Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Jak z jakością dźwięku w takich radyjkach w porównaniu do Columbusa,czy wszystkie te radyjka mają wyjście na wzmacniacz?
-
-
To drugie radio jest trochę podobne do mojego. Żeby mieć neta musisz dokupić modem 3G, taki żeby obsługiwał androida. Z reguły przy radiu jest zdjęcie jak wygląda. Ja kupiłem taki tani z Aliexprres i strasznie się grzeje. Co do kamery bezprzewodowej to nie słyszałem. Teraz są już radia z androidem 5 i obsługą modemów 4G. Może warto się nad takim zastanowić.
Zostaw komentarz:
-
-
Pany a kojarzycie coś takiego jak bezprzewodowy moduł do kamery? Znaczy ze działa bez kabli?
Druga sprawa jak z tymi liniami na wyświetlaczu podczas cofania. Ruszają się? Działa to w miarę profesjonalnie?
Po trzecie jak to działa z tym modułem aby mieć neta? Co trzeba dokupić? Jakieś linki.
Ja obserwuję dwa radia ale nie wiem na które się zdecydować. Pierwsze biedne z zewnątrz. Drugie wygląda bardziej premium...
Natomiast środki mają podobne i niby pasują p&p pod swinga.
Pierwsza:
Druga:
Jest jeszcze jedna ale ni w ząb nie wiem czym się różni...no chyba tylko rozdzielczością ekranu...
Co sądzicie? Którą byście polecali?
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam to radio. U mnie nie działa tylko ściszanie przy wrzuceniu wstecznego. Poza tym sprawuje się nieźle. Kamery nie mam, bo trochę zabawy jest z przeciąganiem kabli. Praktycznie wszystko jest po polsku. Tylko parę opcji w ustawieniach jest po angielsku, ale to nie problem. Internet możesz mieć po Wi-fi ( chodzi bardzo wolno 100k/s, ale do np. Janosika wystarczy) lub jest wyjście USB pod modem 3G i to już chodzi 10 razy szybciej. Ja musiałem ramkę dokupić bo miałem Blues.
Zostaw komentarz:
-
-
taka jak moja opisywana kilka stron wcześniej spełnia wymagania. Menu - nie wiem czy znajdziesz w pełni PL, niby android wiele spolszcza, ale część ustawień i tak jest w ang. Ja mam moduł zewn. podpięty pod USB dla zapewnienia neta. Czujniki wyświetla. Kamerę mam między czujnikami, można i do klapy, można w ramce. Co komu pasuje. Montaż między czujnikami był prostszy.
Zostaw komentarz:
-
-
Hej Panowie.
Może byście doradzili mi nawigację do O2fl w miejsce swinga?
Szukałem na alledrogo. Ceny 1700 i w górę
Na Alliexpress tańsze ale taki wybór, że głowa boli.
Mogę zapłacić i drożej aby tylko spełniało moje oczekiwania.
Czyli system na androidzie. Dobry procek i dużo ramu. 8" wyświetlacz i chyba teraz najbardziej chodliwe 1024x600 no i zielone przyciski heh. Nie wspomnę o polskim menu i aktualnych mapach.
A tak poza tym to czy te nawigację mają wejścia na karty sim aby móc mieć w nich internet itp.
Doradźcie co wybrać, najlepiej interesują mnie opinie tych co użytkują juz.
I teraz tak. Na niektórych aukcjach dodają gratis kamery cofania. Dobre one czy lepiej szukac i dokupować na własną rękę. I teraz czy montować w klapie czy kupić w ramce rejestracji. Jak to działa z czujnikami PDC.
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
iii77, Ponawiam pytanie, jak bluetooth się sprawuje w navipremium 5.1
Zostaw komentarz:
-
-
a ja wstawiłem kamerkę po środku między czujnikami - 18mm średnicy
Zostaw komentarz:
-
-
pieron27, mam tąkamerkę i będę ją sprzedawał. Jest àóżnica podświetlenia. Kupuję ramkę z kamerą
Zostaw komentarz:
-
-
Kolor podświetlenia jest czerwony lub zielony, natężenia nie ma możliwości zmiany.
Kamera cofania np taka.
Zostaw komentarz:
-
-
pieron27, Maż możliwość zmiany podświetlenia klawiszy, kolor, natężenie itp?
Zostaw komentarz:
-
-
Pokazuje po boku czujniki 1/3 ekranu 2/3 ekranu to kamera nad którą muszę pomysleć.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
pieron27, działa czujnik parkowania? Są jakies wogóle takie radia, żeby obsłużyły fabryczną zmieniarkę?
Zostaw komentarz:
-
-
Mam to radio u siebie zamontowane tylko kupowałem na Ali wyszło mnie 560zł. Chodzi bardzo fajnie, nic nie przycina. Dźwięk o wiele lepszy w porównaniu do Streama. Powiem szczerze sam się wahałem z kupnem, ale teraz stwierdzam że to był dobry zakup. Nawigacja działa płynnie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
iii77, jak bluetooth się sprawuje, zwłaszcza jak druga strona słyszy?
Zostaw komentarz:
-
-
Re: alternatywa dla navi Skody
Byłem wczoraj wreszcie w navipremium na "próbnym montażu". Podłączyliśmy radyjko i sound system hulaZamieszczone przez Piotr76też szukam dobrego radia...Zamieszczone przez iii77Dzwoniłem dzisiaj do navipremium i powiedzieli mi, że zrobili już wiele samochodów z fabrycznym sound systemem. Ponoć ich urządzenia to obsługują. Czy ktoś wie więcej na ten temat?
jak masz jakieś namiary na model to daj znać na priv
bez żadnych przeróbek i kombinowania.
Stacja była już na Androidzie 5.1. i dostałem nawet całkiem fajny rabat. muszę mieć to na fakturę 23% VAT więc chińczyki odpadają
Zostaw komentarz:
-
-
Wielkość standardowa. Gorzej jak by było 5 caliZamieszczone przez rezon7"
Zostaw komentarz:
-
-
Czyli biadolenie wszystkich tutaj że nie da się było zbędne.Zamieszczone przez rezonnie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octavią
Zostaw komentarz:
-
-
nie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octavią
http://www.aliexpress.com/item/HD-10...7-b67353acab34
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: