sprzedaż zasłonek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • brzooska
    Classic
    • 2010
    • 18

skemenhs, przelew zrobiony, mail wysłany.
    Pozostaje czekać na paczkę.

Komentarz

• MarioPL
      Classic
      • 2009
      • 33

Ja też, ... właśnie zapłaciłem i przesłałem maila z namiarami.
      Skemenhs proszę, nie każ nam za długo czekać na zasłonki
      Pozdrawiam,

MarioPL

Komentarz

• janusz101
        Ambiente
        • 2010
        • 196
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zasłonki nareszcie dotarły, jakość jak dla mnie super
        dzięki skemenhs,

Komentarz

• maxpaynemm
          RS
          • 2008
          • 1764
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

skemenhs, robicie zasłonki do OII liftback na tylną klapę bagażnika ??
          Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• piotrek_os
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 8162
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez maxpaynemm
            skemenhs, robicie zasłonki do OII liftback na tylną klapę bagażnika ??
            kup se bylejaka roletke i bedzie lux :diabelski_usmiech , bo zasłonkami są problemy zeby zrobic
            Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Biszczu
              RS
              • 2011
              • 5567

ale pytanie dobre :wink: tez byłbym zainteresowany taką tylną

jaka dokładnie jest cena dalej 170 plnów + wysyłka ? (jaki koszt wysyłki?)
              "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• MarioPL
                Classic
                • 2009
                • 33

Do mnie zasłonki dotarły, założyłem, poużywałem (a właściwie moje dzieci), więc czuje się upoważniony aby napisać kilka słów komentarza.
                Zacznę może od oceny końcowej - naprawdę szacun i respect za całość.
                Ale po kolei:
                Z konta ING przelałem pieniądze w czwartek przed południem a w piątek rano kurier już puka z elegancko spakowanymi zasłonkami - szok. Paczka taka, że nic nie ma prawa się pogiąć czy zniszczyć.
                Montaż przebiegał bezproblemowo, całość zajęła 10 minut z czego 8 minut to ustalenie gdzie wpiąć te zaczepy. I tu uwaga, przydałoby się jedno zdanie wyjaśnienia w instrukcji montażu: "podważyć palcem uszczelkę okien od środka pojazdu i nałożyć zaczep na metalowy rant drzwi, który pojawi się po podważeniu uszczelki". Reszta montażu to ... bułka z makiem dla przedszkolaka.
                Same zasłonki wykonane solidnie, trudno się do czegoś przyczepić.
                Użytkownicy (moje dzieci) z początku podchodzili z pewną nieśmiałością, ale pierwsze silne promienie słońca rozproszyły ich obawy i teraz nie wyobrażają sobie jazdy bez zasłonek.

Nie ograniczają widoczności w czasie jazdy, można wietrzyć bez obawy, że robactwo wlezie w poszukiwaniu rozkruszonych bułek i ciastek (mimo całkowitego zakazu jedzenia w samochodzie), ograniczają nagrzewanie wnętrza, podnoszą komfort podróżowania. Jednym słowem, jak ktoś się zastanawia czy kupić, to gorąco polecam, naprawdę warto a i cena nie wygórowana.
                Pozdrawiam,

MarioPL

Komentarz

• blackrs
                  RS
                  • 2008
                  • 4826
                  • Superb II combi (3T5)
                  • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez MarioPL
                  Nie ograniczają widoczności w czasie jazdy
                  o i dla tego własnie mozna by zacząć produkowac i na przednie szyby
                  BYŁA o1 rs
                  BYŁA o2 1.6
                  JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• x_cite
                    L&K
                    • 2011
                    • 1478
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez MarioPL
                    Do mnie zasłonki dotarły, założyłem, poużywałem (a właściwie moje dzieci), więc czuje się upoważniony aby napisać kilka słów komentarza.
                    Zacznę może od oceny końcowej - naprawdę szacun i respect za całość.
                    Ale po kolei:
                    Z konta ING przelałem pieniądze w czwartek przed południem a w piątek rano kurier już puka z elegancko spakowanymi zasłonkami - szok. Paczka taka, że nic nie ma prawa się pogiąć czy zniszczyć.
                    Montaż przebiegał bezproblemowo, całość zajęła 10 minut z czego 8 minut to ustalenie gdzie wpiąć te zaczepy. I tu uwaga, przydałoby się jedno zdanie wyjaśnienia w instrukcji montażu: "podważyć palcem uszczelkę okien od środka pojazdu i nałożyć zaczep na metalowy rant drzwi, który pojawi się po podważeniu uszczelki". Reszta montażu to ... bułka z makiem dla przedszkolaka.
                    Same zasłonki wykonane solidnie, trudno się do czegoś przyczepić.
                    Użytkownicy (moje dzieci) z początku podchodzili z pewną nieśmiałością, ale pierwsze silne promienie słońca rozproszyły ich obawy i teraz nie wyobrażają sobie jazdy bez zasłonek.

Nie ograniczają widoczności w czasie jazdy, można wietrzyć bez obawy, że robactwo wlezie w poszukiwaniu rozkruszonych bułek i ciastek (mimo całkowitego zakazu jedzenia w samochodzie), ograniczają nagrzewanie wnętrza, podnoszą komfort podróżowania. Jednym słowem, jak ktoś się zastanawia czy kupić, to gorąco polecam, naprawdę warto a i cena nie wygórowana.
                    Wszystko pięknie ładnie, ale nie ma to jak normalne przyciemnienie szyb

A tak na marginesie to ja słyszałem o bułce z masłem :P

Komentarz

• MarioPL
                      Classic
                      • 2009
                      • 33

Wszystko pięknie ładnie, ale nie ma to jak normalne przyciemnienie szyb

Niestety nie podzielam opinii na temat przyciemniania szyb, ponieważ:
                      1. Działa zawsze, niezależnie czy tego potrzebujemy czy też nie. A zasłonki w 30 sekund zdejmuje i do bagażnika. I tak nawet 20 razy dziennie (cyfra 20 przyszła mi do głowy bez żadnego uzasadnienie, poza tym, że jest większa niż 19). Spróbujcie zrobić taki manewr z folią.
                      2. Zasłonki pozwalają przewietrzyć wnętrze samochodu bez zapraszania robactwa oraz utraty kluczowych dla obu rozwiązań zdolności zatrzymywania promieni słonecznych i nagrzewania wnętrza. Nawet nie pytam, co w tym czasie "robi" przyciemnianie a co powinno?
                      3. Przyciemnianie jest niestety droższe, montaż wymaga znacznie więcej czasu, zachodu oraz środków technicznych.
                      4. Raz zdjęta folia nie nadaje się do ponownego użytku a zasłonki, jak najbardziej.

I mimo, że dyskusja przypomina spór , co lepsze Plasma czy LCD a każda ze stron na własne racje, zachęcam do zasłonek kosztem przyciemniania.
                      Pozdrawiam,

MarioPL

Komentarz

• x_cite
                        L&K
                        • 2011
                        • 1478
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BSE 1.6 MPI 102 KM

nie o to chodzi żeby kłócić się tylko, aby każdy z osobna był zadowolony

Komentarz

• Biszczu
                          RS
                          • 2011
                          • 5567

a ja dalej czekam na cenę dla klubowiczów ..
                          "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• macherstudio
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2008
                            • 2378
                            • Mitshibishi
                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Pytanko czy dostepne sa zaslonki do fiata stilo combi (sportwagon)?

Dziekuje bo jestem zainteresowany
                            www.prostetorodo.pl

Komentarz

• Adam-Ski
                              Rider
                              • 2009
                              • 476
                              • Seat
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

skemenhs, właśnie dokonałem przelewu i maila również wysłałem :szeroki_usmiech
                              A teraz pozostaje mi na paczkę poczekać...
                              Była Octavia II (Combi) 1.9 TDI PD

Był Rapid 1.4 TDI-CR

Poprzednio także Fabia II Combi 1,4 16V

Komentarz

• brzooska
                                Classic
                                • 2010
                                • 18

Będę kolejnym zachwalającym, ale warto pochwalić.
                                Zasłonki dotarły rewelacyjnie opakowane. Montaż przebiegł bez problemów. Wszystkiego nie będę pisał, ale kontakt z kolegą skemenhs rewelacyjny. Wiem, że może nie zawsze się da, ale odpowiedź na pytanie w 2-3 minuty zasługuje na wielkie uznanie.

Odnośnie dopasowania: w moim przypadku jest delikatna różnica między jednymi a drugimi drzwiami. Zamieniałem zasłonki miejscami i cały czas w prawych drzwiach zasłonka układa się troszkę gorzej (widzą to tylko "aptekarze" :szeroki_usmiech).
                                Jednak wina leży po stronie tapicerki a nie zasłonek.
                                Generalnie polecam.

Komentarz

• daneczek76
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 3642
                                  • Toyota

skemenhs, czy jest coś takiego do Sharana i jak się by kształtowała cena, aut jest dużo jak nie sporo tym bardziej jak robisz za granice to w Hiszpani też ich jest nie mało.
                                  Pewnie cena podobnie będzie się kształtowała jak do Tourana?

Choć mam oryginalnie tyknie szyby bardziej przyciemnione waham się nad mocniejszym zaciemnieniem miedzy Folią a zasłonkami jak twoje.
                                  [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• skemenhs
                                    Ambiente
                                    • 2010
                                    • 194
                                    • BMW

Zamieszczone przez daneczek76
                                    skemenhs, czy jest coś takiego do Sharana i jak się by kształtowała cena, aut jest dużo jak nie sporo tym bardziej jak robisz za granice to w Hiszpani też ich jest nie mało.
                                    Pewnie cena podobnie będzie się kształtowała jak do Tourana?

Choć mam oryginalnie tyknie szyby bardziej przyciemnione waham się nad mocniejszym zaciemnieniem miedzy Folią a zasłonkami jak twoje.

Narazie nie robimy
                                    Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl

Komentarz

• Adam-Ski
                                      Rider
                                      • 2009
                                      • 476
                                      • Seat
                                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

skemenhs,

w ubiegły tygodniu, zasłonki otrzymałem, zamontowałem i wszystko gra :szeroki_usmiech
                                      Była Octavia II (Combi) 1.9 TDI PD

Był Rapid 1.4 TDI-CR

Poprzednio także Fabia II Combi 1,4 16V

Komentarz

• CIS73
                                        Rider
                                        • 2008
                                        • 522

skemenhs, czy jest możliwość zakupu samych uchwytów do zasłonek
                                        a jeśli tak to jaki koszt z przesyłką np. za 6 sztuk
                                        CISOWÓZ http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=40594
                                        CISOWÓZ ZWEI http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50866

Komentarz

• antasso
                                          Drive
                                          • 2009
                                          • 73
                                          • Volkswagen

Witam, po małym zamieszaniu z zamówieniem i mailem , dotarły błyskawicznie zasłonki (ale składnia zdania he)....wykonanie w skali 1-10 daje 7,5 jak na manufakturę nieźle, patent mocowania banalnie prosty, montaż 4,5 min (a nie jak ktoś pisał 10min to chyba bez ręki, instrukcja nie potrzebna). Jest zadowolony. Polecam !
                                          Passat b8 2.0 TDI

Komentarz

• dublin999
                                            Ambiente
                                            • 2010
                                            • 172

można prosić o jakieś zdjęcia jak auto prezentuje się z zasłonkami?
                                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Komentarz

• kamiluch90
                                              Ambiente
                                              • 2010
                                              • 199

dublin999, Na pierwszej stronie zobacz, albo -> http://www.camper-land.eu/
                                              Pozdro
                                              Nieoznakowana Octavia :twisted:
                                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=41691

Komentarz

• pawelkutno
                                                Classic
                                                • 2009
                                                • 12

Zasłonki dotarły wczoraj. Montaż dziecinnie prosty. Są i cieszą oko:-) W związku z kiepską pogodą nie zostały jeszcze przetestowane na słońcu:-) Dziękuję za współpracę. Pozdrawiam
                                                Paweł

Komentarz

• Rok z Bagien
                                                  L&K
                                                  • 2010
                                                  • 1172

skemenhs

Zamówienie poszło, pieniądze także.

Czekam na zasłonki.

pzdr

Komentarz

• antasso
                                                    Drive
                                                    • 2009
                                                    • 73
                                                    • Volkswagen

ps. jabky 4 uchwyty były więcej (2 na tył i 2 na boczne tylne w combi) to by chyba firma nie zubożała.......
                                                    Passat b8 2.0 TDI

Komentarz

Pracuję...