ELM0, ja nie pójdę tylko pojadę. Oczywiście mam szofera :szeroki_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
A mnie skoczył cholesterol i odstawiłem piwo. lacze2
I nie jest, kurde, dobrze.
Mam syndrom odstawienia, wczoraj w nocy śniła mi się koleżanka żony, która pomagała mi w hurtowni piwa wybrać kilka zgrzewek piwa w puszce.... :spin:
Już miałem kupić, kiedy się obudziłem. :roll: :lol:
Mieliście tak ? :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggjakby śniły Ci się białe myszki to byłoby już żle :szeroki_usmiech a w takim wypadku to wszystko w porządku.
Puszki były - pamiętam to - takie jasne, coś jak Kasztelan, ale chyba nie Żywiec... :roll: :wink:
Od 20.12 zero piwa, aż się boję myśleć co może mi się znowu, przyśnić...
ahmed799 koleżanka spoko.... tylko kompletnie nie pijącą.... :niewiem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z Bagienkoleżanka spoko.... tylko kompletnie nie pijącą
Zamieszczone przez Rok z BagienOd 20.12 zero piwa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Szczerze abstynencja nic nie pomaga
Zamieszczone przez ELM0To ja też sobie strzele "Leszka" 8)Zamieszczone przez ELM0koleżanki żony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsanepo 3 dębowych skończonych ok godz. 21 jest szansa, że następnego dnia o 7 rano coś wydmuchasz? :roll:
http://alkomat.cba.pl/ tutaj mniej wiecej mozna sobie coś tam sprawdzić....ale ja zawsze biore duża tolerancje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez ziutsanepo 3 dębowych skończonych ok godz. 21 jest szansa, że następnego dnia o 7 rano coś wydmuchasz? :roll:
a w kwestii internetowych alkomatów to www.kazdypromil.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez ziutsanepo 3 dębowych skończonych ok godz. 21 jest szansa, że następnego dnia o 7 rano coś wydmuchasz? :roll:
http://alkomat.cba.pl/ tutaj mniej wiecej mozna sobie coś tam sprawdzić....ale ja zawsze biore duża tolerancje
...czyli teraz mam śmiertelną dawkę.
...ale czuję się dobrze, a nawet świetnie
...ale nie traktowałbym tego na serio - wyszło mi około dwa w historycznych danych testowych, gdzie według policyjnego alkomatu miałem 0,2 i 0,05
Komentarz
-
Komentarz