robertaa
właśnie taką miałem dostać od mikołaja,ale będę musiał sam sprezentować
jak to współpracuje z radyjkiem od majfrendów?
Aha lusterko masz zwykłe czy z czujnikiem?
Cheap car dvr video recorder, Buy Quality dash camera directly from China car dvr Suppliers: XCGaoon Wifi 170 degree Car DVR Video Recorder Camcorder Dash Camera 1080P Night Version Novatek 96655 Use SONY 322 Sensor
Panowie, proszę o pomoc. Potrzebuje Wideorejestrator :
- maksymalnie mały i lekki
- dobre nagrania w nocy
- fajnie jakby miał ekran
- cena max 300 PLN
Mam ideał, nazywa się Navitel R600 ale ma przylepiec a nie przyssawke. Z racji pracy muszę często przenosić rejestrator więc mocowanie na stale raczej odpada... Chyba, ze można zmienić samą końcówkę z mocowaniem na wersje z przyssawka.
... ale tak szczerze?
Cóż, jakość utrwalonego materiału nie robi "łał" ani też nie powala na glebę, ale za to koszt jest minimalny, zabudowa bardzo dyskretna, prosta obsługa, możliwość montażu tylnej kamery. Wszystko zależy od tego jakie kto ma wymagania, szukasz super jakości, odradzam, jeśli interesuje Ciebie dyskretne rozwiązanie typu montujesz i zapominasz, że masz taki bajer - polecam.
W maju zakupiłem Viofo A119 i na razie bezawaryjnie działa. Podłączony jest praktycznie cały czas pod zasilaniem i cały czas nagrywa. Nawet jak w ciężarówce kręcę pauzę 9h lub 11h na parkingu. Tak dla bezpieczeństwa, bo często u "wroga" dochodzi do kradzieży towaru z naczepy. Kamerka nie widoczna przez innych kierowców, bo podczas nagrywania ekran po chwili się wygasza Jak dla mnie to super opcja. Nie świeci mi nocą po oczach.
Jaki rejestrator do 400 zł
- nie musi mieć wyświetlacza
- tryb parkingowy mnie nie interesuje
- ważne by była dobra jakość obrazu
- niewielki rozmiar
- kąt 160 stopni.
- przynajmniej full hd
Skoro jest 4-megapikselowa matryca OV4689 , to nie może być prawdziwej rozdzielczości 4K (2880x2160 24fps), .
Tym samym jest 2k interpolowane do 4k - ot taki "chłyt martegingowy" producenta.
To jest raczej jakiś nowy wynalazek, tak więc nie licz na opinie użytkowników.
Pooglądaj surowe filmy i jak Ci pasuje obraz, to kup.
a miał ktoś z Was styczność z Mikavi PQ3?? Zastanawiam się z jakością tego urządzenia. Widziałem tylko recenzje w internecie. Chciałbym poznać opinie użytkowników.
Zostaw komentarz: