Maicroft, to zobacz jeszcze PW. Jak cos to pytaj. Chetnie pomoge.
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
kiedyś była seria TSI : 135KM/217Nm a potem było 156KM/267Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=57585&start=0
teraz 240KM 4x4 Boxer turbo mruczek.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...350597#1350597
-
-
Kolega szuka dobrej anteny magnesowej o dł. ok 1m. Co teraz jest na topie bo już dawno się nie interesowałem tematem ?
I jeszcze jedno - auto to Honda Accord i wydaję mi się, że standardowe długości oferowanych kabli są chyba ciut małe (3,8 - 4m). Można przedłużać jakby co ? Jakie wady ma to rozwiązanie ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerKolega szuka dobrej anteny magnesowej o dł. ok 1m. Co teraz jest na topie bo już dawno się nie interesowałem tematem ?
Zamieszczone przez lookerI jeszcze jedno - auto to Honda Accord i wydaję mi się, że standardowe długości oferowanych kabli są chyba ciut małe (3,8 - 4m). Można przedłużać jakby co ? Jakie wady ma to rozwiązanie ?
Komentarz
-
-
ary, nie wejdzie, braknie pół centymetra na szerokość, co innego starsza seria.
(zobacz moje auto)kiedyś była seria TSI : 135KM/217Nm a potem było 156KM/267Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=57585&start=0
teraz 240KM 4x4 Boxer turbo mruczek.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...350597#1350597
Komentarz
-
-
jamesbondzio, thx za info, będę musiał poszukać czegoś innego :cry:
Znalazłem na forum też taki estetyczny montaż Albrechta 6890 ale opinie są podzielone co do tego radia.O2 Scout 1.8 TSI
Komentarz
-
-
Witam
Chcę sprawić sobie w końcu CB. Poczytałem trochę i mam kompletny mętlik w głowie. Zakres cenowy to max. 400zł. Jeśli chodzi o antenę to będzie albo
SIRIO AS-100 MAG
albo
SIRIO ML-145
Ale bardziej skłaniam się do pierwszej bo 145 wydaje mi się za duża.
Co do radia koledze polecili Alana 199 jednak opinii najlepszych nie ma.
Ja skłaniam się ku YOSAN PRO-110. Warto dopłacać do RF-Gaina w PRO-120 te 50zł? Czy przy metrowej antenie ta funkcja jest przydatna?
Zastanawia mnie jeszcze radio UNIMAX CB 5288 ("Presindent Harry II ASC"). Podobno to samo co President Harry II a cena jest naprawdę kusząca. Korzystał ktoś może z tego radia i może coś na jego temat powiedzieć?
Może macie jakieś lepsze propozycje w tej cenie?
Jeszcze znalazłem INTEK M-760 PLUS
Komentarz
-
-
parasite, ja uzywam ML-ki 145 i polecam. co do rf-gaina to jest przydatny najbardziej w mieście w mieście, gdzie jest duże natężenie. o radiach sie nie wypowiem ale ja wole bardziej rf-gaina niż ASC. moze poszukaj w używkach czasem ktoś sprzedaje dobre radio w dobrej cenie.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smer2. Nie warto..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
phoneman, a można się cofnąć do przodu? :wink:
MSPANC :P
Ja szukam czegoś w zamian za M-Tech Legend 2, miałem przez chwilę Stabo 3003, ale jeździło mi się z nim gorzej jak z Legendem.Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Po długich namysłach i przeczytaniu kilku for dotyczących CB kupiłem w końcu Yosana PRO-120 i antenę WILSON LITTLE WIL 1m na klapę.
Jak na razie jestem zadowolony i ciesze się, że nie wziąłem Teddiego ani Yosana z ASC, a mam za to RF Gain, który we Wrocku się przydaje. Odpowiednie wyregulować i brak trzasków.
Pierwsze próby z kolegą w terenie u nas pod górami i słyszeliśmy się w odległości 7km gdzie pomiędzy były tereny zabudowane :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperparasite, gdzie go zamontowałeś/zamontujesz? popielniczka może?
Albo na wkręta pod kierownicą bo nawet całkiem wygodnie w tamtym miejscu się steruję CB. Na razie wala się na siedzeniu pasażera.
Przy okazji dowiedziałem się co mi jakieś 3 tygodnie temu głośno strzeliło. Znalazłem dzisiaj sprężynę pod fotelem kierowcy :shock: więc mam już rozrywkę na któryś weekend zapewnioną.
Komentarz
-
-
Deo, No i ?
Deo, A tyś to radio widział :?:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
phoneman, ale mówisz o którym radiu? Legend 2, Stabo 3003 czy Harry 3?
Widziałem/słyszałem wszystkie na żywo i z tych trzech najbardziej pasuje mi ten tani szumofon marki M-Tech.
Jest tylko jedno ale, a mianowicie moja luba :helm
To, że mi M-Tech odpowiada, nie znaczy, że mojej lubej on pasuje, bo ilekroć jedziemy w trasę, to wieczorem słyszę, że od tych szumów to ją głowa boli, :blah i nawet etopiryna nie daje rady :wink:
Także może kiedyś na spocie posiedzę u chłopaków w autach, posłucham jak im szumofony grają i wybiorę coś po czym nie będzie potrzebna etopiryna :PPozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Mojej pani to jak nawet na ASC jeżdżę i tylko rozmówki słychać cichutko tak tylko aby aby coś usłyszeć to non stop z fotela pasażera słychać "wyłącz to dziadostwo".No i bo ona radia nie słyszy i nie pogada przez tel.! ach szkoda gadać! Rzeczy które nam pasują i się nam podobają to przeważnie naszym panią wcale ale to wcale nie leżą!!!
...tak w kwestii życia (po-życia)damsko-męskiego w wozie i przy szumofonie...HEHEHE :szeroki_usmiechByła O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Do kabanos
casuper, ja mam głośnik zewnętrzny na półce obok gniazda diagnostycznego i praktycznie tylko ja słyszę :P
,na rzepy lub na uchwyt montażowy to porażka. Albo odpada albo w kopytko uwiera.
A jaki głośnik podpiąć?Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
Komentarz