radekgw
Po prostu dużo dyskusji , często o duperelach , na które wielu przy zakupie nie będzie zwracało uwagi, czepianie sie jakiś mało istotnych szczegółów.
No i najważniejsze jaki % z zachwalających O3 ją finalnie kupi a ile nie - takie pytanie mi sie nasunęło.
Autentycznie kolego bez podtekstów. Nie macałem nie oceniam, tylko rysuje sobie obraz na podstawie opinii tych co juz oglądali/jeździli vs. te sto kilkadziesiąt tu stron.
vestatis
To nie ja pierwszy napisałem tu, że z zewnątrz łatwo te auta pomylić. Jeśli się nie pomyliłem , ktoś napisał też , że tylne siedzenie w rapidzie na +....
Po prostu dużo dyskusji , często o duperelach , na które wielu przy zakupie nie będzie zwracało uwagi, czepianie sie jakiś mało istotnych szczegółów.
No i najważniejsze jaki % z zachwalających O3 ją finalnie kupi a ile nie - takie pytanie mi sie nasunęło.
Autentycznie kolego bez podtekstów. Nie macałem nie oceniam, tylko rysuje sobie obraz na podstawie opinii tych co juz oglądali/jeździli vs. te sto kilkadziesiąt tu stron.
vestatis
To nie ja pierwszy napisałem tu, że z zewnątrz łatwo te auta pomylić. Jeśli się nie pomyliłem , ktoś napisał też , że tylne siedzenie w rapidzie na +....
Nawet jezeli duzo osob bedzie wychwalalo O3 to kupno nowego auta zalezy od multum czynnikow, bo nagle moze sie okazac ze mozna ciutke doplacic i wziac superba albo zagladnac i obmacac konkurencje ktora moze sie okazac jeszcze lepsza przy podobnych cenach, oczywisice sam jestem ciekaw kiedy jakas sztuka sie pojawi na forum albo jakis opis z dluzszej jazdy O3 najlepiej od osoby ktora ma porownanie do wielu innych aut, a najbardziej do O2.
Cała reszta argumentów to marketingowe pieprzenie. Zrobili to TYLKO po to żeby było tanio. Więc nie oczekujmy cudów... to nie Ferrari
ad: samochód rzecz nabyta, która nieustannie traci na wartości ... jak byłem we Włoszech to śmialiśmy się, że Polacy wypruwają sobie żyły, by kupić nowe auto i się "pokazać" a potem na campingu jedzą chińskie zupki...a Niemcy przyjeżdżą kilkuletnimi autami na wakacje ... ale chodzą do restauracji :roll:
Komentarz