Zamieszczone przez Nurek
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Też się zastanawiam nad tym radyjkiem. Czy mógłby mi ktoś proszę napisać czy oprócz wymiany ramki będę musiał coś jeszcze pokombinować aktualnie mam Stream Audience a autko to Octavia II z 2006 r. Wybór radia w Chinach może przyprawić o niezły ból głowy.
-
-
Na podstawie telefonu to mi lepiej chodzi po aktualizacji Androida na nowszy i doszło kilka opcji.
Stacja z linka obsługuje Canbus, ale piszą, że trzeba u nich domówić dekoder. Ja w swojej też nie mam wbudowanego tylko takie dodatkowe pudełeczko. Tyle, że było w komplecie
W tym 9" na pierwszym zdjęciu kompletu nie ma dekodera CAN, a tuż przed zdjęciami jest kilka pozycji Optional pierwsza pozycja to If your car has steering wheel control, You have to add a Canbus, click here
Z kolei przy drugim zdjęciu jest widoczny Canbus i jest Note: Canbus is optional
Zostaw komentarz:
-
-
A jaka jest różnica pomiędzy Android 4.4 a 5.1?
[ Dodano: Sro 28 Wrz, 16 10:53 ]
rezon, w tym ostatnim linku jest napisane, że obsługuje Canbus.
Zostaw komentarz:
-
-
tak, parametry ma lepsze - Android 5.1.1, procesor 1,6GHz, tylko faktyczną cenę ma znacznie wyższą - +can 30USD, +DAB 30USD, ...
Zostaw komentarz:
-
-
Ja na razie oglądam 9 calowe w cenie ponad 200 dolarów,to jest też dobre http://skroc.pl/dfb32
Zostaw komentarz:
-
-
ja też nie wiem, chodzi o dwukierunkowy przepływ informacji i zazwyczaj są jakieś zdjęcia komunikatów z CANZamieszczone przez Adamus1napisane że "Canbus Darmo" (nie wiem czy to jest współpraca z CAN)
Nie ma ich również na tym z ostatniego linka. Ale jego parametry są bardzo ciekawe w stosunku do ceny.
Warto wyposażyć autko w multikierę, wtedy pokrętła nie są w ogóle potrzebne - chyba, że na kierownicy
Zostaw komentarz:
-
-
dodatkowo tylko 12GB pamięci oraz brak jakiejkolwiek informacji o współpracy z CAN - wyświetlanie nastaw klimy
Zostaw komentarz:
-
-
Cena dobra ale z wad to : niska rozdzielczość ekranu ,ma 800x480 gdzie wszyscy stosują już 1024x600.Android 4.4 wolałbym by był 5.Przekątna ekranu też tylko 7 cali. Napęd DVD nie jest dzisiaj już konieczny i ja szukam dziewięcio calowego wyświetlacza tylko brakuje mi w nich normalnego pokrętła do pogłaśniania.
Zostaw komentarz:
-
-
Tak myślałem, dzięki wielkie!
Jak wszystko zamontuję to pochwalę się zakupem.
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Trzeba zdemontować radyjko byś od tyłu mógł podłączyć kabel USB. Później normalnie przeciągniesz kabelek i po sprawie.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki! Jak rozumiem wystarczy wyjąć popielniczkę i od razu będzie dostęp do komory radia tak?
Zostaw komentarz:
-
-
Wypuść do schowka (popielniczki pod radiem).Zamieszczone przez JachuV6Chciałbym podłączyć do swojego radia przedłużacz USB(niestety radio ma wejście z tyłu) i moje pytanie brzmi gdzie najłatwiej jest puścić kabel aby było jak najmniej rozbierania i cudowania?
Ja popielniczki nie mam i jest schowane, mało roboty.
Zostaw komentarz:
-
-
Witajcie, nie znalazłem odpowiedniego tematu więc napiszę tutaj.
Chciałbym podłączyć do swojego radia przedłużacz USB(niestety radio ma wejście z tyłu) i moje pytanie brzmi gdzie najłatwiej jest puścić kabel aby było jak najmniej rozbierania i cudowania?
Pozdrawiam!
Zostaw komentarz:
-
-
Tak, możesz skonfigurować wszystko aby uruchamiało się automatycznie.Zamieszczone przez KarczolDobrze widzę, że Yanosik uruchamia się automatycznie?
Planuję zrobić taki opis radia bo dużo osób mnie o nie pyta. Na dniach będę montował zewnętrzny mikrofon. Wg mnie jest mega potrzebny, żona często mówi że słabo mnie słychać.
A pod przyciskiem NAVI mam automapę. Yanosik w tle działa i powiadamia a automapa prowadzi
Dłużej trwa włączenie muzyki z SD lub pendrive. Wówczas zaczyna grać jak się wszystko pojawi na ekranie.
Zostaw komentarz:
-
-
ejko, dzięki
faktycznie system nie startuje od razu ale sam tuner FM odpala się bardzo szybko - fajnie 
Dobrze widzę, że Yanosik uruchamia się automatycznie?
Zostaw komentarz:
-
-
Karczol, dzisiaj to zrobię. Tylko jadę na zawody do Torunia to pewnie w nocy jak wrócę upublicznię.
[ Dodano: Sro 21 Wrz, 16 06:57 ]
przepraszam, ale nie miałem czasu posiedzieć na forum. Natłok pracy spowodował że nie miałem na nic czasu. Tutaj macie uruchomienie radia z rana:
Zostaw komentarz:
-
-
ejko, mógłbyś zmierzyć czas/nagrać włączanie radia po dłuższym postoju?
Zostaw komentarz:
-
-
dawcio - to wtedy oznacza, że spełniłeś 2 warunki, przy których uchwyt Ci sie nie przyda ale moim zdaniem jest naprawdę mega wystarczy dokupić zwykły silikonik za 5zł i mieć go w aucie z blaszką w schowku i montować na dłuższą traske gdzie navi i yanosik się przydaZamieszczone przez dawcioSewerwa, fajny uchwyt,ale jeśli mój tel.nie jest z tyłu otwierany?Nie używam żadnego etui....?To
Zostaw komentarz:
-
-
Kamerę mam taką: http://allegro.pl/kamera-cofania-sko...062272516.html
Ale jest różnica świateł oświetlenia tablicy jak już kiedyś pisałem
Kupić planuję dzisiaj w nocy tą: https://pl.aliexpress.com/item/For-s...08.0.65.UeqjJS
Zostaw komentarz:
-
-
no to to radio ciekawe jest... jaka ramke kupowałes? Ty masz FL? bo ja mam sprzed Fl.. no i kamere mowisz trzeba lepsza?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez westwi78ejko, a powiedz mi jeszcze, czy jak właczasz navi to radio nadal gra?ejko,Zamieszczone przez ejkoTo podstawa
ale kusisz :P
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: