Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
ja szukam coś z ekranem i przymierzam się do https://www.wideorejestratory24.pl/k...wa-viofo-a119s na Ali jest trochę taniej - co myślicie o tym sprzęcie ? sony starvis i 60fps fajna sprawa. W linku na dole można sprawdzić bezstratne filmy.
-
-
Zamieszczone przez wojtekmmm1 Zobacz wpisJakość filmu będzie raczej gorsza
Zostaw komentarz:
-
-
Funkcjonalność i pewne cechy (sposób zasilania, kąt widzenia - jeżeli oczywiście jest prawdziwy) są OK ale format kompresji MJPEG - dużo gorszy niż H264 - pewnie ten chipset Generaplus jakiś specjalnie mocny nie jest. Jakość filmu będzie raczej gorsza niż w porównywalnych modelach z H264.
Lepiej chyba dołożyć trochę (nawet dużo nie trzeba) i wybrać coś z chipsetem Novatek albo Ambrella i może lepszym sensorem (np Sony).
Wtedy mamy przynajmniej pewność (no może w przypadku chińskich produktów większą pewność}, że otrzymamy jakość nagrania jakiej się spodzewaliśmy (np oglądając jakieś opinie, recenzje) a np rozdzielczość 1920x1080 jest rzeczywista a nie jak to się czasami zdarza interpolowana z 720p
Ostatnio edytowany przez wojtekmmm1; 36482.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_os Zobacz wpisa tu za 27 dolców https://www.aliexpress.com/item/E-AC...StoreLevelAB=0
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
Zostaw komentarz:
-
-
-
Roberta dziękiTak jak przypuszczałem mały to on nie jest, ale z tego co widzę nie jest źle. A co najważniejsze nie wygląda jak standardowy rejestrator więc jest szansa, że złodziej się na niego nie połakomi.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez aronus Zobacz wpisRoberta a czy mógłbyś pokazać, jak ten rejestrator wygląda z zewnątrz auta, bo mi on jakiś taki duży wydaje się?Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Viofio A119 najlepsza na ten moment. Jakość super.
noc
Ostatnio edytowany przez modoc007; 44526.
Zostaw komentarz:
-
-
Roberta a czy mógłbyś pokazać, jak ten rejestrator wygląda z zewnątrz auta, bo mi on jakiś taki duży wydaje się?
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
tu link do filmiku z kamery jakość jest troszkę zmieniona przez konwersję z mov
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez piotrek_os Zobacz wpisa tu za 27 dolców https://www.aliexpress.com/item/E-AC...StoreLevelAB=0
Zostaw komentarz:
-
-
-
Na allegro jest podobny pod lusterko. Tylko w opisie już jest napisane, ze 140 kat : http://allegro.pl/wideorejestrator-u...944408597.html
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Rauxel Zobacz wpisZalezalo mi raczej na rejestratorze standardowym, bez zadnego kombinowania z lusterkami, telefonem... Znalazlem Novatek G50, jest maly, kompaktowy, ladne filmy nagrywa, noca daje rade, mocowany jest na przyssawke i najwazniejsze, ze kosztuje niecale 270 zl. Rejestrator nie bedzie na stale zamontowany w aucie, stad wymagania jest mobilnosc. Pojazd, w ktorym spedzam czas w pracy nie posiada bynajmniej takiego lusterka wstecznego jak samochod...
Zostaw komentarz:
-
-
Zalezalo mi raczej na rejestratorze standardowym, bez zadnego kombinowania z lusterkami, telefonem... Znalazlem Novatek G50, jest maly, kompaktowy, ladne filmy nagrywa, noca daje rade, mocowany jest na przyssawke i najwazniejsze, ze kosztuje niecale 270 zl. Rejestrator nie bedzie na stale zamontowany w aucie, stad wymagania jest mobilnosc. Pojazd, w ktorym spedzam czas w pracy nie posiada bynajmniej takiego lusterka wstecznego jak samochod...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez aronus Zobacz wpisPrzyłączam się do pytań
Zostaw komentarz:
-
-
Przyłączam się do pytań, bo mówić szczerze mocno mnie ten rejestrator zainteresował. Chciałbym właśnie taki nakładany na uchwyt lusterka, czujnika deszczu nie posiadam. Mam już uchwyt na telefon na szybie i drugiej przyssawki to już bym nie chciał, żeby nie wyglądać jak choinkaOstatnio edytowany przez aronus; 4183.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpisMam lusterko z czujnikiem dlatego jest zamontowana z boku lusterka
A tak z ciekawości są też te kamerki na lusterka z czujnikiem,ale droższe....
Zostaw komentarz:
-
-
Mam lusterko z czujnikiem dlatego jest zamontowana z boku lusterka, obraz na radiu jest super.
Co do sterowania niestety radio mam na WinCE, więc sterowanie odbywa się przez komórkę na androidzie.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: