no dobra, dzisiaj w końcu i ja dotarłem do salonu Skody, tylko, że... zapomniałem że jest już ta nowa octavia, bo wpadłem po te cholerne żaróweczki w3w (są po 4PLN :lol: ).
oczywiście jak już wpadłem i zobaczyłem to mi się przypomniało :lol:
no ale w sumie, nawet mi się nie chciało do niej podejść, jestem przekonany, że będzie tak samo fajna jak OI i OII, ale chyba nie ma się specjalnie nad czym rozwodzić, mamy jednak dość nudne samochody
główne moje spostrzeżenie jest takie, że jednak brązowy kolor na samochodzie to lekka kupa
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
główne moje spostrzeżenie jest takie, że jednak brązowy kolor na samochodzie to lekka kupa
szkoda, bo kupa zazwyczaj ma kolor brązowy
Mi tam brąz podoba się, tylko kwestia dbania o ten kolor a to już trzeba mieć często czas i chęci o zadbanie autka.
lukaszc2, Masz w swojej OIII 4 głośniki czy 8? Jak to gra ogólnie, ja w swojej OIIFL mam 8 i gra bardzo ładnie jak dla mnie(wystarczająco), ciekaw jestem jak to wygląda w OIII.
Tak poza tym to jakieś fotki byś wrzucił, najwyższa pora się pochwalić,w końcu jesteś pierwszy, a to zobowiązuje :P
Odpowiadając na pytanie mam 8 głośników, co do grania to nigdy nie miałem słuchu muzycznego ani nie byłem melomanem w mojej opinii gra dobrze.
Jeśli chodzi o zdjęcia postaram się tu kilka wstawić ( o ile dam radę) niestety samochód się ubrudził w czasie deszczu ale wstawię te zdjęcia (jak tylko go umyję wstawię nowe).
Nie wiem jaka jest tu praktyka czy zasłania się rejestracje czy nie na wszelki wypadek zasłonię a jak popełnię gafę proszę o info następne pójdą z tablicą.
Zdjęcia zostały usunięte. (może niedługo pojawią się w dziale nasze auta).
Wyniki podane w ikonce poniżej mogą zawierać również zużycie paliwa przez system niezależnego ogrzewania tzw "Webasto" (bierze paliwo z baku samochodu)
gratki fury...
jutro miałem dostać 2.0 TDI DSG na tydzień ale nie dostanę, bo ponoć miała "przygodę".
Hmm, w zamian mieli mi dać 1.6 TDI manual, więc podziękowałem uprzejmie i teraz muszę czekać do 8 maja. Mam nadzieję, że już bez przygód.
Przed zamówieniem oglądałem dwie OIII jedna z wycieraczką a druga bez, ta bez wycieraczki bardzie mi się podobała (bez wycieraczki samochód wygląda jak sedan)
Wyniki podane w ikonce poniżej mogą zawierać również zużycie paliwa przez system niezależnego ogrzewania tzw "Webasto" (bierze paliwo z baku samochodu)
Przed zamówieniem oglądałem dwie OIII jedna z wycieraczką a druga bez, ta bez wycieraczki bardzie mi się podobała (bez wycieraczki samochód wygląda jak sedan)
W sumie z foto klapa wydaje sie troche dluzsza niz w O2, wiec moze sie tak nie bedzie szyba brudzic. (pytalem z powodow czysto praktycznych )
Niestety tak to jest gdy do produkcji kuraka wtracaja sie ksiegowi to nawet wycieraczka staje sie dylematem przy zakupie
lukaszc2, :P daj jeszcze fotki wnętrza - ale załóż watek w showroomie o swojej pięknej.
Wykonam zdjęcia środka i na pewno wstawię w chwili obecnej nie dysponuje a samochód zamknięty w garażu
Szkoda, że nie występują już osłony przeciwsłoneczne na szyby tylnych drzwi takie jakie były do OII.
Pobazgrolę trochę.
Jak niektórzy piszą auto w sumie mogłoby być lepiej wyciszone, ale też bez przesady. Nie jest źle. Przy TSI jak najbardziej akceptowalnie ( nie jechałem więcej niż 110/120). Zwłaszcza przesiadający się z O2 nie powinni narzekać.
A co moglbys napisac o wyciszeniu i40-ki i komforcie resorowania na tle OIII?
a jak sie nazywaja felgi, ktore masz w aucie??? to sa 16tki?
ps. zaloz watek w dziale nasze auta i opisuje wrazenia i spalanie tego 1.2 tsi - ciekawi mnie bardzo ile bedzie 85 kuni pic paliwa - moze bardzo malo :-)
ps.2 co do lakieru brazowego to mi sie na fotkach bodajze za autogalerii bardzo spodobal a na zywo... juz mi sie nie spodobal.
ps.3 wczoraj na trasie do Koszalina mijalem czarna O3 - jakos ciagle mi sie bardziej z zewnatrz podoba O2, ale moze to po prostu kwestia przyzwyczajenia, juz sam nie wiem. Miala te swiatla ledowe - ten pasek swiatel z przodu do jazdy dziennej. Ktos pisal ze to slabo swieci - nie! to swieci bardzo dobrze, mocno. Tyle ze szkoda ze troche nie nadali temu paskowi jakiegos ksztaltu innego zamiast prawie prostej linii - troche to wyglada jakby bylo samodzielnym tuningiem. Ale z drugiej strony przygladalem sie tej Octavii przez 2-3 sekundy wiec moze to tez tylko pierwsze wrazenie co do tych swiatel - w kazdym razie na pewno swieca wystarczajaco jasno jak na swiatla do jazdy dziennej.
ps.4 a tutaj nowy Superb - fotki a nie wizualizacje oraz video :-)
Na autosalonu v Šanghaji se ve světové premiéře předvedl faceliftovaný Superb. Jenže to byla taková premiéra nepremiéra – skoro nikdo ho totiž neviděl.
Na autosalonu v Šanghaji se ve světové premiéře předvedl faceliftovaný Superb. Jenže to byla taková premiéra nepremiéra – skoro nikdo ho totiž neviděl.
ps. zaloz watek w dziale nasze auta i opisuje wrazenia i spalanie tego 1.2 tsi - ciekawi mnie bardzo ile bedzie 85 kuni pic paliwa - moze bardzo malo :-)
Komentarz