja sie w Katowicach niedaleko TVP.

Zawalila sie chyba najwieksza hala. Obok stoi nowa wybudowana jakies 5-6lat temu i predzej bym powiedzial, ze ona sie rozwali niz ta starsza. Pamietam jak ta nowa wystawili i przyszla odwilz, staly wiadra i lapali wode z dachu.

Nie zmienia to faktu, ze szkoda ludzi na te wystawy przyjezdzaja ludzie z calej Polski.
                                        Spritmonitor.de

Komentarz

• henio
                                          Rider
                                          S_OCP Member
                                          • 2005
                                          • 631

Nie zmienia to faktu, ze szkoda ludzi na te wystawy przyjezdzaja ludzie z calej Polski.
                                          I świata.

Komentarz

• djczas
                                            RS
                                            • 2005
                                            • 9612

i co z tego może wydam sie szorstki ale jak by nie głupota administratora to do tej tragedi by nie doszło ten snieg na dachu zalegał już od kilku ładnych tygodni. Dla oszczedzenia kilku złotych poświęcon ponad 65 osób

Komentarz

• Maicroft
                                              Moderator
                                              S_OCP MemberModeratorr
                                              • 2004
                                              • 25757
                                              • Audi

Dopiero teraz jak pokazali z lotu ptaka to zobaczylem ktora to hala upadla. To wlasnie ta o ktorej mowilem, ona wlasnie stoi tak z 5-6lat byla otwarta pamietam przed zima, albo w zimie i od poczatku wychodzily jej niedorobki.
                                              Spritmonitor.de

Komentarz

• MiKruS
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2004
                                                • 7976

Tragedia jest straszna, ale jak patrze co wyprawiają PiSiaki, to mnie cos trafia. Przypominaja mi sie najgorsze czasy i najbardziej prymitywne praktyki wladzy ludowej - jak I-szy Sekretarz jechal na miejsce jakiegos "medialnego" wypadku i nadzorowal całą akcje - jakby sie qwa na tym znał...
                                                Do tego te gesty z przynawaniem milionow dla ofiar + renty specjalne + juz jutro ZUS bedzie w trybie pilnym wyplacal rodzinom zasilki pogrzebowe.
                                                I te wszystkie decyzje juz w kilka godzin po wypadku.

No prosze - czyli teraz PiSiaki decyduja kto jest obywatelem kategorii A, a kto kategorii B. Przypomne, ze Ci ludzie nie wlaczyli o wolnosc ojczyzny, albo nawet nie zgineli w pracy, tylko podczas ogladania golebii, na tragach. Poszli tam w wiekszosci dla hobby i wlasnej przyjmenosci.
                                                Oczywiscie to nie umniejsza tragedii i nie powoduje, ze im mniej wspolczuje, ale jednak nie rozumiem czym taka tragedia rozni sie np. od karambolu na drodze czy innych tragicznych wypadkow. Czy wtedy rodziny ofiar, tez sa tak traktowane? NIE!
                                                Wyplata zasilku pogrzebowego to psi obowiazek ZUS i wyplaca sie z reguly jeszcze przed pogrzebem, wiec nie wiem skad ten pospiech.
                                                Ofiary i ich rodziny maja ubezpieczenie ZUS, wiec rowniez ewentualne renty. Mogli sie tez ubezpieczyc indywidualne - kazdy ma taka mozliwosc.
                                                Jak zakonczy sie dochodzenie i bedzie wskazany winny, to moga wystapic z powodztwa cywilnego i walczyc o odszkodowanie.
                                                Poza tym to nie byl kataklizm, ze nagle ktos zostal bez srodkow do zycia, bez zywnosci, wody, itd., ze nagle trzeba zbierac srodki, zeby ci ludzie mogli przezyc. Nie, to byl wypadek.

Acha i ta zalosna propaganda sukcesu - wzorowa akcja, super policja, straz, wszyscy super! No jasne, w koncu PiS rzadzi MSWiA, to wszystko przeciez chodzi jak w zegarku...

Do tego jeszcze ten sygnal, ze od teraz wezmiemy sie za dupe wlascicielom marketow. Jest dobry pretekst...

Normalnie PRL mi sie przypomina w kazdym slowie, w kazdym gescie... :evil:

I to wszystko wyrachowana gra pod publiczke tych dwoch kurdupli, ktorzy zamierzaja rozpisac wybory za kilka tygodni.
                                                Mam nadzieje, ze ludzie to jednak widzą i wskazą im nalezne im miejsce w szeregu...

Przepraszam - musialem to napisac.

Oby ranni jak najszybciej wrocili do zdrowia, a rodziny ofiar jak najszybciej odnalazly sily, by dalej zyc. Straszna sprawa...
                                                TDI 205PS

Komentarz

• howard7
                                                  L&K
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2005
                                                  • 1120

Acha i ta zalosna propaganda sukcesu - wzorowa akcja, super policja, straz, wszyscy super!
                                                  nie wiem czy zalosna ale akorat ci ludzie robili co mogli
                                                  ( i moge za to zdanie nawt dostac bana)
                                                  a policja po raz pierwszy według mnie stanela na wysokosci zadania
                                                  i zauwazyli ze nie tylko sa po to by karac kierowcow

a co do reszty to zgadzam sie z kol. MiKruS, em
                                                  SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
                                                  Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców

Komentarz

• MiKruS
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2004
                                                    • 7976

Zamieszczone przez howard7
                                                    nie wiem czy zalosna ale akorat ci ludzie robili co mogli
                                                    ( i moge za to zdanie nawt dostac bana)
                                                    a policja po raz pierwszy według mnie stanela na wysokosci zadania
                                                    i zauwazyli ze nie tylko sa po to by karac kierowcow
                                                    Nie zrozumiales mnie chyba - ja tego nie neguje, ze akcja byla super.
                                                    Chodzi mi o to, ze czyjes poswiecenie i ciezka praca jest tak prymitywnie wykorzystywana do wlasnych, politycznych celów.

Podobal mi sie zreszta prezydent na konferencji - prychal, chrychal, sapał - pełna klasa. Czekalem kiedy zacznie bekać i pierdzieć... :evil:

BTW: Nie wiem o co Ci chodzi z tym banem. :roll:

[ Dodano: Pon Sty 30, 2006 12:31 am ]
                                                    Jeszcze teraz czytam, ze ma byc pogrzeb panstwowy ofiar. Wymiekam - chlopcy urzadzili sobie cyrk z czyjejs tragedii. Trafila im sie okazja lansu i wyciskaja ją jak cytrynke. :x :x :evil: :evil: :x :x

Gnojki.
                                                    TDI 205PS

Komentarz

Pracuję...