warto ładować 300 plnów w coś takiego ?
Jakich nawigacji używacie,jakich map i co polecacie?
Zwiń
X
-
Biszczu, Tej nawigacji na pewno sam nie zaktualizujesz (tylko legal)
Kup sobie jakiegoś taba 7" lub jakiś tel z androidem np. S2 najlepszy tel i już tani. Wgrywasz wtedy co chcesz, a do tego możesz wykorzystać jeszcze do innych celów."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Jaką sobie zapragniesz Może być TomTom iGo AutoMapa Navigon Wszystko działa. Osobiście zagranicą polecam iGo lub TomTom potem Navigon i AM"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
...Na urządzenia z Androidem polecam nawigację Sygic.
Prosta, intuicyjna, dobrze prowadzi.
Działa off line - to ważne jeśli chcecie używać nawigacji za granicą.
Właśnie trwa 40% obniżka, licencja na Europę kosztuje 30 E
Licencja zapewnia dożywotnie aktualizacje, program można przenosić na inne urządzenia.
Kupiłem i jestem zadowolony.
W Play Markecie można pobrać na probę wersję siedmiodniową i potestować.
Komentarz
-
-
Biszczu,
To warto kupić Spytaj jakie są obecnie mamy i czy jest możliwość aktualizacji do najnowszej mapy (1 daje TT wszystkim)"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Spróbujcie na Andku darmowej i offline'owej: MapFactor: GPS Navigation
Testuje od kilku dni - podobna do AM, działa całkiem sympatycznie - bazą są mapy Open Street Map - w Krakowie bardzo dokładne, nie wiem jak poza miastem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszZamieszczone przez SP9XWWSpróbujcie na Andku darmowej i offline'owej: MapFactor: GPS Navigation
Obsługa wkurzała mnie na tyle, że zdecydowałem się na zakup Sygica.
MapFactor bardzo długo przeliczał trasy.
W porównaniu z Sygic-iem to mało przyjazny program...
Ostatnia aktualizacja map w Sygicu była w maju.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KuRcZaKjaSJa używam Sygic na androida i musze powiedzieć że jak na darmową nawigacjie to daje rade. Jeden minus to że nie mam aktualnych map (ostatnia z 2013). Byłem na tej nawigacji w Szwecji i pokazywało mi wszystkie dróżki jake chciałem. Zawsze wyprowadzała mnie na prostą. Polecam.Zamieszczone przez KuRcZaKjaSsygic jest darmowy na chomiku rzecz jasna 8)
Nie wiem, czy się śmiać czy płakać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SP9XWWSpróbujcie na Andku darmowej i offline'owej: MapFactor: GPS Navigation
Testuje od kilku dni - podobna do AM, działa całkiem sympatycznie - bazą są mapy Open Street Map - w Krakowie bardzo dokładne, nie wiem jak poza miastem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KuRcZaKjaSsygic jest darmowy na chomiku rzecz jasna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkzZamieszczone przez SP9XWWSpróbujcie na Andku darmowej i offline'owej: MapFactor: GPS Navigation
Nawigacja prowadzi, bo takie jest jej zadanie. Trudno żeby nie prowadziła...
Niestety (i to mnie bardzo denerwowało) bardzo długo przelicza nową trasę, jak zjedziesz z tej już wyznaczonej.
Obsługa programu jest mniej więcej na poziomie AutoMapy.
To niezbędne minimum, poniżej którego już trudno zejść.
Porównywałem równolegle darmowego MapFactora i płatnego Sygica w darmowej wersji siedmiodniowej.
Mimo wszystko zdecydowałem się na zakup Sygica. Jest wygodniejszy, szybszy i ma lepsze mapy.
Poczekałem na promocję i kupiłem.
I tak od pewnego czasu czasu myślałem nad zakupem jakiejś budżetowej nawigacji.
Rozważałem zakup GoClevera z ekranem 5", za trochę ponad 200 zł.
Do tego jakiś program... Jaki?
Roczna licencja na AutoMapę kosztuje pierdylion złotych.
Taniej jest na Chomiku, ale navi z mapami sprzed trzech lat bardziej przeszkadza, niż pomaga.
A telefon mam w miarę dobry, nawigację uciągnie, ekran 4,8"...
Gdybym potrzebował nawigacji off-line, a nie chciałbym jej kupować, to MapFactor da radę i doprowadzi na miejsce.
Ale wygodą obsługi i komfortem użytkowania raczej bym tego nie nazwał.
Planowałem zakup navi, kupiłem program i jestem zadowolony.
Z ciekawostek, które od początku mi się podobały w Sygicu, jest możliwość pełnej konfiguracji powiadomień, z brakiem prowadzenia głosowego włącznie.
Komunikaty głosowe trzeba sobie oddzielnie "dociągnąć".
...Z resztą każdy może za darmo potestować, porównać i wybrać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitRoczna licencja na AutoMapę kosztuje pierdylion złotych.
Taniej jest na Chomiku, ale navi z mapami sprzed trzech lat bardziej przeszkadza, niż pomaga.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafiki2x w roku aktualizacja map (za granicę nie jeżdżę więc wystarcza mi to, bo wiadomo w jakim tempie u nas oddają nowe drogi do użytku), obecne mam ze stycznia tego roku i takie spokojnie można pobrać z chomika.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggjest już aktualizacja z czerwca
W kwietniu przedłużyłem subskrypcję AM Europa na kolejne 2 lata cena 260 zł wiec wychodzi około :kufel :kufel w knajpce miesięcznie więc po co się bawić w chomika
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitNiestety (i to mnie bardzo denerwowało) bardzo długo przelicza nową trasę, jak zjedziesz z tej już wyznaczonej.
Komentarz
-
Komentarz