Alternatywa dla navi Skody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• fan
    odpowiedział(a)
    Jak z jakością dźwięku w takich radyjkach w porównaniu do Columbusa,czy wszystkie te radyjka mają wyjście na wzmacniacz?

Zostaw komentarz:

• mentos2504
    odpowiedział(a)
    To drugie radio jest trochę podobne do mojego. Żeby mieć neta musisz dokupić modem 3G, taki żeby obsługiwał androida. Z reguły przy radiu jest zdjęcie jak wygląda. Ja kupiłem taki tani z Aliexprres i strasznie się grzeje. Co do kamery bezprzewodowej to nie słyszałem. Teraz są już radia z androidem 5 i obsługą modemów 4G. Może warto się nad takim zastanowić.

Zostaw komentarz:

• karoldab82
    odpowiedział(a)
    Pany a kojarzycie coś takiego jak bezprzewodowy moduł do kamery? Znaczy ze działa bez kabli?
    Druga sprawa jak z tymi liniami na wyświetlaczu podczas cofania. Ruszają się? Działa to w miarę profesjonalnie?
    Po trzecie jak to działa z tym modułem aby mieć neta? Co trzeba dokupić? Jakieś linki.

Ja obserwuję dwa radia ale nie wiem na które się zdecydować. Pierwsze biedne z zewnątrz. Drugie wygląda bardziej premium...
    Natomiast środki mają podobne i niby pasują p&p pod swinga.
    Pierwsza:

Druga:

Jest jeszcze jedna ale ni w ząb nie wiem czym się różni...no chyba tylko rozdzielczością ekranu...

Co sądzicie? Którą byście polecali?

Zostaw komentarz:

• mentos2504
    odpowiedział(a)
    Ja mam to radio. U mnie nie działa tylko ściszanie przy wrzuceniu wstecznego. Poza tym sprawuje się nieźle. Kamery nie mam, bo trochę zabawy jest z przeciąganiem kabli. Praktycznie wszystko jest po polsku. Tylko parę opcji w ustawieniach jest po angielsku, ale to nie problem. Internet możesz mieć po Wi-fi ( chodzi bardzo wolno 100k/s, ale do np. Janosika wystarczy) lub jest wyjście USB pod modem 3G i to już chodzi 10 razy szybciej. Ja musiałem ramkę dokupić bo miałem Blues.

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    taka jak moja opisywana kilka stron wcześniej spełnia wymagania. Menu - nie wiem czy znajdziesz w pełni PL, niby android wiele spolszcza, ale część ustawień i tak jest w ang. Ja mam moduł zewn. podpięty pod USB dla zapewnienia neta. Czujniki wyświetla. Kamerę mam między czujnikami, można i do klapy, można w ramce. Co komu pasuje. Montaż między czujnikami był prostszy.

Zostaw komentarz:

• karoldab82
    odpowiedział(a)
    Hej Panowie.
    Może byście doradzili mi nawigację do O2fl w miejsce swinga?
    Szukałem na alledrogo. Ceny 1700 i w górę
    Na Alliexpress tańsze ale taki wybór, że głowa boli.
    Mogę zapłacić i drożej aby tylko spełniało moje oczekiwania.
    Czyli system na androidzie. Dobry procek i dużo ramu. 8" wyświetlacz i chyba teraz najbardziej chodliwe 1024x600 no i zielone przyciski heh. Nie wspomnę o polskim menu i aktualnych mapach.
    A tak poza tym to czy te nawigację mają wejścia na karty sim aby móc mieć w nich internet itp.

Doradźcie co wybrać, najlepiej interesują mnie opinie tych co użytkują juz.
    I teraz tak. Na niektórych aukcjach dodają gratis kamery cofania. Dobre one czy lepiej szukac i dokupować na własną rękę. I teraz czy montować w klapie czy kupić w ramce rejestracji. Jak to działa z czujnikami PDC.
    Pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• prezes73
    odpowiedział(a)
    iii77, Ponawiam pytanie, jak bluetooth się sprawuje w navipremium 5.1

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    a ja wstawiłem kamerkę po środku między czujnikami - 18mm średnicy

Zostaw komentarz:

• westwi78
    odpowiedział(a)
    ejko, daj znać jaką kupujesz.

Zostaw komentarz:

• ejko
    odpowiedział(a)
    pieron27, mam tąkamerkę i będę ją sprzedawał. Jest àóżnica podświetlenia. Kupuję ramkę z kamerą

Zostaw komentarz:

• pieron27
    odpowiedział(a)
    Kolor podświetlenia jest czerwony lub zielony, natężenia nie ma możliwości zmiany.
    Kamera cofania np taka.

Zostaw komentarz:

• westwi78
    odpowiedział(a)
    a jaka kamera cofania do tego jest potrzebna?

Zostaw komentarz:

• prezes73
    odpowiedział(a)
    pieron27, Maż możliwość zmiany podświetlenia klawiszy, kolor, natężenie itp?

Zostaw komentarz:

• pieron27
    odpowiedział(a)
    Pokazuje po boku czujniki 1/3 ekranu 2/3 ekranu to kamera nad którą muszę pomysleć.
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• westwi78
    odpowiedział(a)
    pieron27, działa czujnik parkowania? Są jakies wogóle takie radia, żeby obsłużyły fabryczną zmieniarkę?

Zostaw komentarz:

• pieron27
    odpowiedział(a)
    Mam to radio u siebie zamontowane tylko kupowałem na Ali wyszło mnie 560zł. Chodzi bardzo fajnie, nic nie przycina. Dźwięk o wiele lepszy w porównaniu do Streama. Powiem szczerze sam się wahałem z kupnem, ale teraz stwierdzam że to był dobry zakup. Nawigacja działa płynnie.

Zostaw komentarz:

• westwi78
    odpowiedział(a)

warte to jest coś?

Zostaw komentarz:

• prezes73
    odpowiedział(a)
    iii77, jak bluetooth się sprawuje, zwłaszcza jak druga strona słyszy?

Zostaw komentarz:

• iii77
    odpowiedział(a)
    Re: alternatywa dla navi Skody

Zamieszczone przez Piotr76
    Zamieszczone przez iii77
    Dzwoniłem dzisiaj do navipremium i powiedzieli mi, że zrobili już wiele samochodów z fabrycznym sound systemem. Ponoć ich urządzenia to obsługują. Czy ktoś wie więcej na ten temat?
    też szukam dobrego radia...
    jak masz jakieś namiary na model to daj znać na priv
    Byłem wczoraj wreszcie w navipremium na "próbnym montażu". Podłączyliśmy radyjko i sound system hula bez żadnych przeróbek i kombinowania.
    Stacja była już na Androidzie 5.1. i dostałem nawet całkiem fajny rabat. muszę mieć to na fakturę 23% VAT więc chińczyki odpadają

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    ja tam mam 8" i dałem 230USD+przesyłka

Zostaw komentarz:

• Nurek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez rezon
    7"
    Wielkość standardowa. Gorzej jak by było 5 cali

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    7"

Zostaw komentarz:

• Nurek
    odpowiedział(a)

ciekawa propozycja radia chińczyka. Wyposażenie jest takie same jak innych modeli ale warto zwrócić uwagę na umiarkowaną cenę 294$ z darmową wysyłką oraz 2 GB RAM

Zostaw komentarz:

• crom.de
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez rezon
    nie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octavią
    Czyli biadolenie wszystkich tutaj że nie da się było zbędne.

Zostaw komentarz:

• rezon
    odpowiedział(a)
    nie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octavią http://www.aliexpress.com/item/HD-10...7-b67353acab34

Zostaw komentarz:

Pracuję...