A no fakt, ups , juz kilka herbatek sie wypiło , tak czy siak Wasze Zdrowie koledzy , :twisted: :twisted: :diabelski_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
-
-
Absolut vodka - Pozdrawia OCP Wasze zdrowie po raz kolejny"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Sigma_74
ja przestałęm pic, po prostu wlewam w siebie że szok, więc mam prohibicje, no może wczoraj lamke wina do obiadku dla lepszego smaku
[ Dodano: Sob 10 Lut, 07 18:18 ]
dziś sie zapowiada wieczór WHISKY oj będzie się działo, bedzie się działo
[ Dodano: Nie 11 Lut, 07 02:12 ]
i po imprezie, ciekawe jak sie bede czul rano ....
[ Dodano: Nie 11 Lut, 07 20:08 ]
i zas WHISKY pije
Komentarz
-
To dzis i ja coś opije 100 000 km Octavi strzeliło Faxe Rulez :yay: :drive: : :hura-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
kurde blacha, odkad zaczalem pracowac to juz sobie pozwolic nie moge w tygodniu na pare jasnych pelnych, zazdroszcze wam :wink:Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
pifko z rana jak smietana,
Zamieszczone przez endryua :kwiatek2 przesadzone :?:
Komentarz
-
Sigma_74
-
Wracam troszke po dłuższej nieobecności, bo aż wstyd ludzie wysyłają życzenia a ja nic nie pisze ale to z kilku powodów.Kupiłem drugie auto i muszę rejestrować,ubezpieczać i pilnować lakiernika by dobrze pomalował,zagospodarowywuje sobie poddasze i większośc sam robie po godzinach pracy,ostatnio nawiedzają moją rodzinkę choroby grypa,zapalenie płuc itd.Ale jest jeszcze jedna sprawa miła, mianowicie sprzedaje działkę bud za okrągłe 98tys i też muszę się nalatać z tymi papierami.Ale myślę że niedługo wszystko pozałatwiam i wybiorę się na spota( może będzie już wiosna :roll: ) dzięki jeszcze raz za życzenia i pozdrawiam obiecuje że będę więcej czasu przesiadywał na forum
Komentarz
-
Komentarz