A ja chodzę po amerykańskich stronach z aparatami bo chcę sobię kupić lustrzankę bo przyroda mnie wciąga . Heniu hop hop :szeroki_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ZiomalA ja chodzę po amerykańskich stronach z aparatami bo chcę sobię kupić lustrzankę bo przyroda mnie wciąga
Komentarz
-
-
QBA, wiem wiem , chcę kupiić jakiegoś dwuletniego EOS'a , ale kilka lat temu znajomy kupił lustrzankę w stanach (tzn brat mu tam kupił i wysłał) bo różnica cen u nas i u nich była 1000zł , ale trzeba mieć tam kogoś :wink:
henio, ufff , weź chociaż czasem napisz na pw albo na gg i po oddychaj żebym wiedział że żyjesz :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
axpol, Na razie się rozglądam co i w jakich cenach , dzięki jak coś to odezwe się
QBA, powiedz mi przyspieszenie furaka mierzyłeś g-tech'em? pochwal się jak u Ciebie spalanie przy mocnym bucie bo ciekawi nooByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a wiesz co sie dzie po coca coli light i mentosach
jesli nie zajrzyj tu
skutki pica coca coli i odświerzania oddechu :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emilchłopaki skuwam się dzis na maxa.....rozwaliłem się wczoraj na A2.......szefa S500 idzie na złom, 50m barierki ścięta.......poślizg przy 150km/h......
Qtwa...żyję i nic nam się nie stałosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emilpoślizg przy 150km/h......
[ Dodano: Pią 11 Sie, 06 05:10 ]
Zamieszczone przez Emilszefa S500 idzie na złom,były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
będzie niezła afera, okazało się że była plama oleju......wpadliśmy w poślizg jakieś 10km od Strykowa NA PROSTEJ ....... !!!! całe szczęscie nic nie najechało na nas....
Nie było szans wyprowadzić auto, bo zachowywało się jak na lodzie
[ Dodano: Pią 11 Sie, 06 09:27 ]
Zamieszczone przez bernardoEmil grunt, że się Wam nic nie stało - to jest najważniejsze !
dokładnie....ehhhh
no w morde, Emil, to jest powod, zeby sie napic :!: (i troche zwolnic )[/quote]
fakt, że deszczyk lekki popadywał....ale z drugiej strony przy 160 km/h na autostradowej prostej wpaść w poślizg takim czołgiem..... :?
Nic to....nauczka do końca życiaBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
Komentarz