cofał ktoś z Was z pdpiętą przyczeoką i patrzył na ekran Swinga?? u mnie wyświetla się wizualizacja przyczepki i odzywa się sygnał dzwiękowy
Radio SWING i dodatkowe menu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LangustaSwing wyświetla godzinę i temperaturę zewnętrzną
czy da się coś zmienić, aby radio wyświetlało temperaturę wewnętrzną ?
Ewentualnie: jeżeli ta zmiana w radiu jest niemożliwa, czy da się wyświetlić temperaturę wewnętrzną między zegarami ?
Trochę bezsensowne jest powtórzenie tej samej informacji w dwóch miejscach ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arni2012Zamieszczone przez LangustaSwing wyświetla godzinę i temperaturę zewnętrzną
czy da się coś zmienić, aby radio wyświetlało temperaturę wewnętrzną ?
Ewentualnie: jeżeli ta zmiana w radiu jest niemożliwa, czy da się wyświetlić temperaturę wewnętrzną między zegarami ?
Trochę bezsensowne jest powtórzenie tej samej informacji w dwóch miejscach ...Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońcofał ktoś z Was z pdpiętą przyczeoką i patrzył na ekran Swinga?? u mnie wyświetla się wizualizacja przyczepki i odzywa się sygnał dzwiękowyPozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
-
Ktoś wcześniej pisał, że SWING pokaże mi problemy z akumulatorem, a mój niczego nie pokazał, tylko sie wyłączył.
Zamieszczone przez zigzagByłem w ASO i dowiedziałem się co nieco w sprawie radia swing i rozładowania akumulatora. Wygląda to tak: faktycznie niektóre radia swing mają oprogramowanie które rozładowuje akumulator (Jest taka akcja serwisowa). I dlatego trzeba zmienić oprogramowanie radia na – 0033.
Jeśli wersja oprogramowania jest 0033 to jest OK. Mi sprawdzili i mam dobrą wersję :wink:
Komentarz
-
-
I co "przerobiłeś" ?
Miałem ten problem z tydzień temu, od tego czasu jest wszystko ok. A jak bateria zdechła, wyświetlało mi komunikaty o usterce poduszek, kontroli trakcji, świateł przednich, tylnych itd. Przez telefon pytałem pana z serwisu, czy jest sens doładowywania akumulatora, ale powiedział mi, ze nie i wysyłał po mnie lawetę. Dobrze, że go nie posłuchałem, bo straciłbym pół dnia. Odpaliłem auto 5 sekund po podłączeniu kablami do innego ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arni2012I co "przerobiłeś" ?
Miałem ten problem z tydzień temu, od tego czasu jest wszystko ok. A jak bateria zdechła, wyświetlało mi komunikaty o usterce poduszek, kontroli trakcji, świateł przednich, tylnych itd. Przez telefon pytałem pana z serwisu, czy jest sens doładowywania akumulatora, ale powiedział mi, ze nie i wysyłał po mnie lawetę. Dobrze, że go nie posłuchałem, bo straciłbym pół dnia. Odpaliłem auto 5 sekund po podłączeniu kablami do innego ...
podjechałam do znajomego mechanika i okazało sie, że aku jest walnięte, troche mnie to ździwiło, zwłasza że aku miało niespełna 2,5 roku, na nowym nie mam tego problemu
Komentarz
-
-
Witam
a ja mam pytanko, jak Ojciec ma w swojej Octavi Tour II radio swing, to idzie tam wsadzić Navi ?
Jesli tak co potrzeba do przeróbki, prócz samej Navi ?
Ojciec w swoim swingu nie ma pokazywania na wyswietlaczu odległosci parkowania tylko sygnał, idzie zrobić jakiś dodatek czy to wynik braku dodatkowej instalacji ?
pozdroMDO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10TySiK, jak chcesz navi to musisz zmienic nas columbusa
I mam rozumiec ze swinga wymontować, i wpiąc Navi i bedzie smigać bez problemu ? tz ze nie trzeba zmieniac zadnych wtyczek.
na allegro widziałem takie coś http://allegro.pl/nawigacja-skoda-co...609955537.html
Jest godne polecenia ? czy lepiej poszukac gdzie indziej ?
pozdrawiamMDO
Komentarz
-
-
swing - kod
mam pytanie dotyczące kodowania radia, czy jak odłączę samo radio (nie ruszając akumulatora) to czy ponownym podłączeniu poprosi o kod? chce założyć zestaw głośnomówiący a to wiąże się z wpięciem dodatkowej wiązki przewodów za radiem, nie wiem jak to się stało ale nie mam kody w papierach od samochodu a w serwisie chcą 100pln za kod
Komentarz
-
-
kusnier, przeczytaj cały temat a nie sam jego tytuł to się wszystkiego dowiesz,
bo odpowiedź na pierwsze z Twoich pytań (jak zauważył kapi,) masz post nad swoim :roll:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz